Az akció keretében a Webdesign Workshop tanfolyam mellé a Kicsi a bors honlaptervezés csomag részeként megkapod ajándékba a Felhasználói élmény tervezés tanfolyam teljes anyagát. A tanfolyam hat hónapig tart, a leckék az e-oktatóteremben érhetőek el. Egyetlen tanfolyam árával megegyező összegért 6 havi tudásanyagot kapsz, ha október 31-ig rendelsz.

A kisvállalkozások igényeire szabva

ÁR: 48.260 Ft

Webdesign Workshop - 12 lecke
Felhasználói élmény (UX) tervezés - 12 leckeEz nem egy újabb info-termék, amit aztán egyedül kell alkalmaznod a saját márkádra és cégedre. Nem egy passzívan elolvasható könyvet kapsz, hanem egy alkotói csoportot, és interaktív segítséget a saját konkrét kérdéseid megválaszolásában. Folyamatosan kérdezhetsz, és a gyakorlati feladatok a saját honlapod és marketing anyagaidra vonatkoznak majd.

+ AJÁNDÉK Felhasználói élmény tervezés (UX) modul

Még nincs kint a honlapon, de már leteszteltem, és óriási sikere volt a Startvonal Webdesign Tanfolyam keretein belül. A webergonómián kívül arról a folyamatról szól, amelynek a során az érdeklődő találkozik a márkával és a termékkel. Az első témával kapcsolatos tartalom vagy hirdetés megpillantásától hogyan jut el a döntés pillanatáig: "Erre van szükségem. Megveszem". A legfrissebb webpszichológiai kutatási eredmények hogyan ültethetőek át a gyakorlatba? Milyen eszközökkel tudod segíteni az érdeklődőidet, hogy minél hamarabb észrevegyenek, pozitív képet alakítsanak ki a márkádról, és végül meggyőzd őket, hogy vásároljanak. 12 lecke, amelynek minden egyes feladata a saját márkádról való gondolkodásra sarkall.Kisvállalkozásoknak

Ezt a tanfolyamot kifejezetten a kisvállalkozások igényei hívták életre. 4 éve indult a saját vállalkozásunk, és pontosan emlékszem a küzdelmes indulásra, a sok nehézségre és buktatóra. A saját bőrömön tapasztalom nap, mint nap, hogy mennyit számít a vállalkozás sikere szempontjából a honlap. Egyrészt kritikus lenne a profi honlap, másrészt annyi más feladat van a termék gyártásától a tartalommarketingen keresztül a pénzügyi adminisztrációig. És akkor még az ügyfelek, vásárlók kiszolgálásáról nem is beszéltünk. A legdrágább dolog egy kezdő vállalkozás életében az idő és a tudás.

Hatékony tudás

Ezért a Webdesign Workshopot úgy építettem fel, hogy a legfontosabb ismereteket a leghatékonyabb módon sajátíthasd el. Meg szeretnénk neked spórolni az izzadság szagot, a felesleges köröket és a tévutakat. Nem csak a honlaptervezés, és az online marketing, de a webdesign és a digitális grafikai munkák tervezése is terítékre kerül. A Webdesign Workshop fejleszti a képi látásmódot, a művészi vénát, de a konkrét, gyakorlati tudásra koncentrál. Azt szeretném, hogy amit tanulsz, azonnal be tudd építeni a honlapodba és a közösségi oldalaidba.

Rugalmas, online tanulás

Naprakész tudást kapsz, amiért még a nappaliból sem kell kimozdulnod. A legmodernebb e-oktatóterem segítségével laptopon, tabon, vagy akár mobilon is olvashatod a leckéket. A gyakorlati feladatokat a saját ritmusodban, minden kötelezettség nélkül, kedv alapon készítheted el. Úgy állítottam össze a feladatokat, hogy fizetős grafikai programok nélkül is boldogulni tudj. Rengeteg olyan egyénre szabott feladatot adok, ami a saját projektedre vonatkozik. Így nem öncélúan fogsz a gép mellett görnyedni, hanem a saját logódon, saját fejléceden, saját hirdetéseiden dolgozhatsz.

