A tanfolyam lehetőséget ad a csapat-munkára, különböző szerepekben próbálhatod ki magad. Véleményt kell formálnod a többiek munkájáról, miközben fogadnod kell a téged ért kritikákat is. Rengeteget fogsz tanulni a többiektől, és óriási önbizalmat ad, amikor te fogsz tudni segíteni másoknak.

Egyensúly verseny és együttműködés között

A tanfolyamaink egyik hatalmas erősségének tartom a humanisztikus kooperatív tanulási módszerek beépítését az online tanfolyami keretek közé. Ebben a szakmában szinte mindig csapatban kell dolgozni. Meg kell érteni a többiek álláspontját, az ügyfelek szempontjait, ugyanakkor a saját érdekeinket is védeni kell. Az egyensúly megtartása verseny és együttműködés között egyáltalán nem könnyű, és a magyarok nem is olyan jók ebben.

Mert kell egy csapat

Szabadúszó karriert kiépíteni, vállalkozást indítani, megtalálni azokat a tulajdonságaidat, amiben a legjobb vagy, kijelölni a szakosodás lehetséges útját, reklámozni magad egyáltalán nem könnyű. Tapasztalni fogod, hogy milyen felhajtó ereje van egy olyan közösségnek, ahol mindenki ugyanazokkal a problémákkal szembesül, a megoldások pedig megoszthatóak.

Közös élmények

Már hagyománnyá vált nálunk, hogy személyesen is megismerjük egymást. Olyan programokat szervezünk, amelyeknek köze van a vizuális kultúrához, a kreativitáshoz, az alkotáshoz. Hétvégi tematikus workshopok, filmnézés, kiállítás, ingyenes coaching tanácsadás szerepelt eddig a palettánkon, de a hallgatóktól is sok ötlet, igény érkezik.