Bodorkós TamásPhotoshop art, webdesign
Bodorkós Tamás Kreatív Webdesigner Tanfolyam oktató - Pegazus haladó Photoshop tanfolyam oktató

Tamásban ideális módon ötvöződik a művészi kifejezésre való késztetés és a technológiai részletkérdések iránti alázat. Nem könnyű a szárnyaló fantázia képeit Photoshop beállításokra, módszerekre és technikákra lefordítani. Sok évnyi aprólékos munkával a háta mögött, hihetetlen tapasztalatot és tudást halmozott fel a képalkotás területén. A Photoshop engedelmes eszköznek bizonyul a kezében akár az ügyfelek számára készített weboldalak képanyagáról, akár az érzelmek kifejezésére is alkalmas Photoshop alkotásokról van szó. Tamás öntörvényű alkotó, aki képes egy órásmester türelmével dolgozni a kitűzött feladaton.

Nem volt kérdés, hogy egy tutorial formátumú haladó szintű Photoshop tanfolyam elkészítését kire bízzuk az egykori tanfolyami hallgatók közül. Az ötletből hihetetlen sebességgel született meg az izgalmas tematika, ami maximálisan figyelembe veszi az aktuális képalkotó trendeket. A leckék írásos és videós tananyaga néhány hónap alatt elkészült, és a magyar piacon egyedülálló Photoshop fejlődési lehetőséget biztosít.

Kocsis Kata

programtervező matematikus, webdesign oktató
Kocsis Kata, programtervező matematikus, webdesign oktató

Életem legfantasztikusabb döntése volt a sok kompromisszummal terhelt alkalmazotti lét feladása. Nagyon büszke vagyok négy éve alapított saját cégünkre, ami az én szememben életforma, hivatás, közösség és gyönyörű célok együttese.

A Kreatív Webdesign Tanfolyamok nem egyszerűen online tanfolyami termékek a számomra. A szaktudáson, a tapasztalaton túl olyan értékeket is szeretnék közvetíteni, amelyek a mai társadalomban hiánycikknek számítanak. A vizuális kultúra és igényesség fejlesztése, a művészet és az alkotás becsempészése a hétköznapokba, az együttműködésben rejlő erő megtapasztalása azoknak a hallgatóknak is nagyon sokat adhat, akikből végül nem is lesz webdesigner.

Melyik témák érdekelnek a legjobban?

* kötelező mezőkEzek a témák érdekelnek

Go to top