Adobe Illustrator

55 nagyon jó vektorgrafikai tutorial

A vektorgrafika területén is lépésről lépésre lehet előre jutni. Az alapok mindig nehezek és kicsit izzadtságszagúak, de megéri túljutni a kezdeti nehézségeken. Ezekkel a tutorial-okkal sokkal hamarabb juthatsz sikerélményhez, és élvezetesebb lesz a tanulás.

Egy tanulságos és látványos Illustrator tutorial

Kreatív Webdesign Tanfolyam facebook bejegyzés

Érdemes a feladatokra elég időt szánni, nem csak átrohanni a legfontosabb fázisokon. Minél több részletet értesz meg, annál mélyebb szintre épül be a tudásanyag, annál inkább a napi gyakorlat részévé fog válni a tutorial eszközkészlete.

Feliratkozás RSS - Adobe Illustrator csatornájára

Kocsis Kata

programtervező matematikus, webdesign oktató
Kocsis Kata, programtervező matematikus, webdesign oktató

Életem legfantasztikusabb döntése volt a sok kompromisszummal terhelt alkalmazotti lét feladása. Nagyon büszke vagyok négy éve alapított saját cégünkre, ami az én szememben életforma, hivatás, közösség és gyönyörű célok együttese. A Kreatív Webdesign Tanfolyamok nem egyszerűen online tanfolyami termékek a számomra. A szaktudáson, a tapasztalaton túl olyan értékeket is szeretnék közvetíteni, amelyek a mai társadalomban hiánycikknek számítanak. A vizuális kultúra és igényesség fejlesztése, a művészet és az alkotás becsempészése a hétköznapokba, az együttműködésben rejlő erő megtapasztalása azoknak a hallgatóknak is nagyon sokat adhat, akikből végül nem is lesz webdesigner.

Melyik témák érdekelnek a legjobban?

* kötelező mezőkEzek a témák érdekelnek

Kicsi a bors csomag - Honlaptervezés kisvállalkozásoknak

Az akció keretében a Webdesign Workshop modul mellé a Kicsi a bors honlaptervezés csomag részeként megkapod ajándékba a Felhasználói élmény tervezés modul teljes anyagát. Egyetlen modul árával megegyező összegért 6 havi tudásanyagot kapsz, ha december 23.-ig rendelsz.

A kisvállalkozások igényeire szabva

ÁR: 48.260 Ft + áfa

Minden gyakorlati feladat a saját honlapodra vonatkozik.

Tovább a részletekre ->

Go to top