Kosár

0 tétel 0 Ft

Mentori program

Mentori program

Időtartam: a tanfolyam hosszával megegyező

Bármelyik tanfolyam mellé igényelheted az extra oktatói és mentori figyelmet. A céljaid pontos ismeretében kapod a személyre szabott feladatokat és konzultációs lehetőségekkel segítelek a célok elérésében.

Price: 31.000 Ft
Ár: 
31 000 + áfa

Aki a mentori program keretein belül tanul, az nem csak a szakmai alapokat sajátítja el, hanem a tanfolyam végére rendelkezni fog

1 egy saját referencia honlappal,

2 egy személyre szabott marketing stratégiával,

3 egy grafikus önéletrajzzal,

4 minden webdesignerek számára fontos közösségi megjelenéssel,

5 saját márkanévvel, logóval és arculattal.

6 A tanfolyam ideje alatt segítünk pályázni,

7 marketing felületet biztosítunk a számodra,

8 megállapítjuk mik az erősségeid és a fejlesztendő területeid,

9 összeállítjuk az egy éves célkitűzéseid, a határidőket és a mérföldköveket,


+1 havonta lehetőséged lesz a személyes konzultációra,

+2
Ráadásként izgalmas meghívott oktatók tartanak vendég előadásokat a tanfolyam ideje alatt.

Tudom, hogy hihetetlen, hogy mindez belefér 31.000 Ft-ba... Hiszen nagyon sok oktatói energiát, figyelmet és munkaórát felemészt. Viszont óriási sikerélményt is ad. A megrendeléskor be kell írnod a megjegyzés rovatba a "plusz mentori program" kuponkódot.

Aki szeptember végéig egyben fizetős Startvonal Webdesign Tanfolyamot vásárol, annak INGYENES a mentori program.

Ha komolyan gondolod, hogy a tehetségedből szeretnél megélni, akkor idén már ennél jobb lehetőséged nem lesz. Bármi is a személyes célod, a tanfolyamot a te egyedi igényeid alapján alakítjuk ki.

Hiába nyugszik online alapokon az összes tanfolyamunk, a különleges bánásmód miatt egyszerre maximum 5-8 főt tudok mentorként fogadni. Sorakozz fel a startvonalhoz, és a szakmában eltöltött több, mint 20 éves tapasztalatom garantálja, hogy nem fogsz kifulladni fél úton.

Kocsis Kata

programtervező matematikus, webdesign oktató
Kocsis Kata, programtervező matematikus, webdesign oktató

Életem legfantasztikusabb döntése volt a sok kompromisszummal terhelt alkalmazotti lét feladása. Nagyon büszke vagyok négy éve alapított saját cégünkre, ami az én szememben életforma, hivatás, közösség és gyönyörű célok együttese. A Kreatív Webdesign Tanfolyamok nem egyszerűen online tanfolyami termékek a számomra. A szaktudáson, a tapasztalaton túl olyan értékeket is szeretnék közvetíteni, amelyek a mai társadalomban hiánycikknek számítanak. A vizuális kultúra és igényesség fejlesztése, a művészet és az alkotás becsempészése a hétköznapokba, az együttműködésben rejlő erő megtapasztalása azoknak a hallgatóknak is nagyon sokat adhat, akikből végül nem is lesz webdesigner.

Melyik témák érdekelnek a legjobban?

* kötelező mezőkEzek a témák érdekelnek

Kicsi a bors csomag - Honlaptervezés kisvállalkozásoknak

Az akció keretében a Webdesign Workshop modul mellé a Kicsi a bors honlaptervezés csomag részeként megkapod ajándékba a Felhasználói élmény tervezés modul teljes anyagát. Egyetlen modul árával megegyező összegért 6 havi tudásanyagot kapsz, ha december 23.-ig rendelsz.

A kisvállalkozások igényeire szabva

ÁR: 48.260 Ft + áfa

Minden gyakorlati feladat a saját honlapodra vonatkozik.

Tovább a részletekre ->

Go to top