Felhasználási feltételek

Azzal, hogy használod a honlapot, elfogadod az itt közzétett feltételeket. Ezek a szabályok azt a célt szolgálják, hogy a sok munkaórával létrehozott termékeinket megóvjuk a nem rendeltetésszerű használat következményeitől.

A honlap jogi tulajdonosa az Induserv Kft., a tananyagok a szerzők tulajdonjogi védelme alatt állnak. A tanfolyamot lebonyolító csapat a Kreatív Webdesign Tanfolyam csapata.

A honlapot saját felelősségedre használd

Mindent megteszünk azért, hogy a honlapon hiteles, szakszerű és teljességre törekvő információkat szerepeltessünk, de nem vagyunk felelősek azért, ha a honlapon elérhetővé tett valamelyik információ nem hiteles vagy teljes. A honlap anyagaira csak saját felelősségedre támaszkodj, mi nem tudunk felelősséget vállalni azokért a munkákért, amelyeket a honlap tananyagaira támaszkodva készítesz.

A honlapon található linkek sokszor egy harmadik fél weboldalára mutatnak, azonban a a Kreatív Webdesign Tanfolyam csapata nem tud felelősséget vállalni a hivatkozott honlapok tartalmáért, hitelességéért és működéséért.

Szellemi tulajdonjogok

Minden szerzői jog és egyéb szellemi tulajdonjog az Induserv Kft. tulajdonát képezi. Az esetenként illusztrációként használt stock fotókat megvásároltuk, minden felhasznált elem a tulajdonos engedélyével, vagy megvásárolt, érvényes licensszel került a birtokunkba.

Felhasználóként böngészhetsz a honlapon, de másolni és sokszorosítani a tartalmakat csakis az Induserv Kft., személy szerint Kocsis Katalin írásbeli beleegyezésével lehet. Kereskedelmi célból azonban ezen honlap semmilyen részének másolata nem adható el vagy tehető közzé, és módosítva sem építhető be más munkába (sem nyomtatott kiadványba, sem elektronikus honlapba).

A tulajdonos nem felelős azért, hogy a honlapon elérhetővé tett anyagokat és szolgáltatásokat fenntartsa. A honlapon található bármely anyag figyelmeztetés nélkül megváltoztatható.

Biztonság

Nem vállalunk rá garanciát, hogy a honlapra való belépés zavartalan, hibamentes és vírusmentes lesz. Az ilyen esetekből származó károkért felelősséget nem tudunk vállalni.

Házirend

Fenntartjuk a jogot a felhasználók jogosultságainak figyelmeztetés nélküli szigorítására, a hozzáférés korlátozására vagy éppen teljes kizárásra is (erre még nem volt példa a tanfolyam kétéves működése során).

Feltett szándékunk, hogy a Kreatív Webdesign Tanfolyam oldalain nem engedjük a trollkodást. Azaz tilos a honlapot arra használni, hogy akár a saját termékeinket, a csapatunkat, akár harmadik személyt vagy terméket becsméreljenek, rágalmazzanak, rossz fényben tüntessenek fel. Tilos a Kreatív Webdesign Tanfolyam jó hírnevét veszélyeztető magatartást folytatni. Természetesen minden olyan tevékenységet tilos végezni, amely törvénytelen, vagy valamely jogszabály tilt.

A felhasználóknak a Kreatív Webdesign Tanfolyam zavartalan működéséhez azzal is hozzá kell járulniuk, hogy nem töltenek fel vírusos, vagy túlságosan nagy file-okat a honlapra. Engedély nélkül ne továbbíts anyagokat a honlapra.

Fenntartjuk a jogot bármilyen változtatásra és javításra jelen honlap Felhasználási feltételeit illetően.

A számodra legjobb webdesign tanfolyamot egyedül Te fogod tudni kiválasztani. Ha feltérképezted a képességeidet, és megfogalmaztad a rövid-, közép- és hosszútávú céljaidat, akkor már csak a megfelelő partnert kell megtalálnod, aki nem csak a tudásanyagot segít elsajátítani, de a céljaid elérésében is támogat. Nézd meg, milyen szempontokat kell figyelembe venned, amikor meg akarod találni a számodra legjobb webdesigner tanfolyamot.

Mitől különleges a Kreatív Webdesign Tanfolyam?

ONLINE tanfolyamok

Tértől és időtől függetlenül tanulhatsz, a felkészülés idejét rugalmasan beillesztheted a napirendedbe. Olvashatod az elméletet várakozás közben és küldheted a házi feladatot éjjel.

Virtuális oktatóterem

Gyakorlatokból TAPASZTALAT

A honlapkészítés nem elméleti tudomány. A leckékhez tartozó gyakorlatokat úgy építettem fel, hogy a tanfolyamokat kézzel fogható eredményekkel zárhasd. Itt kézbe kell venni a szerszámokat.

Gyakornoki munkalehetőség

AZONNAL hasznosítható tudás

A legszükségesebb ismereteket gyűjtöttem össze, amelyek gyors sikerélményt garantálnak. Ez azonban nem felszínességet jelent, hanem jól felépített leckéket, és fokozatosan mélyülő ismereteket.

Naprakész ismeretek

Alkotói KÖZÖSSÉG

Alkotói munka elképzelhetetlen visszajelzések nélkül. A kreativitást megsokszorozzák a többiek ötletei, más szempontú meglátásai. Nem hiszek a magányos farkasokban, csak az együttműködésben.

Értékes szakmai kapcsolatok


Kocsis Kata

programtervező matematikus, webdesign oktató
Kocsis Kata, programtervező matematikus, webdesign oktató

Életem legfantasztikusabb döntése volt a sok kompromisszummal terhelt alkalmazotti lét feladása. Nagyon büszke vagyok négy éve alapított saját cégünkre, ami az én szememben életforma, hivatás, közösség és gyönyörű célok együttese.

A Kreatív Webdesign Tanfolyamok nem egyszerűen online tanfolyami termékek a számomra. A szaktudáson, a tapasztalaton túl olyan értékeket is szeretnék közvetíteni, amelyek a mai társadalomban hiánycikknek számítanak. A vizuális kultúra és igényesség fejlesztése, a művészet és az alkotás becsempészése a hétköznapokba, az együttműködésben rejlő erő megtapasztalása azoknak a hallgatóknak is nagyon sokat adhat, akikből végül nem is lesz webdesigner.

Melyik témák érdekelnek a legjobban?

* kötelező mezőkEzek a témák érdekelnek

Go to top