Digitális képek világa

Digitális képek világa

Digitális képek világa - online képszerkesztés tanfolyam

Időtartam: 3 hónap

Ahhoz, hogy a honlapodon szakszerű képanyag, színes illusztrációk vagy szórakoztató infografikák szerepeljenek, alaposabban el kell mélyülnöd a digitális képek világában. Ha pedig webdesigner szeretnél lenni, ezekre az alapokra mindenképpen szükséged lesz a folytatáshoz. Színek, paletták, felbontás, képméret, retus, montázsok... van mit tanulni.

Price: 48.260 Ft
Ár: 
48 260

Még emlékszem azokra a nyaralásokra, amikor lázasan kutatok egy olaszországi/párizsi/prágai/bécsi kis trafikban a megfelelő minőségű színes film után. Mindig kevés volt, amit otthonról hoztam. Ma már csak elszánt művészlelkek tartanak igazi, vegyi alapon működő fényképezőgépet, a digitális képek és kamerák elsöprő győzelmet arattak. Nem véletlenül. Az elrontott képek nem kerülnek pénzbe, csak megnyomod a Törlés gombot és felszabadul a memória. Az átlagos képekből utólag fantasztikusat lehet készíteni: módosíthatod a képkivágást, csökkentheted a zajszintet, több vagy éppen kevesebb fényt varázsolhatsz a képre. De miért is érdekelhet ez bárkit is a fotósokon kívül?

Manapság szinte mindenki találkozik a munkája során a digitális képekkel. Az online marketing világában a szöveges tartalom mellett egyre nagyobb hangsúlyt kapnak a képek, az illusztrációk. Ikonok, hirdetések, fejlécek, termékfotók színesítik a honlapokat, és sok esetben ezek elkészítése, tárolása a cégek munkatársaira hárul.

Ez a modul nem a profi képfeldolgozási eljárásokat, digitális retusálást ismerteti, hanem pontosan azt a tudást csomagolja egybe, amely ahhoz kell, hogy egy kis cég jobban kézben tarthassa az online marketing tevékenységéhez szükséges képanyagát. Webdesigner alapozó modul, azaz minden olyan kérdést érintünk, amely egy honlapon a felhasznált képekkel kapcsolatban felmerülhet.


Most 10%-kal olcsóbban juthatsz stock képekhez

Most minden egyes modulhoz és tanfolyamhoz az 123RF digitális képügynökség 10%-os kedvezményre jogosító KUPONJA is jár.

Szerezd be kedvezményesen a honlapodhoz szükséges fotókat és a kreatív munkához szükséges vektorképeket.


Leendő webdesigner-eknek, illusztrátoroknak

Akik átlagon felüli alapokról szeretnének indulni. A modul minden szükséges fogalmat, eszközt és gyakorlati alkalmazást megmutat, amivel webdesigner-ként, grafikusként dolgoznod kell majd. Segít a döntésben, ha még nem tudod, milyen irányban szeretnél mélyebb ismereteket szerezni, szakosodni. Nulláról indítunk, szemléletesen, sok példával illusztrálva meséljük el, amit mindenképpen tudnod kell. A legszínesebb, leglátványosabb modul a kreatív Webdesign Tanfolyam anyagai közül.

Újságíróknak

Akik az online újságírás világába csöppenve a képszerkesztés nehézségeivel is szembesülnek. Egyre gyakoribb, hogy az online cikkek képanyagáért is felelős leszel. Az átalakuló szerkesztőségekben szinte már elvárás, hogy ismerd a stock fotók világát, a képekkel kapcsolatos licenszeket, és alap szinten dolgozni tudj a digitális képekkel. Ez a modul a nulláról indít, ezért teljes mértékben laikusoknak is sikerélményt fog nyújtani. Segítségével magabiztosabban fogsz szembenézni az újságírói munkaerőpiac új kihívásaival.

Kis cégek munkatársainak

Ahol a költséghatékonyság nem engedi meg, hogy minden területre külön szakembert vegyenek fel. A modul ismeretei alapján a cég életéhez szükséges minden típusú képanyag előállítására alkalmas leszel. Megmutatjuk az ingyenes eszközöket is, így a legegyszerűbb fotó-retusálásokat, kép-manipulációs lehetőségeket teljesen ingyen tudod a cég szolgálatába állítani. A modul nem tér ki a kiadványszerkesztés problémáira, tövényszerűségeire, elsősorban a digitális képfeldolgozás alapjaival ismertet meg. Ez az a minimum tudás, amire a későbbi arculattervezési, illusztrátori ismeretek ráépíthetőek.


A Digitális képek világa modullal elérhető eredmények

Digitális képek alapvető tulajdonságainak ismerete.

Online digitális képek tanfolyam eredményei - műveletek képekkel

Műveletek a képekkel: képek átméretezése, képrészletek kivágása, file-méret optimalizálás.

Online digitális képek tanfolyam eredményei - képekkel kapcsolatos licenszek

A képekkel kapcsolatos liszenszek ismerete.

Online digitális képek tanfolyam eredményei - minőségi képes honlaptartalom

Minőségi képes honlaptartalom, amelyet az ügyfelek várnak, keresnek és szívesen megosztanak.

Online digitális képek tanfolyam eredményei - képszerkesztői gondolkodás

Képszerkesztői gondolkodás, szemlélet kialakítása.

Online digitális képek tanfolyam eredményei - gyorsabb illusztrációk, jobb fotók

Gyorsabban elkészülő illusztrációk, jobb minőségű fotók.

Digitális képek világa

A honlap használatával és az email címem megadásával hozzájárulok, hogy az Adatvédelmi Tájékoztatóban megadott módon és témában email-eket kapjak, és az adataimat a Kreatív Webdesign Tanfolyam tárolja.
Go to top