Kisarculati elemek acsaját márkahoz

Saját márka kialakításának egyik első lépése a személyiséget, értékvilágot kifejező vizuális kommunikáció megalkotása. A jól csengő márkanév is nagyon fontos, egy szabad domain, amely összefüggésbe hozható a márkanévvel, és a logó jelenti az alapokat.

Szerethető zongora névjegykártya

Névjegykártya tervezési feladat

A névjegykártya nem pusztán a logó megismétlésével utalhat az arculatra. Számtalan más vizuális elemet be lehet vetni, ami az arculat színeiből, motívumaiból építkezik.

Első saját névjegykártya tervezése

Névjegykártya tervezési feladat

Nehéz elsőre megragadni névjegykártya tervezéskor a "kevesebb mindig több" elvét és kevesen tudják kifogástalan stílus-érzékkel alkalmazni is.

Forgatási helyszínek biztosítása - névjegykártya tervezés

névjegykártya tervezés hallgatói munka Webdesign Workshop

A saját márka logójának, névjegykártyájának tervezése könnyebb feladat, mintha ügyfeleknek szeretnél tervezni. Kevesebb, célirányosabb tudás kell hozzá, és nyilván nem fogod félreérteni a saját igényeidet.

Névjegykártya tervezése kommunikációs cég számára

névjegykártya tervezési feladat kreatív területen

A kreatív területekre tervezett logónak mindenképpen eredetinek és átütőnek kell lennie. Nem könnyű ezeknek az elvárásoknak megfelelni és az eredetiséget még a névjegykártyán is érvényre juttatni.

Névjegykártya tervezési feladat egy kézműves ékszertervezőnek

névjegykártya tervezés hallgatói munka Webdesign Workshop

A kézműves ékszer tervezéshez talán kicsit túl üzleties stílusú lett ez a névjegykártya, azonban a logó elegáns módon utal az ékszeres témára.

Feliratkozás RSS - Kisarculati elemek acsaját márkahoz csatornájára

Kocsis Kata

programtervező matematikus, webdesign oktató
Kocsis Kata, programtervező matematikus, webdesign oktató

Életem legfantasztikusabb döntése volt a sok kompromisszummal terhelt alkalmazotti lét feladása. Nagyon büszke vagyok négy éve alapított saját cégünkre, ami az én szememben életforma, hivatás, közösség és gyönyörű célok együttese.

A Kreatív Webdesign Tanfolyamok nem egyszerűen online tanfolyami termékek a számomra. A szaktudáson, a tapasztalaton túl olyan értékeket is szeretnék közvetíteni, amelyek a mai társadalomban hiánycikknek számítanak. A vizuális kultúra és igényesség fejlesztése, a művészet és az alkotás becsempészése a hétköznapokba, az együttműködésben rejlő erő megtapasztalása azoknak a hallgatóknak is nagyon sokat adhat, akikből végül nem is lesz webdesigner.

Melyik témák érdekelnek a legjobban?

* kötelező mezőkEzek a témák érdekelnek

Go to top