Bedi Viktor123RF digitális képügynökség ügyvezetője
Bedi Viktor 123rf digitális fotóügynökség ügyvezetője

1998 óta a képek világában élek. Pályámat ebben az évben, a világ legnagyobb fotóügynökségének hazai képviseletének munkatársaként kezdtem meg. Az analóg világból a digitálisba való átlépést együtt éltem meg a világ fotópiacával. A diák és papírképek, a kezem alatt váltak digitális tartalmakká. A fotóügynökségi piac fejlődését látni, remek iskola volt számomra a vizuális tartalmak értékméréséhez. Az ügynökségnél főként a sajtóval, képszerkesztőkkel, fotó rovatvezetőkkel dolgoztam együtt, az egész magyar képes lappiacot lefedve. Nevemhez fűződik Magyarország legdrágább sajtófotó sorozatának értékesítése.

2014-ben, két volt kollégámmal alapítottuk meg, a 360 fokos fotószolgáltatási rendszerrel színre lépő SBH Images Kft.-t. Cégünk az 123RF nemzetközi ügynökség, magyarországi, szerbiai, horvát és bolgár képviselete mellett, gyártással és archív rendszerek építésével foglalkozik. Tevékenységi köreinket a sokéves tapasztalaton alapuló szakérői szemlélet jellemzi.

Célom az alkotó és az alkotás tiszteletének, megbecsülésének meghonosítása. Előadásaimmal szeretném a szakmámon keresztül bemutatni, hogy mekkora hatalom és felelősség van minden szellemi alkotás mögött.

A vizuális tartalmak jogszerű beszerzéséről, felhasználásáról, védelméről szeretnék beszélni!

Kocsis Kata

programtervező matematikus, webdesign oktató
Kocsis Kata, programtervező matematikus, webdesign oktató

Életem legfantasztikusabb döntése volt a sok kompromisszummal terhelt alkalmazotti lét feladása. Nagyon büszke vagyok négy éve alapított saját cégünkre, ami az én szememben életforma, hivatás, közösség és gyönyörű célok együttese.

A Kreatív Webdesign Tanfolyamok nem egyszerűen online tanfolyami termékek a számomra. A szaktudáson, a tapasztalaton túl olyan értékeket is szeretnék közvetíteni, amelyek a mai társadalomban hiánycikknek számítanak. A vizuális kultúra és igényesség fejlesztése, a művészet és az alkotás becsempészése a hétköznapokba, az együttműködésben rejlő erő megtapasztalása azoknak a hallgatóknak is nagyon sokat adhat, akikből végül nem is lesz webdesigner.

Melyik témák érdekelnek a legjobban?

* kötelező mezőkEzek a témák érdekelnek

Go to top