Kreatív Webdesign Tanfolyam hallgatói munkák

Ezek a hallgatói munkák a Kreatív Webdesign Tanfolyam online webdesign tanfolyamain születtek a kiadott gyakorlati feladatok megoldásaiként. A legtöbb esetben nincs mögöttük igazi márka, élő projekt, és valódi ügyfél. Mivel az egyetlen cél a gyakorlás volt, a felhasznált képi és grafikai elemek jogtisztaságát a tanfolyam munkatársai nem ellenőrzik. Az alábbiakban a munka típusára, a kiadott feladatra és a beküldő hallgatóra tudsz szűrni.

Felhasználónevek listája vesszővel elválasztva.
 • Szolárium és masszázs weboldal - saját hallgatói projekt

  Egy szolárium weboldala, ahol nem szerepel a nap

  Egy webdesignernek eladásközpontú szemléltetettel kell rendelkeznie egy honlap vizuális megjelenésének tervezésekor. A jó látványterv elad és az a célja, hogy vágyat ébresszen és elköteleződjön az ügyfél a márka mellett.

 • Termékcsomagolás tervezése - hallgatói saját projekt

  Házi lekvárkülönlegesség vonzó csomagolásterve

  A csomagolás több mint egy praktikus doboz vagy zacskó, ami védelmet nyújt a termékeknek. A jó csomagolásterv nem csak az értékesítést segíti, hanem extra lehetőség a márkaépítésre és elkötelezett ügyfélkört teremtésére.

 • Veterán Kocsma - Saját hallgatói projekt bemutatása

  Veterán kocsma arculata - saját hallgatói projekt

  A logó- és arculattervezés sikere azon múlik, hogy képes-e a terező vizuális nyelven, blikkfangosan bemutatni a márka személyiségét, és kialakítani egy erőteljes márka-identitást.

 • Színpaletta készítése elvont fogalomhoz

  Színpaletta készítése

  Nem véletlenszerűen választunk színeket egy arculathoz vagy weboldalhoz. Egy projekt színvilágának megtervezése sokszor az első és nagyon meghatározó része a vizuális kommunikáció kialakításában.

 • Sminkem saját hallgatói projekt weboldalterv

  Sminkem projekt weboldalterve

  Női célközönség esetében a kozmetikai termékek tipikusan érzelmi termékek. Mindenképpen a pozitív élményt kell erősíteni egy szépségápolási cikkeket eladó weboldalon, hiszen a termék reményt táplál, aggodalmat szüntet meg.

 • Modern cukrászda weboldalterve

  Fókuszpont egy weboldalterven

  Egyetlen kreatív részlet kiemelkedővé teheti a weboldalt. Egy feltűnő, nem hétköznapi sütemény fotója azonnal megjegyezhetővé teszi a designt, és erős jelenlétet teremt.

 • Szórólap tervezési feladat

  Kölcsönözz személyiséget a szórólapnak

  Az emberi arcok látványában óriási erő rejlik és ezt a digitális média rendre ki is használja. Az emberi arc szerepeltetése személyiséggel ruházza fel a kiadványt és az ismerősség érzetét kelti.

 • Logótervezés a Platán Étteremnek

  A minőségi fúziós Platán Étterem

  Egy logónak nem kell bonyolultnak lennie ahhoz, hogy egy márka teljes történetét képes legyen elmesélni. Egy jól megtervezett geometriai logó összefoglalja a márka teljes identitását, felesleges szemléltető eszközök nélkül.

 • Logótervezés a Vén Plantánfa Étteremnek

  Vén Platánfa line-art logó

  A logó célja, hogy az ügyfelet a lehető legegyszerűbb, de legátfogóbb módon kommunikálja a márkáról és erre kiválóan alkalmas egy egyszerű és elegáns logó.

 • Photoshop art work blending mode gyakorlás - Photoshop Alapozó hallgatói munkák

  Save as: Photoshop Artwork

  Nem papírral, ollóval és ragasztóval dolgozunk, nem textil és újságpapír darabkákból állítunk össze kollázsokat. Ehelyett optikai illúziókat, fotómontázsokat, digitális alkotásokat hozunk létre Photoshop-ban. A cél azonban változatlan: vizuális élményt létrehozni.

