HTML, CSS3 alapok

HTML, CSS3 alapok

Időtartam: 3 hónap

A kódolás szó a legtöbb ember számára kicsit misztikusan, már-már ijesztően hangzik. Ez a modul hétköznapi szavakkal, sok példával és szemléletes illusztrációkkal ismerteti meg a legszükségesebb fogalmakat és összefüggéseket. A HTML és a CSS mögött rejlő logika rendkívüli matematikai képességek NÉLKÜL is elsajátítható.

Price: 38.000 Ft
Ár: 
38 000 + áfa

Sokan a grafikát, a Photoshopot kényelmesebbnek, érdekesebbnek, megtanulhatóbbnak érzik. Ha kizárólag digitális grafikával szeretnél foglalkozni, akkor talán megengedheted magadnak azt a luxust, hogy ne tudj semmit egy weboldal hátteréről, felépítéséről. Azonban webdesigner-ként HTML és CSS alapismeretek nélkül nem sokáig lehet boldogulni. Ez az a közös nyelv, amit ismerned kell, ha csapatban akarsz dolgozni, ha nem akarsz lépten-nyomon akadályokba ütközni. HTML és CSS alapok nélkül elképzelhetetlen teljes képet alkotni a honlapkészítés folyamatáról, vagy éppen egy content managment rendszerben készülő honlap felépítéséről, szerkezetéről. Nem űrtudományról van szó, bárki számára elsajátíthatóak az alapok. A modul arra is megtanít, hogyan fejleszd tovább az itt szerzett alapismereteket, milyen eszközöket használj, és hogyan gyakorolj.

Leendő webdesigner-eknek

Azoknak, akik félnek a kódolástól, túl nehéznek, távolinak és bonyodalmasnak látszik. Neked írtuk a tananyagot, ha legalább olyan színesen szeretnél kódolást tanulni, mint webgrafikát.

Gyakorló webdesigner-eknek

Azoknak a már gyakorló webdesignereknek, honlapkészítéssel foglalkozó szakembereknek, akik a Photoshop és/vagy Illustrator tudás mellett szeretnének átfogó képet kapni egy weboldal működéséről. Ha nem mindig érted, miért nem pont úgy néz ki a weboldal, ahogy eltervezted, ha gőzöd nincs, mit akar tőled a programozó, ha jobban szeretnéd érteni, hogyan kell egy meglévő sablont átdefiniálni, itt a helyed..

Saját honlap tulajdonosoknak

Mindazoknak, aki saját honlapot üzemeltetnek, és eljutottak arra a szintre, hogy már kevésnek érzik a beépített Wordpress/Drupal sablonok lehetőségeit. Szeretnék testre szabni az oldalaikat, szeretnének nagyobb rálátást a honlap működésére, felépítésére.


A HTML, CSS3 modullal elérhető eredmények

Kreatív Webdesign Tanfolyam - online HTML, CSS tanfolyam - webdesign tudás

Alaposabb webdesign tudás.
Kreatív Webdesign Tanfolyam - online HTML, CSS tanfolyam - csapatmunka

Gördülékenyebb csapatmunka a honlapkészítés projektek során.
Kreatív Webdesign Tanfolyam - online HTML tanfolyam - egyedi honlapok

Egyedi, testre szabott saját honlap.
Kreatív Webdesign Tanfolyam - online  CSS tanfolyam - magabiztosság

Magabiztosság.
Kreatív Webdesign Tanfolyam - online HTML tanfolyam - önálló tanulás

Önálló tanulásra, fejlődésre való képesség.

HTML, CSS3 alapok

A honlap használatával és az email címem megadásával hozzájárulok, hogy az Adatvédelmi Tájékoztatóban megadott módon és témában email-eket kapjak, és az adataimat a Kreatív Webdesign Tanfolyam tárolja.

Kocsis Kata

programtervező matematikus, webdesign oktató
Kocsis Kata, programtervező matematikus, webdesign oktató

Életem legfantasztikusabb döntése volt a sok kompromisszummal terhelt alkalmazotti lét feladása. Nagyon büszke vagyok négy éve alapított saját cégünkre, ami az én szememben életforma, hivatás, közösség és gyönyörű célok együttese. A Kreatív Webdesign Tanfolyamok nem egyszerűen online tanfolyami termékek a számomra. A szaktudáson, a tapasztalaton túl olyan értékeket is szeretnék közvetíteni, amelyek a mai társadalomban hiánycikknek számítanak. A vizuális kultúra és igényesség fejlesztése, a művészet és az alkotás becsempészése a hétköznapokba, az együttműködésben rejlő erő megtapasztalása azoknak a hallgatóknak is nagyon sokat adhat, akikből végül nem is lesz webdesigner.

Melyik témák érdekelnek a legjobban?

* kötelező mezőkEzek a témák érdekelnek

Kicsi a bors csomag - Honlaptervezés kisvállalkozásoknak

Az akció keretében a Webdesign Workshop modul mellé a Kicsi a bors honlaptervezés csomag részeként megkapod ajándékba a Felhasználói élmény tervezés modul teljes anyagát. Egyetlen modul árával megegyező összegért 6 havi tudásanyagot kapsz, ha augusztus 31-ig rendelsz.

A kisvállalkozások igényeire szabva

ÁR: 48.260 Ft + áfa

Minden gyakorlati feladat a saját honlapodra vonatkozik.

Tovább a részletekre ->

Go to top