Alkotói KÖZÖSSÉG

A tanfolyam lehetőséget ad a csapat-munkára, különböző szerepekben próbálhatod ki magad. Véleményt kell formálnod a többiek munkájáról, miközben fogadnod kell a téged ért kritikákat is. Rengeteget fogsz tanulni a többiektől, és óriási önbizalmat ad, amikor te fogsz tudni segíteni másoknak.

Egyensúly verseny és együttműködés között

A tanfolyamaink egyik hatalmas erősségének tartom a humanisztikus kooperatív tanulási módszerek beépítését az online tanfolyami keretek közé. Ebben a szakmában szinte mindig csapatban kell dolgozni. Meg kell érteni a többiek álláspontját, az ügyfelek szempontjait, ugyanakkor a saját érdekeinket is védeni kell. Az egyensúly megtartása verseny és együttműködés között egyáltalán nem könnyű, és a magyarok nem is olyan jók ebben.

Mert kell egy csapat

Szabadúszó karriert kiépíteni, vállalkozást indítani, megtalálni azokat a tulajdonságaidat, amiben a legjobb vagy, kijelölni a szakosodás lehetséges útját, reklámozni magad egyáltalán nem könnyű. Tapasztalni fogod, hogy milyen felhajtó ereje van egy olyan közösségnek, ahol mindenki ugyanazokkal a problémákkal szembesül, a megoldások pedig megoszthatóak.

Közös élmények

Már hagyománnyá vált nálunk, hogy személyesen is megismerjük egymást. Olyan programokat szervezünk, amelyeknek köze van a vizuális kultúrához, a kreativitáshoz, az alkotáshoz. Hétvégi tematikus workshopok, filmnézés, kiállítás, ingyenes coaching tanácsadás szerepelt eddig a palettánkon, de a hallgatóktól is sok ötlet, igény érkezik.

A számodra legjobb webdesign tanfolyamot egyedül Te fogod tudni kiválasztani. Ha feltérképezted a képességeidet, és megfogalmaztad a rövid-, közép- és hosszútávú céljaidat, akkor már csak a megfelelő partnert kell megtalálnod, aki nem csak a tudásanyagot segít elsajátítani, de a céljaid elérésében is támogat. Nézd meg, milyen szempontokat kell figyelembe venned, amikor meg akarod találni a számodra legjobb webdesigner tanfolyamot.

Mitől különleges a Kreatív Webdesign Tanfolyam?

ONLINE tanfolyamok

Tértől és időtől függetlenül tanulhatsz, a felkészülés idejét rugalmasan beillesztheted a napirendedbe. Olvashatod az elméletet várakozás közben és küldheted a házi feladatot éjjel.

Virtuális oktatóterem

Gyakorlatokból TAPASZTALAT

A honlapkészítés nem elméleti tudomány. A leckékhez tartozó gyakorlatokat úgy építettem fel, hogy a tanfolyamokat kézzel fogható eredményekkel zárhasd. Itt kézbe kell venni a szerszámokat.

Gyakornoki munkalehetőség

AZONNAL hasznosítható tudás

A legszükségesebb ismereteket gyűjtöttem össze, amelyek gyors sikerélményt garantálnak. Ez azonban nem felszínességet jelent, hanem jól felépített leckéket, és fokozatosan mélyülő ismereteket.

Naprakész ismeretek

Alkotói KÖZÖSSÉG

Alkotói munka elképzelhetetlen visszajelzések nélkül. A kreativitást megsokszorozzák a többiek ötletei, más szempontú meglátásai. Nem hiszek a magányos farkasokban, csak az együttműködésben.

Értékes szakmai kapcsolatok


Kocsis Kata

programtervező matematikus, webdesign oktató
Kocsis Kata, programtervező matematikus, webdesign oktató

Életem legfantasztikusabb döntése volt a sok kompromisszummal terhelt alkalmazotti lét feladása. Nagyon büszke vagyok négy éve alapított saját cégünkre, ami az én szememben életforma, hivatás, közösség és gyönyörű célok együttese.

A Kreatív Webdesign Tanfolyamok nem egyszerűen online tanfolyami termékek a számomra. A szaktudáson, a tapasztalaton túl olyan értékeket is szeretnék közvetíteni, amelyek a mai társadalomban hiánycikknek számítanak. A vizuális kultúra és igényesség fejlesztése, a művészet és az alkotás becsempészése a hétköznapokba, az együttműködésben rejlő erő megtapasztalása azoknak a hallgatóknak is nagyon sokat adhat, akikből végül nem is lesz webdesigner.

Melyik témák érdekelnek a legjobban?

* kötelező mezőkEzek a témák érdekelnek

Go to top