Péter Évaszociológus, KWT közösségi média
Péter Éva Kreatív Webdesign Tanfolyam munkatárs

A Corvinuson végeztem szociológusként, majd HR-esként helyezkedtem el egy nagy multinál. A gyermekeim születése után egyértelmű volt, máshogy szeretnék élni, mást szeretnék csinálni.

2017 utolsó napjaiban jött az elhatározás, hogy jelentkezzek a KWT tanfolyamra, ami életem egyik legjobb döntése volt! Megmagyarázhatatlan vonzalmat és tudásvágyat éreztem a honlapkészítés iránt. Lelkesedésem a mai napig sem csillapodott. Hatalmas öröm és lehetőség számomra, hogy a szakmai anyagok "átnyálazása" és közönséghez való eljuttatása már a munkám részét képezi és így tovább mélyíthetem a honlapkészítéssel kapcsolatos ismereteimet, ami természetesen ezután is része marad az életemnek!

Kata olyan ember, akitől jó tanulni, akivel jó együtt dolgozni, szerencsésnek érzem magam!

Kocsis Kata

programtervező matematikus, webdesign oktató
Kocsis Kata, programtervező matematikus, webdesign oktató

Életem legfantasztikusabb döntése volt a sok kompromisszummal terhelt alkalmazotti lét feladása. Nagyon büszke vagyok négy éve alapított saját cégünkre, ami az én szememben életforma, hivatás, közösség és gyönyörű célok együttese.

A Kreatív Webdesign Tanfolyamok nem egyszerűen online tanfolyami termékek a számomra. A szaktudáson, a tapasztalaton túl olyan értékeket is szeretnék közvetíteni, amelyek a mai társadalomban hiánycikknek számítanak. A vizuális kultúra és igényesség fejlesztése, a művészet és az alkotás becsempészése a hétköznapokba, az együttműködésben rejlő erő megtapasztalása azoknak a hallgatóknak is nagyon sokat adhat, akikből végül nem is lesz webdesigner.

Melyik témák érdekelnek a legjobban?

* kötelező mezőkEzek a témák érdekelnek

Go to top