Kosár

0 tétel 0 Ft

Most 10%-kal olcsóbban juthatsz stock képekhez

Most minden egyes modulhoz és tanfolyamhoz az 123RF digitális képügynökség 10%-os kedvezményre jogosító KUPONJA is jár.

Megkönnyítjük az indulást. Szerezd be kedvezményesen a honlapodhoz szükséges fotókat és a kreatív munkához szükséges vektorképeket.
Időtartam: a tanfolyam hosszával megegyező

Ilyen pillanat csak egyszer van ebben az évben. Olyan hihetetlen energia befektetéssel és odafigyeléssel jár, hogy csak egyszer tudom, egyetlen csoportnál bevállalni. Mégsem hagynám ki soha.

31.000 Ft + áfa

Időtartam: 3 hónap

A képszerkesztő programok iránt nem csak a webdesignerek érdeklődnek. A Photoshop tudás hamarosan ugyanolyan általános munkahelyi elvárás lesz, mint annak idején a Word volt. Weboldal tervek, gombok, hátterek, de akár szórólapok is készülhetnek Photoshopban. A honlap képanyagának előállításában is fontos szerepet kaphat.

31.000 Ft + áfa

Időtartam: 3 hónap

Ha szeretnéd jobban megérteni, mi van egy honlap mögött, ha szeretnél képben lenni a legfrissebb webdesign és online marketing trendeket illetően, akkor nálunk a helyed. Nemcsak a webdesign alapjaival ismerkedhetsz meg, hanem digitális grafikai ismereteket is szerezhetsz a tanfolyamon. A Webdesign Workshop fejleszti a képi látásmódot, a művészi vénát, de a konkrét, gyakorlati tudásra koncentrál. Azt szeretnénk, hogy amit tanulsz, azonnal be tudd építeni a munkáidba.

31.000 Ft + áfa

Ha tetszik a webdesign világa, szeretnél webdesigner lenni, de sok a szakmával kapcsolatos kérdésed, esetleg kétségeid vannak, akkor ezt a tanfolyamot neked találták ki. Akár a kenyérkereső állásod mellett, vagy a gyes alatt is tanulhatsz, mert az e-oktatóterembe bármikor beléphetsz. Úgy építettük fel a gyakorlati feladatok rendszerét, hogy a tanfolyam végére saját honlapod és kezdő portfóliód lehessen. Egy inspiratív, alkotói közösség segít közben, hogy a nehézségek ellenére is elérd a céljaidat. Nálunk soha nem leszel magadra hagyva a problémáiddal, kérdéseiddel.

186.000 Ft + áfa

Időtartam: 3 hónap

A kiemelkedő honlapok mögött több kötetnyi elméleti tudás, és sok munkaórányi tervezés áll. Ha az én tervezési elveimet követed, rugalmas, az online marketing szempontokat maximálisan kielégítő, a célközönségnek tetsző, jó eladási számokat produkáló honlapokat fogsz tudni készíteni. Ráadásul a tanfolyamon tanult tervezési technikával a teljes fejlesztési folyamatot kézben tarthatod.

62.000 Ft + áfa

Időtartam: 3 hónap

A kódolás szó a legtöbb ember számára kicsit misztikusan, már-már ijesztően hangzik. Ez a modul hétköznapi szavakkal, sok példával és szemléletes illusztrációkkal ismerteti meg a legszükségesebb fogalmakat és összefüggéseket. A HTML és a CSS mögött rejlő logika rendkívüli matematikai képességek NÉLKÜL is elsajátítható.

31.000 Ft + áfa

Időtartam: 3 hónap

Ahhoz, hogy a honlapodon szakszerű képanyag, színes illusztrációk vagy szórakoztató infografikák szerepeljenek, alaposabban el kell mélyülnöd a digitális képek világában. Ha pedig webdesigner szeretnél lenni, ezekre az alapokra mindenképpen szükséged lesz a folytatáshoz. Színek, paletták, felbontás, képméret, retus, montázsok... van mit tanulni.

31.000 Ft + áfa

Időtartam: 3 hónap

Az információk tagolt, szórakoztató, szemléletes tálalása ma már szinte külön szakmának tekinthető. A tartalom többet jelent a céges híreknél, a termékleírásoknál, a marketing szövegeknél. Olyan információkról, szövegekről, kép- és filmanyagokról beszélünk, amelyek összefüggő rendszert alkotnak. Ez a modul minden olyan ismeretet átad, ami a minőségi honlaptartalom előállításához elméletben és gyakorlatban szükséges lehet.

31.000 Ft + áfa
Feliratkozás Kezdőoldal hírcsatorna csatornájára

Kocsis Kata

programtervező matematikus, webdesign oktató
Kocsis Kata, programtervező matematikus, webdesign oktató

Életem legfantasztikusabb döntése volt a sok kompromisszummal terhelt alkalmazotti lét feladása. Nagyon büszke vagyok négy éve alapított saját cégünkre, ami az én szememben életforma, hivatás, közösség és gyönyörű célok együttese. A Kreatív Webdesign Tanfolyamok nem egyszerűen online tanfolyami termékek a számomra. A szaktudáson, a tapasztalaton túl olyan értékeket is szeretnék közvetíteni, amelyek a mai társadalomban hiánycikknek számítanak. A vizuális kultúra és igényesség fejlesztése, a művészet és az alkotás becsempészése a hétköznapokba, az együttműködésben rejlő erő megtapasztalása azoknak a hallgatóknak is nagyon sokat adhat, akikből végül nem is lesz webdesigner.

Melyik témák érdekelnek a legjobban?

* kötelező mezőkEzek a témák érdekelnek

Kicsi a bors csomag - Honlaptervezés kisvállalkozásoknak

Az akció keretében a Webdesign Workshop modul mellé a Kicsi a bors honlaptervezés csomag részeként megkapod ajándékba a Felhasználói élmény tervezés modul teljes anyagát. Egyetlen modul árával megegyező összegért 6 havi tudásanyagot kapsz, ha február 15.-ig rendelsz.

A kisvállalkozások igényeire szabva

ÁR: 62.000 Ft + áfa

Minden gyakorlati feladat a saját honlapodra vonatkozik.

Tovább a részletekre ->

Go to top