vizuális kommunikáció

Dolgozz palettából

paletták használata kreatív alkotás során

Bármilyen alkotásba kezdesz, az alap hangulatot a felhasznált színek fogják megadni. Hogyan lehet tudatosabbá tenni a színek kiválasztását? Hogyan lehet profi módon kommunikálni a színekkel? Most megismerheted a kreatívok tervezési módszereit.

Hogyan fejleszd az ízlésed?

ízlésfejlesztő módszer

Minden vizualitással kapcsolatos szakma, hobbi és vélemény az ízlésen alapszik. Lehet-e tanulni valamit, ami ennyire egyéni megítélés kérdése? Mutatok egy 4 lépésből álló módszert, amelynek a segítségével az ízlésed és a vizuális érzéked több szempontból is fejlődni fog.

Retus

Vannak, akik azt mondják, hogy a reklám a vágyaidról szól. Ezért rózsaszínű, ezért dús keblű, ezért darázsderekú. Nem a kapitalizmus őrült ármánykodása. Nem a cégek hatalmas nyereségvágya. Nem a népbutító hatalom műve. Saját vágyaid tükörképe felnagyítva, felizzítva, életre lehelve.

Vicces logók - vizuális poénok

szellemes logók tervezés

Most logókkal mesélem el ugyanazt a vizuális kommunikációról, amit az előző blogbejegyzésben a hirdetésekkel tettem. Vicces áthallások, kétértelmű, kétrétegű logók inspirációképpen, hogy ne elégedj meg a középszerűvel.

Vizuális poénok a hirdetésekben

Szexi  lábkrém

Mélyen hiszek abban, hogy a legsikeresebb hirdetések egyediek, kreatívak és viccesek. Most egy olyan egyedülálló válogatást nyújtok át nektek, ahol a poénok vizuális "áthallások" és semmi nem az, aminek látszik.

Brand New arculati magazin

Arculati magazin

Nehéz a hiteles forrásokat megtalálni az internetes óceánban. Ha arculattal foglalkozol, akkor a Brand New magazinon rajta kell tartanod a fél szemed.

Egy tökéletes portfólióoldal - szavak nélkül

Kreatív Webdesign Tanfolyam facebook bejegyzés

Egy tehetséges grafikus, és egy brutál jó portfólió oldal. Érdemes megnézni, milyen sok részletet lehet közölni az egyes munkákról pusztán a részletgazdag képek segítségével. Bartosz Kosowskinak nincs is sok szóra szüksége a további bemutatkozáshoz.

Anna and Elena Balbusso illusztrációi

Kreatív Webdesign Tanfolyam facebook bejegyzés

Sejtelmesek, félelmetesek, titokzatosak. Illusztrációik mindig tág teret hagynak a fantáziának és mindig sokféleképpen értelmezhetőek. A Milánóban élő ikerpár képei önmagukban is megállják a helyüket, szinte el is felejtjük, hogy illusztációként születtek.

Variációk jazz trombitára - esettanulmány

Kreatív Webdesign Tanfolyam facebook bejegyzés

Esettanulmány egy nagyon izgalmas alkotás kapcsán. Egyszerű, meglepő, szellemes, és utólag már magától értetődő. Kreativitás nagy dózisban.

Feliratkozás RSS - vizuális kommunikáció csatornájára

Kocsis Kata

programtervező matematikus, webdesign oktató
Kocsis Kata, programtervező matematikus, webdesign oktató

Életem legfantasztikusabb döntése volt a sok kompromisszummal terhelt alkalmazotti lét feladása. Nagyon büszke vagyok négy éve alapított saját cégünkre, ami az én szememben életforma, hivatás, közösség és gyönyörű célok együttese. A Kreatív Webdesign Tanfolyamok nem egyszerűen online tanfolyami termékek a számomra. A szaktudáson, a tapasztalaton túl olyan értékeket is szeretnék közvetíteni, amelyek a mai társadalomban hiánycikknek számítanak. A vizuális kultúra és igényesség fejlesztése, a művészet és az alkotás becsempészése a hétköznapokba, az együttműködésben rejlő erő megtapasztalása azoknak a hallgatóknak is nagyon sokat adhat, akikből végül nem is lesz webdesigner.

Melyik témák érdekelnek a legjobban?

* kötelező mezőkEzek a témák érdekelnek

Kicsi a bors csomag - Honlaptervezés kisvállalkozásoknak

Az akció keretében a Webdesign Workshop modul mellé a Kicsi a bors honlaptervezés csomag részeként megkapod ajándékba a Felhasználói élmény tervezés modul teljes anyagát. Egyetlen modul árával megegyező összegért 6 havi tudásanyagot kapsz, ha december 23.-ig rendelsz.

A kisvállalkozások igényeire szabva

ÁR: 48.260 Ft + áfa

Minden gyakorlati feladat a saját honlapodra vonatkozik.

Tovább a részletekre ->

Go to top