Célirányos, azonnal hasznosítható tananyag

Az eredmények felmutatásához szükséges minimum tudást szedtem össze. Mit is jelent ez? Nem programozási alapismeretekkel kezdesz, nem tanulsz fél évig művészettörténetet (létező webdesigner tanfolyam!!!), hanem olyan alapfogalmakkal, technikákkal, eszközökkel indítunk, ami a leggyorsabb sikerélményt garantálja. Az örömteli tanulás ugyanis bizonyítottan hatékonyabb, a gyors sikerélmények átlendítenek a kezdeti nehézségeken.

Fokozatosan mélyülő ismeretek

A célirányos tananyag nem jelenti azt, hogy a felszínen maradunk. A leckék egymásra épülnek, és olyan értelemben nehezednek, hogy a már elsajátított tudásból indulunk ki az újabb feladatoknál. Az újdonságot a mi módszerünk esetén abban látom, hogy már kezdőként is képes leszel eredményeket felmutatni, mielőtt teljes képet alkothatnál a szakmáról. Annak ellenére, hogy a lényegre koncentrálunk, el fogunk jutni a kódolásig, a responsive tervezés problematikájáig, és foglalkozunk a vizuális művészetekkel is. Olyan struktúrált tudás-anyagot szeretnék átadni a számodra, amibe aztán az önálló tanulás eredményei könnyedén beilleszthetők.

Összefüggések

Sokan vitatják az online tanfolyamok létjogosultságát egy olyan világban, ahol az információ felfoghatatlan mennyiségben, rendkívül olcsón mindenki számára elérhetővé vált. Jó alapokkal valóban nagyon sokat lehet tanulni az interneten elérhető anyagokból, azonban orvos sem lesz valakiből pusztán azért, mert rendelkezésére áll egy online anatómiai atlasz... Egy jó vezető lerövidíti az utat, levágja a felesleges köröket, a lényegre koncentrál, tapasztalati tudást, módszereket, trükköket gyakorlatot ad át, összefüggésekre világít rá. Mert nem is olyan könnyű megtalálni a lényeget.