 • kiadványtervezési feladat,könyvborító tervezés

  Tedd rendbe az életedet - könyvborító tervezés

  A könyvborító tervezés nem egy kreatív ötlethalom eredménye, ami próba szerencse alapon működik, hanem gondosan átgondolt tervezés, lépésről lépésre történő munkáról van szó.

 • Figyelemfelkeltő kulcsingerek a webdesing-ban

  Ragadd meg az ösztönös figyelmet a webdesign-ban is

  Azt már régen tudjuk, hogy a figyelem irányítható. Azonban nem csak vizuális eszközökkel lehet felhívó jellegű webdesignt tervezni, hanem csalafinta témaválasztással és kulcsingerek felhasználásával.

 • Víz, Tűz, Levegő, Föld, Kő - anyagszerűség megjelenítése Photoshop-ban

  Az eső textúrája Photoshopban

  Digitálisan előállítani és a megtévesztésig hasonlóvá tenni egy természetes anyag struktúráját nem is olyan könnyű feladat. A Photoshop Modulban gyakoroljuk a különböző textúrát előállítását.

 • Weboldalterv egy belsőépítészeti stúdió számára - Photoshop Alapozó hallgatói munka

  Egy Art Deco Építőművész weboldalterve

  Nem árt, ha tisztában vagy a stílusirányzatokkal, ha weboldalt tervezel. Amikor a megrendelő nagyon karakteres art deco enteriőröket készít, akkor a weboldaltervnek tükröznie kell a motívum- és stílusazonosságot.

 • Lakberendezői honlap női célközönségnek

  Modern-vintage weboldalterv Photoshopban

  A modern-vintage stílus megteremtése nemcsak a belsőépítészetben trükkös feladat, hanem a webdesignban is. Tipikus esete annak, amikor az új és a hagyományos közötti egyensúly megtalálása döntő fontosságú.

 • A Fekete lyuk arculata

  Ha sikerül egyedi vizuális arculati karaktert kialakítanod, máris sokat tettél a márkád megkülönböztethetőségért. A felhasználói élmény modul feladataiban arculattervezési feladatokkal is találkozhattok.

 • Grunge szülinapi meghívó

  Grunge szülinapi meghívó

  A Photoshop Alapozó egyik feladatában születésnapi meghívót készítünk, annyi kikötéssel, hogy Photoshop ecseteket kell használni a grafika kialakításakor.

 • Figyelemfelkeltő kulcsingerek a webdesing-ban

  Emlékezetbe vésés a webdesign-ban

  Köztudott, hogy a kulcsingereket tudatosan kihasználja a reklámipar. Az evolúciós alapú figyelmi automatizmusok a webdesign területén is alkalmazhatók.

 • kiadványtervezési feladat,könyvborító tervezés

  Főszerepben a betű egy könyvborítón

  A betű egyenrangú vizuális szereplő egy kompozícióban, ugyanolyan képi elemként kell kezelni, mint a a többi absztrakt formát. Öltöztet, díszít, sőt megállja a helyét önálló grafikai komponensként is

 • kiadványtervezési feladat,könyvborító tervezés

  A könyvborító tervezése az átéléssel kezdődik

  A nagy tervezők azt mondják, hogy egy könyvborító tervezése az olvasottak megértésével kezdődik. Egy fiktív könyv esetében mi csak elképzelt érzelem- és gondolatvilágot fogalmazunk meg vizuálisan.

 • Oldalak

  Kocsis Kata

  programtervező matematikus, webdesign oktató
  Kocsis Kata, programtervező matematikus, webdesign oktató

  Életem legfantasztikusabb döntése volt a sok kompromisszummal terhelt alkalmazotti lét feladása. Nagyon büszke vagyok négy éve alapított saját cégünkre, ami az én szememben életforma, hivatás, közösség és gyönyörű célok együttese.

  A Kreatív Webdesign Tanfolyamok nem egyszerűen online tanfolyami termékek a számomra. A szaktudáson, a tapasztalaton túl olyan értékeket is szeretnék közvetíteni, amelyek a mai társadalomban hiánycikknek számítanak. A vizuális kultúra és igényesség fejlesztése, a művészet és az alkotás becsempészése a hétköznapokba, az együttműködésben rejlő erő megtapasztalása azoknak a hallgatóknak is nagyon sokat adhat, akikből végül nem is lesz webdesigner.

  Melyik témák érdekelnek a legjobban?

  * kötelező mezők  Ezek a témák érdekelnek

  Go to top