Kosár

0 tétel 0 Ft

Mentori program

Mentori program

Ilyen pillanat csak egyszer van ebben az évben. Olyan hihetetlen energia befektetéssel és odafigyeléssel jár, hogy csak egyszer tudom, egyetlen csoportnál bevállalni. Ehhez nekem is szükségem van az ébredő tavaszi energiákra, de soha nem hagynám ki.

Price: 31.000 Ft
Ár: 
31 000 + áfa

Ilyen pillanat csak egyszer van ebben az évben. Olyan hihetetlen energia befektetéssel és odafigyeléssel jár, hogy csak egyszer tudom, egyetlen csoportnál bevállalni. Ehhez nekem is szükségem van az ébredő tavaszi energiákra, de soha nem hagynám ki.

A mostani Startvonal webdesigner tanfolyamhoz ugyanis egy ingyenes mentori program is jár. Aki jelentkezik a VIP csoportba, az nem csak a szakmai alapokat sajátítja el, hanem a tanfolyam végére rendelkezni fog

1 egy saját referencia honlappal,

2 egy személyre szabott marketing stratégiával,

3 egy grafikus önéletrajzzal,

4 minden webdesignerek számára fontos közösségi megjelenéssel,

5 saját márkanévvel, logóval és arculattal.

6 A tanfolyam ideje alatt segítünk pályázni,

7 marketing felületet biztosítunk a számodra,

8 megállapítjuk mik az erősségeid és a fejlesztendő területeid,

9 összeállítjuk az egy éves célkitűzéseid, a határidőket és a mérföldköveket,


+1 havonta lehetőséged lesz a személyes konzultációra,

+2
Ráadásként izgalmas meghívott oktatók tartanak vendég előadásokat a tanfolyam ideje alatt.

Tudom, hogy hihetetlen, hogy mindez belefér 31.000 Ft-ba... Hiszen nagyon sok oktatói energiát, figyelmet és munkaórát felemészt. Viszont óriási sikerélményt is ad. A megrendeléskor be kell írnod a megjegyzés rovatba a "plusz mentori program" kuponkódot.

Ha komolyan gondolod, hogy a tehetségedből szeretnél megélni, akkor idén már ennél jobb lehetőséged nem lesz. Fél éven belül alkalmas leszel az első ügyfelek fogadására, a teljes tanfolyam ideje 1 év. Aki azt állítja, hogy ennél rövidebb idő alatt el lehet sajátítani ennek a szakmának az alapjait, az egész egyszerűen hazudik.

Viszont hiába nyugszik online alapokon a tanfolyam, a különleges bánásmód miatt maximum 5-8 főt tudunk egy csoportba fogadni. Sorakozz fel a startvonalhoz, és a szakmában eltöltött több, mint 20 éves tapasztalatom garantálja, hogy nem fogsz kifulladni fél úton.

Kocsis Kata

programtervező matematikus, webdesign oktató
Kocsis Kata, programtervező matematikus, webdesign oktató

Életem legfantasztikusabb döntése volt a sok kompromisszummal terhelt alkalmazotti lét feladása. Nagyon büszke vagyok négy éve alapított saját cégünkre, ami az én szememben életforma, hivatás, közösség és gyönyörű célok együttese. A Kreatív Webdesign Tanfolyamok nem egyszerűen online tanfolyami termékek a számomra. A szaktudáson, a tapasztalaton túl olyan értékeket is szeretnék közvetíteni, amelyek a mai társadalomban hiánycikknek számítanak. A vizuális kultúra és igényesség fejlesztése, a művészet és az alkotás becsempészése a hétköznapokba, az együttműködésben rejlő erő megtapasztalása azoknak a hallgatóknak is nagyon sokat adhat, akikből végül nem is lesz webdesigner.

Melyik témák érdekelnek a legjobban?

* kötelező mezőkEzek a témák érdekelnek

Kicsi a bors csomag - Honlaptervezés kisvállalkozásoknak

Az akció keretében a Webdesign Workshop modul mellé a Kicsi a bors honlaptervezés csomag részeként megkapod ajándékba a Felhasználói élmény tervezés modul teljes anyagát. Egyetlen modul árával megegyező összegért 6 havi tudásanyagot kapsz, ha február 15.-ig rendelsz.

A kisvállalkozások igényeire szabva

ÁR: 62.000 Ft + áfa

Minden gyakorlati feladat a saját honlapodra vonatkozik.

Tovább a részletekre ->

Go to top