Zodesign honlapkészítés logótervek saját márkáhozlogótervezési feladat kreatív területen saját márkához
Feladat leírása: 

Megbízhatóság és szakértelem, flat típusú illusztrációk és egy olyan markáns kék színárnyalat, amely az üzleti életben is megállja a helyét. A logótervezés olyan apróságokon múlik, hogy egy laikusnak sokszor fel sem tűnik két változat között a különbség. Négy logó változatot is készített Zoli, amelyek mind csak finoman különböztek egymástól.

Magáról a weboldal elképzelésről itt olvashatsz a hallgatói adatbázisban. Az elkészült webdesigner honlapot pedig itt találod.

Készült: 
2016
Munka típusa: 
Munka típusa: 

Kocsis Kata

programtervező matematikus, webdesign oktató
Kocsis Kata, programtervező matematikus, webdesign oktató

Életem legfantasztikusabb döntése volt a sok kompromisszummal terhelt alkalmazotti lét feladása. Nagyon büszke vagyok négy éve alapított saját cégünkre, ami az én szememben életforma, hivatás, közösség és gyönyörű célok együttese.

A Kreatív Webdesign Tanfolyamok nem egyszerűen online tanfolyami termékek a számomra. A szaktudáson, a tapasztalaton túl olyan értékeket is szeretnék közvetíteni, amelyek a mai társadalomban hiánycikknek számítanak. A vizuális kultúra és igényesség fejlesztése, a művészet és az alkotás becsempészése a hétköznapokba, az együttműködésben rejlő erő megtapasztalása azoknak a hallgatóknak is nagyon sokat adhat, akikből végül nem is lesz webdesigner.

Melyik témák érdekelnek a legjobban?

* kötelező mezőkEzek a témák érdekelnek

Go to top