illusztráció

Egy fantasztikus design iskola

A Canva egy olyan design eszközt fejlesztett ki, amelynek a segítségével template-keből kiindulva fejleszthetsz saját fejléceket, bannereket, kiadványokat. És mellesleg egy nagyon nívós designer blogot is működtetnek, ami remek lehetőséget nyújt a webdesign tanulásra.

Andy Gilmore színpompás világa

Kreatív Webdesign Tanfolyam facebook bejegyzés

Andy Gilmore képei kicsit kiszámítottak a geommetrikus elemek és a teljes színskála felvonultatása miatt. Rám azonban ennyi szín és a szabályos formák szupernormális ingerként hatnak, úgyhogy transzba esem tőlük és nem gondolkodom a mondanivalójukon.

Egy tökéletes portfólióoldal - szavak nélkül

Kreatív Webdesign Tanfolyam facebook bejegyzés

Egy tehetséges grafikus, és egy brutál jó portfólió oldal. Érdemes megnézni, milyen sok részletet lehet közölni az egyes munkákról pusztán a részletgazdag képek segítségével. Bartosz Kosowskinak nincs is sok szóra szüksége a további bemutatkozáshoz.

Bartosz Kosowski illusztrációi

Kreatív Webdesign Tanfolyam facebook bejegyzés

Egy tehetséges lengyel művész képei (Bartosz Kosowski), amitől feszült és ideges lettem. Nem szeretnék a barátnője lenni a portfóliója alapján.

Harding Meyer elkent portréi

Kreatív Webdesign Tanfolyam facebook bejegyzés

Olajképek, pedig első pillantásra meg mertem volna rá esküdni, hogy Photoshop effektek bravúros egymásutánja. Harding Meyer portréi elsőre megfogtak, másodszorra már inkább ismétlésnek hatnak.

Anna és Elena Balbusso portfólió oldala

Kreatív Webdesign Tanfolyam facebook bejegyzés

A tehetséges milánói ikerpár illusztrációi a világon sok díjat begyűjtöttek. Nagyon szeretem a titokzatosságot, a sokértelműséget, ami minden munkájukat áthatja. Kíváncsi lennék, hogyan dolgoznak együtt, vannak-e közös képeik, vagy függetlenül dolgoznak egy közös brand alatt.

Anna and Elena Balbusso illusztrációi

Kreatív Webdesign Tanfolyam facebook bejegyzés

Sejtelmesek, félelmetesek, titokzatosak. Illusztrációik mindig tág teret hagynak a fantáziának és mindig sokféleképpen értelmezhetőek. A Milánóban élő ikerpár képei önmagukban is megállják a helyüket, szinte el is felejtjük, hogy illusztációként születtek.

Szürreális illusztrációk

Kreatív Webdesign Tanfolyam facebook bejegyzés

A Polkadot Design szürreális illusztrációira érdemes egy pillantást vetni. Nekem kicsit zaklatott, de mindenképp figyelemreméltó.

Feliratkozás RSS - illusztráció csatornájára

Kocsis Kata

programtervező matematikus, webdesign oktató
Kocsis Kata, programtervező matematikus, webdesign oktató

Életem legfantasztikusabb döntése volt a sok kompromisszummal terhelt alkalmazotti lét feladása. Nagyon büszke vagyok négy éve alapított saját cégünkre, ami az én szememben életforma, hivatás, közösség és gyönyörű célok együttese. A Kreatív Webdesign Tanfolyamok nem egyszerűen online tanfolyami termékek a számomra. A szaktudáson, a tapasztalaton túl olyan értékeket is szeretnék közvetíteni, amelyek a mai társadalomban hiánycikknek számítanak. A vizuális kultúra és igényesség fejlesztése, a művészet és az alkotás becsempészése a hétköznapokba, az együttműködésben rejlő erő megtapasztalása azoknak a hallgatóknak is nagyon sokat adhat, akikből végül nem is lesz webdesigner.

Melyik témák érdekelnek a legjobban?

* kötelező mezőkEzek a témák érdekelnek

Kicsi a bors csomag - Honlaptervezés kisvállalkozásoknak

Az akció keretében a Webdesign Workshop modul mellé a Kicsi a bors honlaptervezés csomag részeként megkapod ajándékba a Felhasználói élmény tervezés modul teljes anyagát. Egyetlen modul árával megegyező összegért 6 havi tudásanyagot kapsz, ha december 23.-ig rendelsz.

A kisvállalkozások igényeire szabva

ÁR: 48.260 Ft + áfa

Minden gyakorlati feladat a saját honlapodra vonatkozik.

Tovább a részletekre ->

Go to top