Western stílusú plakátPhotoshop vadnyugat plakát
Feladat leírása: 

A plakátműfajban különösen jól alkalmazható a western stílus, mely a grunge stílussal rokonítható. A sok fa, kő és bőr textúra illetve a kopott hatás kötelező elemnek számít.
Bár a vadnyugati stílus elemi a lakberendezés, belsőépítészet területén, vagy divatiparban erősebben vannak jelen, mint a webdesign-ban, jellegzetes és újragondolt vonásai felbukkannak retro, vintage és grunge vonalon.

Készült: 
2018
Munka típusa: 
Munka típusa: 

Kocsis Kata

programtervező matematikus, webdesign oktató
Kocsis Kata, programtervező matematikus, webdesign oktató

Életem legfantasztikusabb döntése volt a sok kompromisszummal terhelt alkalmazotti lét feladása. Nagyon büszke vagyok négy éve alapított saját cégünkre, ami az én szememben életforma, hivatás, közösség és gyönyörű célok együttese.

A Kreatív Webdesign Tanfolyamok nem egyszerűen online tanfolyami termékek a számomra. A szaktudáson, a tapasztalaton túl olyan értékeket is szeretnék közvetíteni, amelyek a mai társadalomban hiánycikknek számítanak. A vizuális kultúra és igényesség fejlesztése, a művészet és az alkotás becsempészése a hétköznapokba, az együttműködésben rejlő erő megtapasztalása azoknak a hallgatóknak is nagyon sokat adhat, akikből végül nem is lesz webdesigner.

Melyik témák érdekelnek a legjobban?

* kötelező mezőkEzek a témák érdekelnek

Go to top