Kreatív Webdesign Tanfolyam hallgatói munkák

Ezek a hallgatói munkák a Kreatív Webdesign Tanfolyam online webdesign tanfolyamain születtek a kiadott gyakorlati feladatok megoldásaiként. A legtöbb esetben nincs mögöttük igazi márka, élő projekt, és valódi ügyfél. Mivel az egyetlen cél a gyakorlás volt, a felhasznált képi és grafikai elemek jogtisztaságát a tanfolyam munkatársai nem ellenőrzik. Az alábbiakban a munka típusára, a kiadott feladatra és a beküldő hallgatóra tudsz szűrni.

Felhasználónevek listája vesszővel elválasztva.
 • Motivációs plakát tervezése híres idézethez

  Gondolatébresztő motivációs poszter készítése Photoshoppal

  A motivációs poszter feladata, hogy vizuális eszközökkel sűrítse a megjelenítendő szöveg gondolatiságát. A dolog akkor különösen izgalmas, amikor filozofikus mélységű, bravúrosan megfogalmazott irodalmi idézethez kell látványt választanunk.

 • Motivációs plakát tervezése híres idézethez

  Motivációs plakát alkotás Photoshop-ban

  Egy kézírásos font, pasztell vízfesték háttér és egy részletgazdag vonalrajz. Pontosan ennyi kell az egyedi, művészi hatású motivációs poszterünkhöz.

 • szórólap tervezési feladat Photoshop-ban

  Illusztrálj és szemléltess - nyári tábor szórólap tervezés

  A szórólapokon nagyon fontos, hogy ne csak láthatóvá váljon az információ, hanem minél szemléletesebb környezetet teremtsünk a tartalomnak.

 • trendi cukrászda weboldal terve, webdesign Photoshop-ban

  Ez a weboldalterv minden érzékszervre hat - trendi cukrászda webdesign

  Egy jó honlapterven olyan illusztrációkat, szöveget, videót kell megjeleníteni, amelyek hatnak az érzékszervekre és azonnal elcsábítják az olvasót.

 • Photoshop képkivágás, képkijelölési technikák

  Photoshop artwork trükkök - blending mode kreatív alkalmazása

  Egészen eltérő jelentést és hangulatot hozhatunk létre két fotó áttűnésével. A Photoshop Blend mode hatások segítségével elgondolkodtató és különös légkör teremthető.

 • Photoshop képkivágás, képkijelölési technikák

  Különleges Photoshop hatások

  Egy kis gyakorlással szemkápráztató művészi alkotások születnek a tanfolyamon. Az álomvilág életre kel a Photoshop segítségével.

 • Photoshop képkivágás, képkijelölési technikák

  Kreatív digitális varázslat a Photoshop segítségével

  Ha megvan a lenyűgöző szürreális ötlet, és ismered a profi kivitelezéshez szükséges Photoshop technikákat, akkor határtalan alkotói lehetőségek nyílnak meg előtted.

 • Logótervezés saját márkához

  Építész tervező logótervezés saját márkához klónja

  Egy dolog van, amiben az összes kreatív szakma egyetért. Az pedig a a fekete-fehér időtlensége és múlhatatlan eleganciája. Ezért nem lehet csodálkozni, ha egy építész iroda logótervezési munkája során a fekete-fehér felmerül.

 • Platán Étterem arculattervezése

  Platán arculati kismoodboard

  A körülöttünk morajló design-zajban különösen fontos, hogy webdesign terveinket, látvány elképzeléseinket hatásosan, kellemesen tálaljuk az ügyfeleknek.

 • Logó- és kisarculat tervezése a Forgószél Válságkezelő cégnek

  Forgószél logótervezés és teljes arculattervezés

  Ez a logó és arculatterv olyan alapértékeket tükröz a cégről, mint megbízhatóság, együttműködés, tudatosság, pozitív változások iránti elkötelezettség. Érdemes átgondolni és elemezni, hogy milyen kifinomult webdesign eszközökkel érte el mindezt az alkotó.

 • Nuance logó- és arculatterv saját márka számára

  Nuance logóterv és arculatterv saját márkához

  A logó a cég nyilvános arca. Fontos, hogy legyen története, hangulata, pozitív üzenete. A Nuance márkanév mellé alkotott arculati stílus a kreativitásra teszi a hangsúlyt és egy jelentésgazdag, érzelmeket és gondolalatokat közvetítő, hiteles logókoncepciót alakított ki magának.

