Peter Noelíró, forgatókönyvíró, rendező
Peter Noel, író, forgatókönyvíró, rendező

A Csontfaragó és a Hernyó című regények szerzője, számtalan reklám-film és klip forgatókönyvírója, rendezője. Első nagyjátékfilmje, az Orlando utómunkák alatt, hamarosan bemutatják a hazai mozik. Vizuális kommunikációról, marketingről, történetmesélésről és kreativitásról olyan tapasztalattal és mondanivalóval rendelkezik, amelyet leendő webdesignerek és illusztrátorok is hasznosítani tudnak. A webdesign és a mozgóképek kapcsolatáról, videózásról, filmkészítésről, illetve a webdesignon belül a mozgások tervezésének lehetőségeiről egyedülálló leckét hozott a Kreatív Webdesign Tanfolyam hallgatóinak/nézőinek.

Kocsis Kata

programtervező matematikus, webdesign oktató
Kocsis Kata, programtervező matematikus, webdesign oktató

Életem legfantasztikusabb döntése volt a sok kompromisszummal terhelt alkalmazotti lét feladása. Nagyon büszke vagyok négy éve alapított saját cégünkre, ami az én szememben életforma, hivatás, közösség és gyönyörű célok együttese.

A Kreatív Webdesign Tanfolyamok nem egyszerűen online tanfolyami termékek a számomra. A szaktudáson, a tapasztalaton túl olyan értékeket is szeretnék közvetíteni, amelyek a mai társadalomban hiánycikknek számítanak. A vizuális kultúra és igényesség fejlesztése, a művészet és az alkotás becsempészése a hétköznapokba, az együttműködésben rejlő erő megtapasztalása azoknak a hallgatóknak is nagyon sokat adhat, akikből végül nem is lesz webdesigner.

Melyik témák érdekelnek a legjobban?

* kötelező mezőkEzek a témák érdekelnek

Go to top