Vén Platánfa Étterem logóvariációStartvonal Webdesigner Tanfolyam hallgatói munka, logóterv

A logótervezési munkák esetében mindig több párhuzamosan folyó koncepció, egyszerre több ötlet kerül prezentálásra. A teljes folyamatot egyetlen logó bemutatása nem igazán érzékelteti. Azonban fontos már a kezdetekben, a gyakorló feladatok során megtanulni, milyen sokat számít, ha a grafikai anyagokat élő környezetet imitálva, ún. mockup-okon mutatjuk be az ügyfeleknek.

Ennek a munkának az az érdekessége, hogy nagyon modern felületen, modern stílusú környezetben mutatja be az 50+-os, hagyományos magyaros ételeket kedvelő célközönség számára működő étterem logóját, és ez bizonyos feszültséget kelt.

Készült: 
2016

Kocsis Kata

programtervező matematikus, webdesign oktató
Kocsis Kata, programtervező matematikus, webdesign oktató

Életem legfantasztikusabb döntése volt a sok kompromisszummal terhelt alkalmazotti lét feladása. Nagyon büszke vagyok négy éve alapított saját cégünkre, ami az én szememben életforma, hivatás, közösség és gyönyörű célok együttese.

A Kreatív Webdesign Tanfolyamok nem egyszerűen online tanfolyami termékek a számomra. A szaktudáson, a tapasztalaton túl olyan értékeket is szeretnék közvetíteni, amelyek a mai társadalomban hiánycikknek számítanak. A vizuális kultúra és igényesség fejlesztése, a művészet és az alkotás becsempészése a hétköznapokba, az együttműködésben rejlő erő megtapasztalása azoknak a hallgatóknak is nagyon sokat adhat, akikből végül nem is lesz webdesigner.

Melyik témák érdekelnek a legjobban?

* kötelező mezőkEzek a témák érdekelnek

Go to top