GYAKORLATOKBÓL tapasztalat

Gyakorlatok, feladatok, tapasztalat

A kreatív webdesign tanfolyamok igazi ereje azokban a fokozatosan nehezedő feladatokban rejlik, amelyeket a hagyományos tanfolyami formában zajló oktatásaim során alakítottam ki. A gyakorlatok segítenek ráérezni, hogyan kell a sokféle elméleti tudást integrálni, hogyan lehet sokféle szempontrendszer között egyensúlyozva jól működő és szép honlapokat készíteni. Visszajelzések nélkül nincs fejlődés, a megoldott feladatokról mindig mondok véleményt, mert tapasztalataim szerint ez a leghatékonyabb és leggyorsabb módja az előrejutásnak.

Maradandó érték a tanfolyamok végére

A gyakorlatok során olyan kézzelfogható, a valós életben azonnal használható források birtokosa leszel, amit induló csomagként használhatsz webdesignerként. Minden tanfolyam részletes leírásában megtalálod, mik ezek a végtermékek.

Képessé válsz az önálló tanulásra

Ez az iskola nem mondja azt, hogy mi vagyunk a tudás egyetlen forrása, hogy a többi tanfolyam béna, vagy hogy az ingyenes tananyagok kukába valók. Tanulni szeretnénk megtanítani, hogy felhasználhasd az interneten található ingyenes anyagok, wikipédia szerű lexikonok, tutorial-ok és tanulmányok végtelen tárházát. Hogy megtanuld megkülönböztetni az értékest az értéktelentől, a valódi hírforrásokat az önjelölt tartalommarketingerektől.
A gyakorlati munkalehetőség miatt

Gyakorlati munkalehetőség

A legtehetségesebb, legelszántabb hallgatók részt vehetnek az aktuális projektekben. Kipróbálhatod magad a tervezésben, arculati elemek készítésében, megtapasztalod, milyen az ügyfelek instrukciója alapján dolgozni.

A számodra legjobb webdesign tanfolyamot egyedül Te fogod tudni kiválasztani. Ha feltérképezted a képességeidet, és megfogalmaztad a rövid-, közép- és hosszútávú céljaidat, akkor már csak a megfelelő partnert kell megtalálnod, aki nem csak a tudásanyagot segít elsajátítani, de a céljaid elérésében is támogat. Nézd meg, milyen szempontokat kell figyelembe venned, amikor meg akarod találni a számodra legjobb webdesigner tanfolyamot.

Mitől különleges a Kreatív Webdesign Tanfolyam?

ONLINE tanfolyamok

Tértől és időtől függetlenül tanulhatsz, a felkészülés idejét rugalmasan beillesztheted a napirendedbe. Olvashatod az elméletet várakozás közben és küldheted a házi feladatot éjjel.

Virtuális oktatóterem

Gyakorlatokból TAPASZTALAT

A honlapkészítés nem elméleti tudomány. A leckékhez tartozó gyakorlatokat úgy építettem fel, hogy a tanfolyamokat kézzel fogható eredményekkel zárhasd. Itt kézbe kell venni a szerszámokat.

Gyakornoki munkalehetőség

AZONNAL hasznosítható tudás

A legszükségesebb ismereteket gyűjtöttem össze, amelyek gyors sikerélményt garantálnak. Ez azonban nem felszínességet jelent, hanem jól felépített leckéket, és fokozatosan mélyülő ismereteket.

Naprakész ismeretek

Alkotói KÖZÖSSÉG

Alkotói munka elképzelhetetlen visszajelzések nélkül. A kreativitást megsokszorozzák a többiek ötletei, más szempontú meglátásai. Nem hiszek a magányos farkasokban, csak az együttműködésben.

Értékes szakmai kapcsolatok


Kocsis Kata

programtervező matematikus, webdesign oktató
Kocsis Kata, programtervező matematikus, webdesign oktató

Életem legfantasztikusabb döntése volt a sok kompromisszummal terhelt alkalmazotti lét feladása. Nagyon büszke vagyok négy éve alapított saját cégünkre, ami az én szememben életforma, hivatás, közösség és gyönyörű célok együttese.

A Kreatív Webdesign Tanfolyamok nem egyszerűen online tanfolyami termékek a számomra. A szaktudáson, a tapasztalaton túl olyan értékeket is szeretnék közvetíteni, amelyek a mai társadalomban hiánycikknek számítanak. A vizuális kultúra és igényesség fejlesztése, a művészet és az alkotás becsempészése a hétköznapokba, az együttműködésben rejlő erő megtapasztalása azoknak a hallgatóknak is nagyon sokat adhat, akikből végül nem is lesz webdesigner.

Melyik témák érdekelnek a legjobban?

* kötelező mezőkEzek a témák érdekelnek

Go to top