tutorial

Egy fantasztikus design iskola

A Canva egy olyan design eszközt fejlesztett ki, amelynek a segítségével template-keből kiindulva fejleszthetsz saját fejléceket, bannereket, kiadványokat. És mellesleg egy nagyon nívós designer blogot is működtetnek, ami remek lehetőséget nyújt a webdesign tanulásra.

Lényegre törő Photoshop tutorialok fotózás témában

Photoshop tutorial

Nem minden tutorial egyformán hasznos. Ebben a gyűjteményben csupa olyan feladat található, ami jól hasznosítható, viszonylag egyszerű, tömör feladatok elé állít.

55 nagyon jó vektorgrafikai tutorial

A vektorgrafika területén is lépésről lépésre lehet előre jutni. Az alapok mindig nehezek és kicsit izzadtságszagúak, de megéri túljutni a kezdeti nehézségeken. Ezekkel a tutorial-okkal sokkal hamarabb juthatsz sikerélményhez, és élvezetesebb lesz a tanulás.

Egy tanulságos és látványos Illustrator tutorial

Kreatív Webdesign Tanfolyam facebook bejegyzés

Érdemes a feladatokra elég időt szánni, nem csak átrohanni a legfontosabb fázisokon. Minél több részletet értesz meg, annál mélyebb szintre épül be a tudásanyag, annál inkább a napi gyakorlat részévé fog válni a tutorial eszközkészlete.

Élethű notebook ikon Photoshopban

Kreatív Webdesign Tanfolyam facebook bejegyzés

Kezdőknek is ajánlott, lépésről lépésre végrehajtható, látványos végeredményt garantáló feladat. Minden tutorialt érdemes kicsit más változatban is elkészíteni, hogy lásd, melyik a legütőképesebb változat. Ezt a füzetet például másik háttérképpel, kockásan és más színű borítóval is kipróbálhatod.

Email tutorial

Kreatív Webdesign Tanfolyam facebook bejegyzés

Folytatva a stílusos email-ek készítésének rejtelmeit egy nagyon szép, könnyen követhető tutorial a témában.

Feliratkozás RSS - tutorial csatornájára

Kocsis Kata

programtervező matematikus, webdesign oktató
Kocsis Kata, programtervező matematikus, webdesign oktató

Életem legfantasztikusabb döntése volt a sok kompromisszummal terhelt alkalmazotti lét feladása. Nagyon büszke vagyok négy éve alapított saját cégünkre, ami az én szememben életforma, hivatás, közösség és gyönyörű célok együttese. A Kreatív Webdesign Tanfolyamok nem egyszerűen online tanfolyami termékek a számomra. A szaktudáson, a tapasztalaton túl olyan értékeket is szeretnék közvetíteni, amelyek a mai társadalomban hiánycikknek számítanak. A vizuális kultúra és igényesség fejlesztése, a művészet és az alkotás becsempészése a hétköznapokba, az együttműködésben rejlő erő megtapasztalása azoknak a hallgatóknak is nagyon sokat adhat, akikből végül nem is lesz webdesigner.

Melyik témák érdekelnek a legjobban?

* kötelező mezőkEzek a témák érdekelnek

Kicsi a bors csomag - Honlaptervezés kisvállalkozásoknak

Az akció keretében a Webdesign Workshop modul mellé a Kicsi a bors honlaptervezés csomag részeként megkapod ajándékba a Felhasználói élmény tervezés modul teljes anyagát. Egyetlen modul árával megegyező összegért 6 havi tudásanyagot kapsz, ha december 23.-ig rendelsz.

A kisvállalkozások igényeire szabva

ÁR: 48.260 Ft + áfa

Minden gyakorlati feladat a saját honlapodra vonatkozik.

Tovább a részletekre ->

Go to top