Adobe Photoshop

Lényegre törő Photoshop tutorialok fotózás témában

Photoshop tutorial

Nem minden tutorial egyformán hasznos. Ebben a gyűjteményben csupa olyan feladat található, ami jól hasznosítható, viszonylag egyszerű, tömör feladatok elé állít.

55 nagyon jó vektorgrafikai tutorial

A vektorgrafika területén is lépésről lépésre lehet előre jutni. Az alapok mindig nehezek és kicsit izzadtságszagúak, de megéri túljutni a kezdeti nehézségeken. Ezekkel a tutorial-okkal sokkal hamarabb juthatsz sikerélményhez, és élvezetesebb lesz a tanulás.

Élethű notebook ikon Photoshopban

Kreatív Webdesign Tanfolyam facebook bejegyzés

Kezdőknek is ajánlott, lépésről lépésre végrehajtható, látványos végeredményt garantáló feladat. Minden tutorialt érdemes kicsit más változatban is elkészíteni, hogy lásd, melyik a legütőképesebb változat. Ezt a füzetet például másik háttérképpel, kockásan és más színű borítóval is kipróbálhatod.

Bec Vinnel portréi

Kreatív Webdesign Tanfolyam facebook bejegyzés

Nagyon szeretem a portré műfaját. Bec Vinnel világa egészen magával ragadott elsősorban az ehhez hasonló munkái miatt. A galériájában a remekművek között azért akadt néhány giccsbe, vagy divatfotó közhelybe hajló munka is. De ez nem tartozott közéjük.

Érdekes az oldal olyan szempontból is, mint egy tipikus (és mégsem az) portfólió típusú website

Feliratkozás RSS - Adobe Photoshop csatornájára

Kocsis Kata

programtervező matematikus, webdesign oktató
Kocsis Kata, programtervező matematikus, webdesign oktató

Életem legfantasztikusabb döntése volt a sok kompromisszummal terhelt alkalmazotti lét feladása. Nagyon büszke vagyok négy éve alapított saját cégünkre, ami az én szememben életforma, hivatás, közösség és gyönyörű célok együttese. A Kreatív Webdesign Tanfolyamok nem egyszerűen online tanfolyami termékek a számomra. A szaktudáson, a tapasztalaton túl olyan értékeket is szeretnék közvetíteni, amelyek a mai társadalomban hiánycikknek számítanak. A vizuális kultúra és igényesség fejlesztése, a művészet és az alkotás becsempészése a hétköznapokba, az együttműködésben rejlő erő megtapasztalása azoknak a hallgatóknak is nagyon sokat adhat, akikből végül nem is lesz webdesigner.

Melyik témák érdekelnek a legjobban?

* kötelező mezőkEzek a témák érdekelnek

Kicsi a bors csomag - Honlaptervezés kisvállalkozásoknak

Az akció keretében a Webdesign Workshop modul mellé a Kicsi a bors honlaptervezés csomag részeként megkapod ajándékba a Felhasználói élmény tervezés modul teljes anyagát. Egyetlen modul árával megegyező összegért 6 havi tudásanyagot kapsz, ha december 23.-ig rendelsz.

A kisvállalkozások igényeire szabva

ÁR: 48.260 Ft + áfa

Minden gyakorlati feladat a saját honlapodra vonatkozik.

Tovább a részletekre ->

Go to top