projektkezelés

15 email kezelési tipp és trükk - hogy ne fulladj bele az email-ekbe

Email kezelés, projekt hatékonyság

Mindenki ismeri az állandóan tele postaládák nyomasztó érzését. Sokszor az embernek az a kényszerképzete támad, hogy a teljes munka-idejét a levelek rendszerezésével, olvasásával, törölgetésével és megválaszolásával tölti.

Webdesign és honlapkészítés árazás

Egy rögtönzött statisztika, mennyibe kerül egy logó, egy landing page, egy honlap illetve egy webalkalmazás elkészítése amerikai designerek szerint. Nos, el tudnám sírni magam, ha arra gondolok, hányszor készítettem honlapot egy logó áráért...

Egyensúly együttműködés és verseny között

Kreatív Webdesign Tanfolyam facebook bejegyzés

Társadalmi hiánycikk az együttműködésre való képesség. Nem csoda, hiszen évtizedeken át jártunk olyan iskolákba, ahol nem teremtettek erre alkalmas szituációkat. Manapság már szinte közhelynek számít, hogy egyedül nem megy, a gyakorlatban mégis nehéz megvalósítani, hogy sportszerűek maradjunk a konkurenciával folytatott versenyben, vagy hogy hagyjuk érvényesülni a munkatársaink elképzelését is. Verseny és együttműködés között az egyensúlyt megtartani már-már művészet, de szabadúszóknak érdemes (vagy inkább kötelező) ezirányú gyakorlatokat folytatni.

Feliratkozás RSS - projektkezelés csatornájára

Kocsis Kata

programtervező matematikus, webdesign oktató
Kocsis Kata, programtervező matematikus, webdesign oktató

Életem legfantasztikusabb döntése volt a sok kompromisszummal terhelt alkalmazotti lét feladása. Nagyon büszke vagyok négy éve alapított saját cégünkre, ami az én szememben életforma, hivatás, közösség és gyönyörű célok együttese. A Kreatív Webdesign Tanfolyamok nem egyszerűen online tanfolyami termékek a számomra. A szaktudáson, a tapasztalaton túl olyan értékeket is szeretnék közvetíteni, amelyek a mai társadalomban hiánycikknek számítanak. A vizuális kultúra és igényesség fejlesztése, a művészet és az alkotás becsempészése a hétköznapokba, az együttműködésben rejlő erő megtapasztalása azoknak a hallgatóknak is nagyon sokat adhat, akikből végül nem is lesz webdesigner.

Melyik témák érdekelnek a legjobban?

* kötelező mezőkEzek a témák érdekelnek

Kicsi a bors csomag - Honlaptervezés kisvállalkozásoknak

Az akció keretében a Webdesign Workshop modul mellé a Kicsi a bors honlaptervezés csomag részeként megkapod ajándékba a Felhasználói élmény tervezés modul teljes anyagát. Egyetlen modul árával megegyező összegért 6 havi tudásanyagot kapsz, ha december 23.-ig rendelsz.

A kisvállalkozások igényeire szabva

ÁR: 48.260 Ft + áfa

Minden gyakorlati feladat a saját honlapodra vonatkozik.

Tovább a részletekre ->

Go to top