Gyakorlatok, feladatok, tapasztalat

A kreatív webdesign tanfolyamok igazi ereje azokban a fokozatosan nehezedő feladatokban rejlik, amelyeket a hagyományos tanfolyami formában zajló oktatásaim során alakítottam ki. A gyakorlatok segítenek ráérezni, hogyan kell a sokféle elméleti tudást integrálni, hogyan lehet sokféle szempontrendszer között egyensúlyozva jól működő és szép honlapokat készíteni. Visszajelzések nélkül nincs fejlődés, a megoldott feladatokról mindig mondok véleményt, mert tapasztalataim szerint ez a leghatékonyabb és leggyorsabb módja az előrejutásnak.

Maradandó érték a tanfolyamok végére

A gyakorlatok során olyan kézzelfogható, a valós életben azonnal használható források birtokosa leszel, amit induló csomagként használhatsz webdesignerként. Minden tanfolyam részletes leírásában megtalálod, mik ezek a végtermékek.

Képessé válsz az önálló tanulásra

Ez az iskola nem mondja azt, hogy mi vagyunk a tudás egyetlen forrása, hogy a többi tanfolyam béna, vagy hogy az ingyenes tananyagok kukába valók. Tanulni szeretnénk megtanítani, hogy felhasználhasd az interneten található ingyenes anyagok, wikipédia szerű lexikonok, tutorial-ok és tanulmányok végtelen tárházát. Hogy megtanuld megkülönböztetni az értékest az értéktelentől, a valódi hírforrásokat az önjelölt tartalommarketingerektől.
A gyakorlati munkalehetőség miatt

Gyakorlati munkalehetőség

A legtehetségesebb, legelszántabb hallgatók részt vehetnek az aktuális projektekben. Kipróbálhatod magad a tervezésben, arculati elemek készítésében, megtapasztalod, milyen az ügyfelek instrukciója alapján dolgozni.