Tematika

Webdesign Workshop

1 Webdesign stílusok

2 Fontok, tipográfia

3 Kiadványszerkesztési alapelvek a webdesignban

4 Oldaltervezés - régiók és blokkok

5 Funkcionális tervezés

6 Esettanulmány - Forgószél honlap

7 Haladó kihívások webdesignereknek

8 Logótervezés

9 Webdesign trendek

10 Arculattervezés

11 A webdesign tervezése

12 Online marketing szempontok

13 Webergonómia - a felhasználói élmény webes része

Felhasználói élmény tervezése (UX)

1 Az emberi viselkedés és a web

2 Trendek sodrásában

3 A szemünkkel vagy az agyunkkal látunk?

4 Webergonómiai következmények

5 Olvashatóság és érthetőség a weben

6 Irányítható figyelem

7 Az emlékezetes weboldalak pszichológiája

8 A megértéstől a meggyőzésig

9 Hogyan motiválhatóak az emberek?

10 Mi van a döntések mögött?

11 A felhasználói élmény tervezés folyamata

12 A felhasználói élmény alkotó elemei

13 A felhasználói élmény mérése, visszajelzések elemzése


A Kicsi a bors honlaptervezés csomag neked való...

1 ha már túl vagy azon az érzésen, hogy annak is örülsz, ha működik a honlap,


2ha elakadtál üzletileg, nem akkora az érdeklődés, mint vártad,


3ha nem pont úgy néz ki a honlap, ahogy szeretnéd,
4ha túl sok kompromisszumra kényszerülsz,


5ha nincs logód, nincs névjegykártyád és azt sem tudod, hogyan kezdjél hozzá


6ha megrekedtél egy ponton a tanulásban,


7ha nem forrt még ki a terméked és a márkád,
8ha új irányt vesz a vállalkozásod, és át kell tervezni a honlapod,


9ha véleményt szeretnél az eddigi munkádról, és a tervezett irányokról


10ha segítséget kérsz a további feladatok megtervezéséhezA csomag alapján folyamatosan egyre vonzóbb, egyre szakszerűbb honlapod lesz, amiről senki nem fogja elhinni, hogy egyedül csináltad. A tudásanyag segít a kisvállalkozások online marketing stratégiájának kialakításában is, illetve a színes és minőségi tartalom előállításához is értékes tippeket fogsz kapni. Nem ajánlom azoknak, akiknek még nincs honlapjuk. A tanfolyamon azt feltételezem, hogy már tisztában vagy az alapfogalmakkal.

Akik már kipróbálták a Webdesign Workshopot

Nógrádi Zsófi

Papp Cecília

Pusztay Barbara

Takács Rita

Miller-Fejrentsik Viola

Magyari Krisztina

Mézes Beáta

Sohan Zsuzsi

Hévizi Emese

Bakonyvári Anikó

Gyetvai Viktória

Zsilák Judit

Oláh Erika

Klocskó Katalin

Orbán Erika

Keviczkyné Kövér Krisztina

Solymosi Bernadett

Durkó Gyarinka

Lépes Marianna

Bekecs Szilvia


Nyíri Andrea

http://www.uvegekszer.hu/"Azért szerettem a tanfolyamra járni, mert: imádtam a tényleg workshop jellegű feladatokat. Ahogyan együtt lehetett dolgozni, egymást kiegészítve, támogatva. :)

A legnagyobb sikerélményt az jelentette, hogy nem kaptam nagyon negatív véleményeket a munkámról.

A legtöbb új információval a logótervezés témaköre szolgált, ez volt a legizgalmasabb a számomra. A tanultak alapján a webdesign, az arculattervezés, és a brand építés területén szeretném elmélyíteni az ismereteimet."

Nyíri Andrea

Kozma Marika

http://www.nyirsegiszappan.hu"A legnagyobb eredmény, amit a tanfolyam segítségével elértem, az a felismerés, hogy egy honlap sokkal komplexebb, mint hittem.

Azt szerettem Kocsis Katában, hogy a nőies, vidáman kellemes egyénisége mellett kemény, vad, dinamikus elemeket, oldalakat, stílusokat is bemutat. Így érdekes, izgalmas lett a tanfolyam.Összhangba tudta hozni az lehetséges leendő szakmabelieket a lehetséges leendő megbízókkal. Olyan érzésem volt, mintha mindent meg szeretne mutatni, amit tud, és így bepillanthatok a lehetőségek kavalkádjába.

