Az ONLINE tanfolyam érdemi tudást ad - nézd meg videón az e-tantermet

Teljesen naprakész, kézzelfogható tudást kapsz, folyamatos, a valóságból vett gyakorlati feladatokkal, napi szintű visszajelzésekkel, állandó oktatói jelenléttel és figyelemmel.

Tökéletesen rugalmas

Saját tapasztalatom, hogy az élő, jelenlétet követelő tanfolyamok minden előnyük ellenére szinte elérhetetlenek egy dolgozó nő számára, különösen, ha már gyerekei is vannak. Olyan rugalmasságot követelnek meg a mai munkahelyek, annyi szerepkörben kell helytállni, hogy szinte lehetetlen hónapokon keresztül ugyanabban az időpontban megjelenni egy tanteremben. Így végeredményben a sok hiányzás miatt elektronikusan is át kell nyújtani a tananyagot.

Egy online tanfolyam azonban teljes mértékben igazodik az időbeosztásodhoz. Írhatod a házit éjjel, böngészheted az internetet a buszmegállóban, és olvashatod a leckéket a munkahelyi ebédszünetekben is. Ha beteg a gyerek, kihagyhatsz egy hetet, ha csúszik a benti projekted, egy hónappal később vizsgázol. Ráadásul, megspórolod az utazási időt, és nem leszel frusztrált a kihagyott alkalmak miatt.

Naprakész, állandóan frissülő tananyag

A technológiai változások, a vizuális trendek, az online marketing világa olyan sebességgel változik, hogy a honlapkészítéssel, marketinggel, kommunikációval foglalkozó tananyagok szavatossága 3-6 hónap alatt többé-kevésbé lejár. Ezen a téren sem lehet versenyezni az online eszközök nyújtotta lehetőségekkel. Ha kicserélek egy bekezdést, vagy egy fejezetet, ha találok egy kifejezőbb illusztrációt, nem kell újranyomni a tankönyveket.

A kibertér végtelenje

A nyomtatott leckékhez képest hatalmas lehetőség rejlik az elektronikus könyvekben, különböző HTML tananyagokban más szempontból is. A leckékhez kapcsolódó linkek segítségével ugyanis megsokszorozódik az elérhető tudás. Ráadásul az érdeklődésednek megfelelő kapcsolódó linkek alapján bizonyos témákban jobban elmerülhetsz, míg máshol csak az alapokra hagyatkozhatsz. Így mindenki a számára legizgalmasabb változatot tanulhatja, pedig ugyanarra a tanfolyamra fizetett be. És akkor még nem beszéltünk arról, mennyi időt és energiát lehet megspórolni az oktató videókkal.

Alkalmazkodás a hallgatók egyéni tudás szintjéhez

Hihetetlenül különböző képességekkel és háttér tudással érkeznek a hallgatók, amit élő oktatáson nehéz lekezelni. Aki lemarad, nem mer kérdezni, aki pedig már előrébb jár, az nem tud plusz anyagot kapni egy élő órán.

Sokkal nagyobb egyéni figyelem

Az oktatói visszajelzések egy élő oktatáson nem tudnak minden egyes hallgatóhoz eljutni. Ráadásul a javítandó dolgok megemlítése közönség előtt mindig kellemetlenebb. Online tanfolyam esetén mindenkivel saját diskurzust folytatok email-ben. Instrukciók alapján, iteratívan készülnek az újabb verziók, amelyek közül néhányat aztán a csoportban is véleményeztetünk.

Egymás gyakorlati feladatait nem kell megvárni

A gyakorlati feladatok időigényesek és többféleképpen kivitelezhetőek. Tudunk párhuzamosan szórólapot tervezni? Nem. Ki tudjuk várni, amíg 2-3 óra alatt mindenki összehozza Photoshop-ban a szórólap feladatot? Nem. Ugyanez a helyzet a HTML programozással és a Wordpress-szel is. A sok órás háttér munkát mindenki a saját napirendjébe illesztve oldja meg. Utána a közös online térben mindig van valaki, aki ráér elmondani a véleményét róla.