 • Tiniknek szóló kozmetikumok - címlap tervezés

  Kerüld a vizuális hiedelmeket, ha weboldalt tervezel

  Nehéz a tizenéveseknek weboldalt tervezni. A marketing és a webdesign úgy tekint a fiatalokra, mint vizuális éhségben szenvedő technikai varázslókra. Bár ez részben igaz, túlzott egyszerűsítésről van szó. Izgalmas színekkel, lényegre törő vizuális kommunikációval a tiniknek is lehet tetszeni.

 • Biokozmetikumokkal foglalkozó cég címoldalterve

  Szólítsd meg a célközönséget a weboldal tervezésekor

  Nagyon nehéz formabontó vizuális világot és eredeti színkészletet alkalmazni a weboldalakon, mert a célközönség elvárásait is szem előtt kell tartani. Egy weboldaltervnek ügyesen kell egyensúlyozni eredetiség és a konvenciók alkalmazása között.

 • Építőművész belsőépítészeti stúdió weboldalterv

  Teremts hangulatot weboldaltervezéskor

  Egy lakberendező weboldalának arról kell meggyőznie a látogatót, hogy a belsőépítész képes lesz hangulatot teremteni a megbízó otthonában és a rendelkezésre álló lakótérbe harmóniát és szépséget varázsolni.

 • Inforgrafiai történetmesélés a biciklizésről

  Inforgrafiai történetmesélés a biciklizésről

  Az infografika mindig többet mond el, mint egy puszta tájékoztató szöveg. Egy jó infografikának pedig egyenesen sztorija van.

 • szórólap tervezési feladat Photoshop-ban

  Kreatív nyári tábor szórólap - légy informatív

  A nyomtatott kiadványok egyik alapkövetelménye az átláthatóság, közérthetőség, határozott elrendezés. A szórólap műfaji elvárása a gyors feldolgozását segítő design, hiszen néhány pillanat áll rendelkezésre, hogy felhívja a figyelmet adott termékre, szolgáltatásra, rendezvényre, eseményre,

 • trendi cukrászda weboldal terve, webdesign Photoshop-ban

  Cukrászda weboldalterv, webdesign és a honlap képanyaga

  Az az egyik szépsége a hallgatói munkák bemutatásának, hogy nem létezik két egyforma megoldás. Mindenki más színt, betűkészletet, hátteret, és menüsort választ egy trendi cukrászda weboldal tervéhez.

 • Szórólap újratervezés Photoshopban - Őszike fagyizó

  Szórólap újratervezés Photoshopban - Őszike fagyizó

  A nyomtatott reklámhordozók, így a szórólapok szerepe a korábbi jóslatok ellenére sem csökken, sőt erősen tartja pozícióját az online marketingeszközök világában. A digitális és offline vizuális marketing közös pontja a Photoshop lehet.

 • Névjegykártya újratervezési feladat - Mezőgazdaság

  Újratervezett névjegykártya mezőgazdasági témában

  A névjegykártya tervezésre tipikusan vonatkoznak azok a grafikai tervezési szabályok, amelyek kiállták az idő próbáját. A klasszikus szabályokat először alaposan el kell sajátítani, hogy aztán később megszeghessük őket.

 • Motivációs plakát tervezése Photoshopban

  Photoshopban készült motivációs plakát

  Egy plakát tervezésekor nem csak a látható elemeknek van fontos szerepe, hanem a kimaradó vagy átsejlő részletek is üzenetet hordoznak. A Photoshop Alapozó tanfolyamon a hallgatók elsajátítják a látványos képeffektusok készítését.

 • Oldalak

  Kocsis Kata

  programtervező matematikus, webdesign oktató
  Kocsis Kata, programtervező matematikus, webdesign oktató

  Életem legfantasztikusabb döntése volt a sok kompromisszummal terhelt alkalmazotti lét feladása. Nagyon büszke vagyok négy éve alapított saját cégünkre, ami az én szememben életforma, hivatás, közösség és gyönyörű célok együttese. A Kreatív Webdesign Tanfolyamok nem egyszerűen online tanfolyami termékek a számomra. A szaktudáson, a tapasztalaton túl olyan értékeket is szeretnék közvetíteni, amelyek a mai társadalomban hiánycikknek számítanak. A vizuális kultúra és igényesség fejlesztése, a művészet és az alkotás becsempészése a hétköznapokba, az együttműködésben rejlő erő megtapasztalása azoknak a hallgatóknak is nagyon sokat adhat, akikből végül nem is lesz webdesigner.

  Melyik témák érdekelnek a legjobban?

  * kötelező mezők  Ezek a témák érdekelnek

  Go to top