Rá kellett jönnöm, hogy pl. az arculat kialakításával sokkal többet közölhetek, mint gondoltam. Nagyon jól éreztem magam!"
Vizniczkiné Kozma Mária

Kozák Imola

http://rongylady.com/A legizgalmasabbnak a logótervezést, és az arculattervezést találtam, itt lehetett látványos változást elérni nálam. A leckékben sok információ volt, ezért nagyon örültem, hogy a tanfolyam után meghosszabbíthattuk az elérést, és utólag is figyelmesen végigolvashattam a leckéket.

Inspiráló volt a többiek munkáját látni, illetve motivált, hogy konkrét feladatot kaptunk és azt meg szerettem volna csinálni a többiekkel egyszerre, "határidőre". Nem érzem úgy, hogy webdesigner szeretnék lenni, de a "bezárt" kreatív energiáim felszabadultak. A tanultak alapján szeretnék a saját honlapomra izgalmas képeket, montázsokat létrehozni.

Azoknak ajánlom a Webdesign Workshop-ot, akik szeretnék a saját honlapjukat tudatosabban elkészíteni, mernek próbálkozni, nem ijednek meg, ha nem elsőre lesz tökéletes, amit terveznek. A legnagyobb eredmény, amit a tanfolyam segítségével elértem, hogy neki merek állni az ilyen jellegű feladatoknak, érzem, hogy több változat kipróbálása után sikerülni fog egy nekem tetszőt elkészíteni.

Kozák Imola


A Webdesign Workshoppal elérhető eredmények

Profi honlap

Ma már gyerekjáték egy Wordpress honlapot beüzemelni. Egy átlagos, akármilyen, semmilyen szempontból nem kiemelkedő honlapot mindenképpen. Azonban, ha ennél többet szeretnél, már nem is olyan egyszerű a dolgod.

Tisztább üzleti modell

Képes leszel a különböző honlaptervezéssel kapcsolatos szakterületek tudásanyagát integrálni. Az ajándék Felhasználói élmény modul segítségével javítani tudod a szolgáltatás csomagodat. Termékfejlesztési ötleteket kapsz, és piacképesebb leszel.

Szebb vizuális anyagok

Az ízlés fejleszthető, a vizuális kommunikáció megtanulható. Jobban meg tudod fogalmazni a képekkel kapcsolatos elvárásaidat, igényeidet. Jelentősen javulni fog a honlapod kinézete.

Színesebb tartalom

Minden kép nélkül leírt blogbejegyzés és Facebook poszt időpocsékolás. Ugyanis nem kattintanak rá. Tippeket kapsz, hogyan lásd el képekkel a hirdetéseid, posztjaid, blogbejegyzéseid minimális költséggel.


Hab a tortán

Most 10%-kal olcsóbban juthatsz stock képekhez

Most minden egyes modulhoz és tanfolyamhoz az 123RF digitális képügynökség 10%-os kedvezményre jogosító KUPONJA is jár.

Szerezd be kedvezményesen a honlapodhoz szükséges fotókat és a kreatív munkához szükséges vektorképeket.


Ki vagyok én?

Az informatika irányából érkeztem. Programozó majd rendszerszervező voltam közel 20 évig. Terveztem kis és nagy rendszereket, honlapokat, webshopokat és promóciós honlapokat. Bábáskodtam rengeteg kisvállalkozás indulásánál, több száz történetet ismerek. 4 éve a saját bőrömön is megtapasztaltam a "gazdagmamiságot". Nagy lépés volt otthagyni a biztonságos anyagi hátteret és a nagy presztízsű cégeket. A nehézségek ellenére egy percre sem bántam meg, hiszen jóval kevesebb kompromisszum mellett, több örömmel, rugalmasabban és a magam uraként dolgozhatok. Most már nagyon élvezem, de hosszú volt az út idáig. Részletesebb szakmai bemutatkozás a honlapon.


Kicsi a bors honlaptervezés csomag kisvállalkozásoknak MEGRENDELÉS

Ha különbözik a fent megadott címtől