Mi az az e-oktatóterem?

Egy olyan kényelmes, bárhonnan elérhető felületet biztosítunk a hallgatóknak, ahol regisztráció után a leckék, és a feladatok bármikor, bárhonnan elérhetőek. Az e-learning tananyagok mellett a témával kapcsolatos blogbejegyzéseket, inspiráció-forrásokat és munkalehetőségeket is elérhetsz a tanfolyami weboldal zárt részén keresztül. A feladatokat, a többiek munkáira vonatkozó visszajelzéseket is itt küldheted be. Nem csak a saját fejlődésedet követheted nyomon, a többiek hibáiból is nagyon sokat lehet tanulni. A zárt Facebook csoportot a pörgősebb párbeszédekre tartogatjuk, az elmélyült munka az e-oktatóteremben folyik. Bárhonnan, bármikor elérheted a tanfolyam ideje alatt, nem kell a mentéssel, letöltéssel bíbelődni. A tagolt, felcímkézett leckék lehetővé teszik, hogy struktúrált formában lásd át az ismereteket.

Nézd meg a videóban, hogyan működik ez a gyakorlatban.

VIDEÓ - Online elérhető tananyagok az e-oktatóteremben


A számodra legjobb webdesign tanfolyamot egyedül Te fogod tudni kiválasztani. Ha feltérképezted a képességeidet, és megfogalmaztad a rövid-, közép- és hosszútávú céljaidat, akkor már csak a megfelelő partnert kell megtalálnod, aki nem csak a tudásanyagot segít elsajátítani, de a céljaid elérésében is támogat. Nézd meg, milyen szempontokat kell figyelembe venned, amikor meg akarod találni a számodra legjobb webdesigner tanfolyamot.

Mitől különleges a Kreatív Webdesign Tanfolyam?

ONLINE tanfolyamok

Tértől és időtől függetlenül tanulhatsz, a felkészülés idejét rugalmasan beillesztheted a napirendedbe. Olvashatod az elméletet várakozás közben és küldheted a házi feladatot éjjel.

Virtuális oktatóterem

Gyakorlatokból TAPASZTALAT

A honlapkészítés nem elméleti tudomány. A leckékhez tartozó gyakorlatokat úgy építettem fel, hogy a tanfolyamokat kézzel fogható eredményekkel zárhasd. Itt kézbe kell venni a szerszámokat.

Gyakornoki munkalehetőség

AZONNAL hasznosítható tudás

A legszükségesebb ismereteket gyűjtöttem össze, amelyek gyors sikerélményt garantálnak. Ez azonban nem felszínességet jelent, hanem jól felépített leckéket, és fokozatosan mélyülő ismereteket.

Naprakész ismeretek

Alkotói KÖZÖSSÉG

Alkotói munka elképzelhetetlen visszajelzések nélkül. A kreativitást megsokszorozzák a többiek ötletei, más szempontú meglátásai. Nem hiszek a magányos farkasokban, csak az együttműködésben.

Értékes szakmai kapcsolatok


Kocsis Kata

programtervező matematikus, webdesign oktató
Kocsis Kata, programtervező matematikus, webdesign oktató

Életem legfantasztikusabb döntése volt a sok kompromisszummal terhelt alkalmazotti lét feladása. Nagyon büszke vagyok négy éve alapított saját cégünkre, ami az én szememben életforma, hivatás, közösség és gyönyörű célok együttese.

A Kreatív Webdesign Tanfolyamok nem egyszerűen online tanfolyami termékek a számomra. A szaktudáson, a tapasztalaton túl olyan értékeket is szeretnék közvetíteni, amelyek a mai társadalomban hiánycikknek számítanak. A vizuális kultúra és igényesség fejlesztése, a művészet és az alkotás becsempészése a hétköznapokba, az együttműködésben rejlő erő megtapasztalása azoknak a hallgatóknak is nagyon sokat adhat, akikből végül nem is lesz webdesigner.

Melyik témák érdekelnek a legjobban?

* kötelező mezőkEzek a témák érdekelnek

Go to top