arculat

Kreatív Webdesign Tanfolyam termékképek esettanulmány

Kreatív Webdesign Tanfolyam termékképek arculatának kialakítása Photoshop-ban

Szunyogh Kriszta kreativitását dicsérik a 2017-ben kitalált termékképeink. Ebben a blogbejegyzésben megmutatjuk, milyen mögöttes gondolatok vezérelték az alkotási folyamatot, milyen plusz jelentéseket próbáltunk vizuálisan megjeleníteni, és miért pont ebbe a koncepcióba szerettünk bele.

Logó és arculattervezési esettanulmány

belvárosi étterem arculatterve

Esettanulmányom célja egy belső utazás felidézése és rövid naplózása, hogy megtaláljam a nehezen tudatosítható, rejtett részleteket. Bárhova is utazunk, utána jobbára benyomásokat őrzünk, apró részletek ragadnak meg az egész helyett, emlékszünk egy szép utcarészletre, illatra vagy ízre. Ehhez hasonlít az, amikor szeretnéd tetten érni az alkotó folyamat mozzanatait.

Font-használat a weben - 2015 kedvencei

Az Open Sans fonttípust használó weboldalak

Több millió site-ot darálnak végig a FontReach elemző programjai, hogy ezt a font-használati statisztikát nyújtsák nekünk, ingyen. Amitől még izgalmasabb a dolog: azt is megmutatják, milyen site-ok használják az adott fontot.

Az első 5 helyezett:
Arialsite count:616,190
Verdanasite count:271,656
Helvetica Neuesite count:263,112
sans-serifsite count:221,348
Monospacesite count:204,645

Brand New arculati magazin

Arculati magazin

Nehéz a hiteles forrásokat megtalálni az internetes óceánban. Ha arculattal foglalkozol, akkor a Brand New magazinon rajta kell tartanod a fél szemed.

Kreatívok portfólió website-jai

Kreatív Webdesign Tanfolyam facebook bejegyzés

Tudom,hogy elfogult vagyok, de a legeslegszebb website-okat mindig azok a kreatív ügynökségek, vagy szabadúszók alkotják meg, akik arculattal, webdesignnal, vagy sitebuilding-gel foglalkoznak. Kifejezetten portfolio bemutatására kiélezett site-ok gyűjteménye itt.

Feliratkozás RSS - arculat csatornájára

Kocsis Kata

programtervező matematikus, webdesign oktató
Kocsis Kata, programtervező matematikus, webdesign oktató

Életem legfantasztikusabb döntése volt a sok kompromisszummal terhelt alkalmazotti lét feladása. Nagyon büszke vagyok négy éve alapított saját cégünkre, ami az én szememben életforma, hivatás, közösség és gyönyörű célok együttese. A Kreatív Webdesign Tanfolyamok nem egyszerűen online tanfolyami termékek a számomra. A szaktudáson, a tapasztalaton túl olyan értékeket is szeretnék közvetíteni, amelyek a mai társadalomban hiánycikknek számítanak. A vizuális kultúra és igényesség fejlesztése, a művészet és az alkotás becsempészése a hétköznapokba, az együttműködésben rejlő erő megtapasztalása azoknak a hallgatóknak is nagyon sokat adhat, akikből végül nem is lesz webdesigner.

Melyik témák érdekelnek a legjobban?

* kötelező mezőkEzek a témák érdekelnek

Kicsi a bors csomag - Honlaptervezés kisvállalkozásoknak

Az akció keretében a Webdesign Workshop modul mellé a Kicsi a bors honlaptervezés csomag részeként megkapod ajándékba a Felhasználói élmény tervezés modul teljes anyagát. Egyetlen modul árával megegyező összegért 6 havi tudásanyagot kapsz, ha december 23.-ig rendelsz.

A kisvállalkozások igényeire szabva

ÁR: 48.260 Ft + áfa

Minden gyakorlati feladat a saját honlapodra vonatkozik.

Tovább a részletekre ->

Go to top