Teljesen naprakész, kézzelfogható tudást kapsz, folyamatos, a valóságból vett gyakorlati feladatokkal, napi szintű visszajelzésekkel, állandó oktatói jelenléttel és figyelemmel.

Tökéletesen rugalmas

Saját tapasztalatom, hogy az élő, jelenlétet követelő tanfolyamok minden előnyük ellenére szinte elérhetetlenek egy dolgozó nő számára, különösen, ha már gyerekei is vannak. Olyan rugalmasságot követelnek meg a mai munkahelyek, annyi szerepkörben kell helytállni, hogy szinte lehetetlen hónapokon keresztül ugyanabban az időpontban megjelenni egy tanteremben. Így végeredményben a sok hiányzás miatt elektronikusan is át kell nyújtani a tananyagot.

Egy online tanfolyam azonban teljes mértékben igazodik az időbeosztásodhoz. Írhatod a házit éjjel, böngészheted az internetet a buszmegállóban, és olvashatod a leckéket a munkahelyi ebédszünetekben is. Ha beteg a gyerek, kihagyhatsz egy hetet, ha csúszik a benti projekted, egy hónappal később vizsgázol. Ráadásul, megspórolod az utazási időt, és nem leszel frusztrált a kihagyott alkalmak miatt.

Naprakész, állandóan frissülő tananyag

A technológiai változások, a vizuális trendek, az online marketing világa olyan sebességgel változik, hogy a honlapkészítéssel, marketinggel, kommunikációval foglalkozó tananyagok szavatossága 3-6 hónap alatt többé-kevésbé lejár. Ezen a téren sem lehet versenyezni az online eszközök nyújtotta lehetőségekkel. Ha kicserélek egy bekezdést, vagy egy fejezetet, ha találok egy kifejezőbb illusztrációt, nem kell újranyomni a tankönyveket.

A kibertér végtelenje

A nyomtatott leckékhez képest hatalmas lehetőség rejlik az elektronikus könyvekben, különböző HTML tananyagokban más szempontból is. A leckékhez kapcsolódó linkek segítségével ugyanis megsokszorozódik az elérhető tudás. Ráadásul az érdeklődésednek megfelelő kapcsolódó linkek alapján bizonyos témákban jobban elmerülhetsz, míg máshol csak az alapokra hagyatkozhatsz. Így mindenki a számára legizgalmasabb változatot tanulhatja, pedig ugyanarra a tanfolyamra fizetett be. És akkor még nem beszéltünk arról, mennyi időt és energiát lehet megspórolni az oktató videókkal.

Alkalmazkodás a hallgatók egyéni tudás szintjéhez

Hihetetlenül különböző képességekkel és háttér tudással érkeznek a hallgatók, amit élő oktatáson nehéz lekezelni. Aki lemarad, nem mer kérdezni, aki pedig már előrébb jár, az nem tud plusz anyagot kapni egy élő órán.

Sokkal nagyobb egyéni figyelem

Az oktatói visszajelzések egy élő oktatáson nem tudnak minden egyes hallgatóhoz eljutni. Ráadásul a javítandó dolgok megemlítése közönség előtt mindig kellemetlenebb. Online tanfolyam esetén mindenkivel saját diskurzust folytatok email-ben. Instrukciók alapján, iteratívan készülnek az újabb verziók, amelyek közül néhányat aztán a csoportban is véleményeztetünk.

Egymás gyakorlati feladatait nem kell megvárni

A gyakorlati feladatok időigényesek és többféleképpen kivitelezhetőek. Tudunk párhuzamosan szórólapot tervezni? Nem. Ki tudjuk várni, amíg 2-3 óra alatt mindenki összehozza Photoshop-ban a szórólap feladatot? Nem. Ugyanez a helyzet a HTML programozással és a Wordpress-szel is. A sok órás háttér munkát mindenki a saját napirendjébe illesztve oldja meg. Utána a közös online térben mindig van valaki, aki ráér elmondani a véleményét róla.

Mi az az e-oktatóterem?

Egy olyan kényelmes, bárhonnan elérhető felületet biztosítunk a hallgatóknak, ahol regisztráció után a leckék, és a feladatok bármikor, bárhonnan elérhetőek. Az e-learning tananyagok mellett a témával kapcsolatos blogbejegyzéseket, inspiráció-forrásokat és munkalehetőségeket is elérhetsz a tanfolyami weboldal zárt részén keresztül. A feladatokat, a többiek munkáira vonatkozó visszajelzéseket is itt küldheted be. Nem csak a saját fejlődésedet követheted nyomon, a többiek hibáiból is nagyon sokat lehet tanulni. A zárt Facebook csoportot a pörgősebb párbeszédekre tartogatjuk, az elmélyült munka az e-oktatóteremben folyik. Bárhonnan, bármikor elérheted a tanfolyam ideje alatt, nem kell a mentéssel, letöltéssel bíbelődni. A tagolt, felcímkézett leckék lehetővé teszik, hogy struktúrált formában lásd át az ismereteket.

Nézd meg a videóban, hogyan működik ez a gyakorlatban.

VIDEÓ - Online elérhető tananyagok az e-oktatóteremben