ONLINE tanfolyamok

Az online tanfolyamok segítségével rugalmasan bárhol, bármikor tanulhatsz. Az anyagokat minden olyan helyről eléred, ahol van internet. Nem kell feladnod az eddigi munkád, kényelmesen, a kanapén üldögélve is átképezheted magad.

GYAKORLATI oktatás

Sok izgalmas, életszerű gyakorlati feladat egészíti ki az elméleti anyagot. Ezek mindig a saját céljaidhoz és projektedhez igazodnak, így a feladatmegoldás során a saját üzletedet építed. Folyamatos visszajelzéseket kapsz, nem kell önállóan tanulnod.

Naprakész TUDÁS

Folyamatosan frissülő tananyag, hogy a legújabb technikákkal és a legmodernebb eszközökkel dolgozhass. Érvényesülj a munkaerő piacon azzal az informatika szaktudással, amit nálunk szórakozva sajátíthatsz el.

Kreatív Webdesign Tanfolyam - Startvonal Webdesign Tanfolyam

Téged is elriaszt a mókuskerék, és inkább kreatív területen dolgoznál? Nem késtél le semmiről. A Startvonal Webdesigner Tanfolyam segítségével akár a meglévő állásod mellett, vagy kisgyerekes szülőként is átképezheted magad. A honlap-készítéssel kapcsolatos minden elméleti területről elmélyült tudást szerezhetsz. A gyakorlati feladatokon keresztül pedig elsajátíthatod a legmodernebb munka-módszereket és technikákat.

Időtartam:

Időtartam: 12 hónap

246.980 Ft
Kreatív Webdesign Tanfolyam - felhasználói Élmény Tervezése -UX tanfolyam

Tervezz olyan weboldalakat és mobil alkalmazásokat, amit imádnak a felhasználók. Bár a felhasználói élmény tervezése nem pusztán a honlapokról szól, a webshopok és a startup-ok életében kiemelt jelentősége van a webes felületeknek. Ismerd meg azokat a módszereket, amelyeket a nagy szoftverfejlesztő cégek használnak a tervezési fázisban. Tanuld meg, milyen eszközökkel lehet befolyásolni az érdeklődők márkával kapcsolatos érzéseit és vezesd a felhasználókat a bevásárló kosárig.

Időtartam: 3 hónap

48.260 Ft
Kreatív Webdesign Tanfolyam - Webdesign Workshop

Ha szeretnéd jobban megérteni, mi van egy honlap mögött, ha szeretnél képben lenni a legfrissebb webdesign és online marketing trendeket illetően, akkor nálunk a helyed. Nemcsak a webdesign alapjaival ismerkedhetsz meg, hanem a honlaptervezés más területeibe is bepillantást nyerhetsz. Rendszerszemlélet és a különböző honlap tervezési szempontok összehangolása sok gyakorlati feladattal.

Időtartam: 3 hónap

48.260 Ft
Kreatív Webdesign Tanfolyam - Digitális képek világa

Ahhoz, hogy a honlapodon szakszerű képanyag, megosztásra csábító, színes illusztrációk szerepeljenek, alaposabban el kell mélyülnöd a digitális képek világában. Ez a tanfolyam segít abban, hogy eligazodj a paletták, pixelek, képkivágások, és felbontások labirintusában. Magabiztosabban fogod kezelni az ingyenes képszerkesztő programokat, és minden eszközöd meg lesz az egyedi képi világok kialakításához. A készségek kialakításában a gyakorlati feladatok segítenek.

Időtartam: 3 hónap

48.260 Ft
Kreatív Webdesign Tanfolyam - Photoshop Alapozó - kezdő Photoshop Tanfolyam

A képszerkesztő programok iránt nem csak a webdesignerek érdeklődnek. A Photoshop tudás hamarosan ugyanolyan általános munkahelyi elvárás lesz, mint annak idején a Word volt. Drótvázak, weboldal tervek, gombok, hátterek, de akár szórólapok is készülhetnek Photoshopban. Ez a modul azokról a technikákról szól, amelyek a honlapkészítés, és az arculattervezés során nélkülözhetetlenek. Ebbe persze beletartozik a honlaphoz szükséges képanyag előállítása és módosítása is. Képkivágások, szín- és fény korrekció, alakzatok és rétegek - minden, ami a gyors eredményhez kell.

Időtartam: 3 hónap

48.260 Ft
Kreatív Webdesign Tanfolyam - kezdő HTML, CSS tanfolyam

A kódolás szó a legtöbb ember számára kicsit misztikusan, már-már ijesztően hangzik. Pedig a HTML és a CSS mögött rejlő logika megértéséhez nem kellenek rendkívüli matematikai képességek. Ez a tanfolyam hétköznapi szavakkal, sok példával és szemléletes illusztrációkkal ismertet meg a kódolás rejtelmeivel. Lépésről lépésre vezet el a kezdő szintről egészen az összetett responsive oldal szerkezetek kialakításáig.

Időtartam: 3 hónap

48.260 Ft
Kreatív Webdesign Tanfolyam - Minőségi honlaptartalom tanfolyam

Az információk tagolt, szórakoztató, szemléletes tálalása ma már szinte külön szakmának tekinthető. A tartalom többet jelent a céges híreknél, a termékleírásoknál, a marketing szövegeknél. Olyan információkról, szövegekről, kép- és filmanyagokról beszélünk, amelyek összefüggő rendszert alkotnak. Ez a modul minden olyan ismeretet átad, ami a minőségi honlaptartalom előállításához elméletben és gyakorlatban szükséges lehet.

Időtartam: 3 hónap

48.260 Ft
Kreatív Webdesign Tanfolyam - mentori program

Bármelyik tanfolyam mellé igényelheted az extra oktatói és mentori figyelmet. A céljaid pontos ismeretében kapod a személyre szabott feladatokat és konzultációs lehetőségekkel segítelek a célok elérésében. Ideális lehet személyes márka kialakításakor, vagy ha álláskeresés előtt állsz. Konkrét ötleteket kapsz az önéletrajzod kialakításához és az első projektek feltételeinek kialakításához is.

Időtartam: a tanfolyam hosszával megegyező

31.000 Ft
Feliratkozás Kezdőoldal hírcsatorna csatornájára
Go to top