Varga Zsófia



arculati és logó koncepció
Varga Zsófi, Kretaív Webdesign Tanfolyam - arculat és logó koncepció

A Budapesti Műszaki Egyetem végeztem, diploma után pedig mérnökként helyezkedtem el, de a szívem mindig a kreatív szakmák felé húzott. Sokáig kerestem a helyem, mire végül rátaláltam arra a területre, amelyben a matematika és a műveszetek iránti rajongásomat is kiélhetem. Eleinte kissé féltem attól, hogy egy online tanfolyammal mennyire fogok tudni érvényesülni akár grafikusként, akár webdizájnerként. Ennek ellenére mégis belevágtam, ami életem egyik legjobb döntése volt. Mára a hobbim lett a munkám, amit egyszerűen imádok! Nagyon örülök, hogy a KWT csapatátnak tagja lehetek!

Kocsis Kata

programtervező matematikus, webdesign oktató
Kocsis Kata, programtervező matematikus, webdesign oktató

Életem legfantasztikusabb döntése volt a sok kompromisszummal terhelt alkalmazotti lét feladása. Nagyon büszke vagyok négy éve alapított saját cégünkre, ami az én szememben életforma, hivatás, közösség és gyönyörű célok együttese.

A Kreatív Webdesign Tanfolyamok nem egyszerűen online tanfolyami termékek a számomra. A szaktudáson, a tapasztalaton túl olyan értékeket is szeretnék közvetíteni, amelyek a mai társadalomban hiánycikknek számítanak. A vizuális kultúra és igényesség fejlesztése, a művészet és az alkotás becsempészése a hétköznapokba, az együttműködésben rejlő erő megtapasztalása azoknak a hallgatóknak is nagyon sokat adhat, akikből végül nem is lesz webdesigner.

Melyik témák érdekelnek a legjobban?

* kötelező mezők



Ezek a témák érdekelnek

Go to top