Webdesign előkészítő tanfolyam - INGYEN

Kocsis Kata képe


Ha szeretsz alkotni

A design szakmákhoz való vonzódás sokszor valamilyen kézműves hobbival kezdődik. Az ember azt veszi észre, hogy szeret a színekkel játszani, hogy öncélúan cserélgeti a dekorációt a nappaliban, hogy megállás nélkül fotóz a nyaralásokon, vagy beiratkozik egy selyemfestő tanfolyamra. A kreatív tehetségből azonban meg is lehet élni, csak a megfelelő szaktudással kell párosítani.

Ha érdekel a webdesign

Az internet fenekestől fordította fel a világot. Máshogy tájékozódunk a világ dolgairól, máshogy szórakozunk és máshogy teremtünk kapcsolatot. Ha nem csak felhasználóként érdekel ez a hihetetlenül izgalmas, percről percre alakuló világ, akkor nézz be a kulisszák mögé. Formáld TE a digitális képalkotás trendjeit, hívd életre TE a menő weboldalakat.

Ha szereted a kihívásokat

Minden tananyaghoz gyakorlati feladatok tartoznak. Az ingyenes tanfolyam kereteibe nem fér bele, hogy mindenkinek visszajelzéseket adjak a munkájáról, de mindenképpen próbáld ki a leckék anyagát a gyakorlatban is. Olvasással nem fog a vizuális készséged, a színérzéked, a kreativitásod fejlődni. A tanfolyam Facebook közösségében meg is oszthatod az alkotásaidat.

Mit tanulhatsz a Webdesign előkészítő tanfolyamon?1 Digitális színek, színtan

2 Színek egymásra hatása, paletták

3 Fontok, webfontok, tipográfia

4 Digitális képek alap fogalmai: pixelek és felbontás

5 Mi az a vektorgrafika?

6 Hogyan működik az internet?

7 Hogyan működik a felhő technológia?

8 Hogyan működnek a tartalomkezelő rendszerek?


Szöveges tananyag

A tananyag nem egy szimpla pdf file, hanem az interneten keresztül elérhető multimédiás tartalom sok illusztrációval és linkkel kiegészítve.

Videók

A folyamatokat, az ingyenesen használható online eszközöket, a technikákat és a módszereket inkább videón mutatom meg szöveg helyett.

Források, linkek

Rengeteg olyan forrást, linket, külföldi szakmai oldalt fogsz megismerni a leckékből, amelyek nélkülözhetetlenek a kreatív munkához.

Feladatok

Minden elméleti anyagot konkrét, életszerű gyakorlati feladatok egészítenek ki. Ezeknek a segítségével tudod kipróbálni a tanultakat.Kérem az ingyenes Webdesign előkészítő tanfolyamot

* kötelező mezők


A honlap használatával és az ingyenes Webdesign előkészítő igénylésével hozzájárulok, hogy az Adatvédelmi Tájékoztatóban megadott módon és témában email-eket kapjak, és az adataimat a Kreatív Webdesign Tanfolyam tárolja. Bármilyen problémát jelezhetsz az alábbi email címen: kocsis.kata.virag@gmail.com


Kocsis Kata

programtervező matematikus, webdesign oktató
Kocsis Kata, programtervező matematikus, webdesign oktató

Életem legfantasztikusabb döntése volt a sok kompromisszummal terhelt alkalmazotti lét feladása. Nagyon büszke vagyok négy éve alapított saját cégünkre, ami az én szememben életforma, hivatás, közösség és gyönyörű célok együttese.

A Kreatív Webdesign Tanfolyamok nem egyszerűen online tanfolyami termékek a számomra. A szaktudáson, a tapasztalaton túl olyan értékeket is szeretnék közvetíteni, amelyek a mai társadalomban hiánycikknek számítanak. A vizuális kultúra és igényesség fejlesztése, a művészet és az alkotás becsempészése a hétköznapokba, az együttműködésben rejlő erő megtapasztalása azoknak a hallgatóknak is nagyon sokat adhat, akikből végül nem is lesz webdesigner.

Melyik témák érdekelnek a legjobban?

* kötelező mezőkEzek a témák érdekelnek

Go to top