Szeretnék email-ben digitális képekkel kapcsolatos tananyagot kapni

Kocsis Kata képe


Segítség az autodidakta tanuláshoz (webdesign, honlapkészítés, keresőoptimalizálás)

Segítség az autodidakta tanuláshoz (webdesign, honlapkészítés, keresőoptimalizálás)

Subscribe to our mailing list

* indicates requiredEzek a témák érdekelnek

Ingyenes Webdesign Előkészítő

A Kreatív Webdesign Tanfolyam az általad megadott adatokat csak a témával kapcsolatos email-ek küldésére használja. Az új blogbejegyzésekről és évente 2-3 alkalommal a speciális tanfolyami akciókról is értesítést küldünk.Azzal, hogy használod a weboldalt hozzájárulsz az Adatkezelési Tájékoztatóban részletesen leírt GDPR-nak megfelelő adatkezelési elveink és gyakorlatunk alkalmazásához.

http://kreativwebdesigntanfolyam.hu/adatkezelesi-tajekoztato

Bármilyen problémát jelezhetsz az alábbi email címen:
kocsis.kata.virag@gmail.com

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.Hozzájárulok, hogy a Kreatív Webdesign Tanfolyam az Adatvédelmi Tájékoztatóban részletezett módon kezelje az adataimat.

Kocsis Kata

programtervező matematikus, webdesign oktató
Kocsis Kata, programtervező matematikus, webdesign oktató

Életem legfantasztikusabb döntése volt a sok kompromisszummal terhelt alkalmazotti lét feladása. Nagyon büszke vagyok négy éve alapított saját cégünkre, ami az én szememben életforma, hivatás, közösség és gyönyörű célok együttese.

A Kreatív Webdesign Tanfolyamok nem egyszerűen online tanfolyami termékek a számomra. A szaktudáson, a tapasztalaton túl olyan értékeket is szeretnék közvetíteni, amelyek a mai társadalomban hiánycikknek számítanak. A vizuális kultúra és igényesség fejlesztése, a művészet és az alkotás becsempészése a hétköznapokba, az együttműködésben rejlő erő megtapasztalása azoknak a hallgatóknak is nagyon sokat adhat, akikből végül nem is lesz webdesigner.

Melyik témák érdekelnek a legjobban?

* kötelező mezőkEzek a témák érdekelnek

Go to top