Kosár

0 tétel 0 Ft

Honlaptervezés

Honlaptervezés

Időtartam: 3 hónap

A kiemelkedő honlapok mögött több kötetnyi elméleti tudás, és sok munkaórányi tervezés áll. Ha az én tervezési elveimet követed, rugalmas, az online marketing szempontokat maximálisan kielégítő, a célközönségnek tetsző, jó eladási számokat produkáló honlapokat fogsz tudni készíteni. Ráadásul a tanfolyamon tanult tervezési technikával a teljes fejlesztési folyamatot kézben tarthatod.

Price: 62.000 Ft
Ár: 
62 000 + áfa

Régen elmúlt a névjegykártyákat helyettesítő, egyszerű honlapok világa. Ma már rengeteg, egymástól markánsan különböző szempontot kell megfontolni a tervezés során. Nem elég a honlapnak gyorsnak, modernnek, rugalmasnak és könnyen fejleszthetőnek lennie. Ma már tudjuk, milyen fontos az első benyomás, a stílus. Nem magától értetődő, hogyan kell olyasvalamit tervezni, ami részben ízlés kérdése is. Az elvárások között előkelő helyet foglal el a webergonómia, azaz a felhasználó akadály nélkül szeretne suhanni az oldalakon, és minden kérdésére erőfeszítés nélkül szeretne választ kapni. Ugyanakkor a legfantasztikusabb honlap sem ér semmit, ha nem találják meg a látogatók. Szakemberként nem elégedhetsz meg a keresőoptimalizálásról szóló mendemondákkal, biztos alapokra van szükséged. Minden honlap eladási oldal, az ügyfelednek sokszor az online marketing stratégia kialakításában is segítened kell.

Ha minden olyan szempontot, tényezőt, lehetőséget ismersz, ami hatással lehet egy honlap sikerére, az már félsiker, de még mindig nem elég. Az igazi művészet abban rejlik, hogyan tudod összehangolni ezeket a szempontokat, hogy egységes, kifinomult legyen az összhatás, és a végső cél szempontjából a lehető legoptimálisabb megoldás születhessen. Ezt a képességet csak átlagon felüli tervezéssel, és sok gyakorlással lehet elsajátítani, amiben a Honlaptervezés modul nagyszerű segítőtársad lesz majd.


Most 10%-kal olcsóbban juthatsz stock képekhez

Most minden egyes modulhoz és tanfolyamhoz az 123RF digitális képügynökség 10%-os kedvezményre jogosító KUPONJA is jár.

Szerezd be kedvezményesen a honlapodhoz szükséges fotókat és a kreatív munkához szükséges vektorképeket.


Leendő webdesigner-eknek

Leendő webdesigner-eknek, akik szeretnék megismerni az összes olyan szempontot, amely hatással lehet egy honlap működésére, illetve kinézetére. Ez a modul áttekintést nyújt a honlapkészítéssel kapcsolatos minden elméleti területről. Megismertet az alapfogalmakkal, és segít átültetni a gyakorlatba az elméleti ismereteket.

Gyakorló webdesigner-eknek

Azoknak a már gyakorló webdesignereknek, honlapkészítéssel foglalkozó szakembereknek, akik szeretnének a rokon területekkel is megismerkedni. Akik időt spórolnának a jó tervezéssel, akik el szeretnék kerülni a káoszt és az ügyfelekkel való konfliktusokat. A modul alaposan tárgyalja a tervezés során szükséges dokumentáció típusokat és kitér az ügyfél-kommunikáció rejtelmeire is.

Saját honlap tulajdonosoknak

Mindazoknak, aki saját honlapot üzemeltetnek, készítenek, vagy terveik szerint szakemberekkel készíttetnek majd. A modul alapján egyértelműen eldönthető, mik a fontos szempontok a honlapkészítés során, és mire kell kevesebb energiát fordítani. Segít a kisvállalkozások online marketing stratégiájának kialakításában is. Az itt megismerhető szempontok alapján jól felmérhető egy már meglévő honlap szakszerűsége, megfelelősége is.


A Honlaptervezés modullal elérhető eredmények

Alaposabban átgondolt, jobban megfogalmazott igények.

Jobb kommunikáció, kevesebb félreértés, elégedettebb ügyfelek.

Stílus, technológia, online marketing, keresőoptimalizálás összehangolása.

A tervek alapján könnyebb, gyorsabb megvalósítás.

Kevesebb konfliktus az ügyfeleddel / a honlapkészítéssel megbízott szakemberekkel.

Olyan honlap dokumentáció, amely megkönnyíti a későbbi változtatások beépítését.

Honlaptervezés tematika

Kocsis Kata

programtervező matematikus, webdesign oktató
Kocsis Kata, programtervező matematikus, webdesign oktató

Életem legfantasztikusabb döntése volt a sok kompromisszummal terhelt alkalmazotti lét feladása. Nagyon büszke vagyok négy éve alapított saját cégünkre, ami az én szememben életforma, hivatás, közösség és gyönyörű célok együttese. A Kreatív Webdesign Tanfolyamok nem egyszerűen online tanfolyami termékek a számomra. A szaktudáson, a tapasztalaton túl olyan értékeket is szeretnék közvetíteni, amelyek a mai társadalomban hiánycikknek számítanak. A vizuális kultúra és igényesség fejlesztése, a művészet és az alkotás becsempészése a hétköznapokba, az együttműködésben rejlő erő megtapasztalása azoknak a hallgatóknak is nagyon sokat adhat, akikből végül nem is lesz webdesigner.

Melyik témák érdekelnek a legjobban?

* kötelező mezőkEzek a témák érdekelnek

Kicsi a bors csomag - Honlaptervezés kisvállalkozásoknak

Az akció keretében a Webdesign Workshop modul mellé a Kicsi a bors honlaptervezés csomag részeként megkapod ajándékba a Felhasználói élmény tervezés modul teljes anyagát. Egyetlen modul árával megegyező összegért 6 havi tudásanyagot kapsz, ha február 15.-ig rendelsz.

A kisvállalkozások igényeire szabva

ÁR: 62.000 Ft + áfa

Minden gyakorlati feladat a saját honlapodra vonatkozik.

Tovább a részletekre ->

Go to top