HTML, CSS3 alapok

HTML, CSS3 alapok

online HTML, CSS tanfolyam

Időtartam: 3 hónap

A kódolás szó a legtöbb ember számára kicsit misztikusan, már-már ijesztően hangzik. Pedig a HTML és a CSS kódolás mögött rejlő logika megértéséhez nem kellenek rendkívüli matematikai képességek. Ez a tanfolyam hétköznapi szavakkal, sok példával és szemléletes illusztrációkkal ismertet meg a kódolás rejtelmeivel.

Price: 48.260 Ft
Ár: 
48 260

Mit kapsz a pénzedért?

3 hónapnyi aktív oktatói támogatás

14 multimédiás lecke

50 gyakorlati feladat

30 oktató videó

letölthető forrás kódok

Mit tanulhatsz a HTML, CSS kódolás tanfolyamon?

Sokan abban a tévhitben élnek, hogy a tartalomkezelő rendszerek korában már semmi szükség a kódolási ismeretekre. Ez azonban óriási tévedés. Webdesigner-ként a HTML és a CSS az a közös nyelv, amit ismerned kell, ha csapatban akarsz dolgozni, és ha nem akarsz lépten-nyomon akadályokba ütközni. HTML és CSS kódolási alapok nélkül elképzelhetetlen teljes képet alkotni a honlapkészítés folyamatáról. De a tartalomkezelő rendszerek képességeit is megsokszorozza, ha képes vagy könnyedén átdefiniálni a sablonokat, vagy egyedi oldalszerkezeteket kialakítani.

Nem űrtudományról van szó, bárki számára elsajátíthatóak az alapok, de sok felesleges kínlódástól megkímélhet egy jól felépített, lépésenként haladó tananyag. A HTML, CSS tanfolyam arra is megtanít, hogyan fejleszd tovább az itt szerzett alapismereteket, milyen eszközöket használj, és hogyan gyakorolj.

HTML kódolás

Online html, css tanfolyami témakörök: HTML kódolás

CSS, stíluslapok

Online html, css tanfolyami témakörök: CSS kódolás

Oldal elrendezések

Online html, css tanfolyami témakörök: oldal layout kialakítása CSS használatával

Milyen kódszerkesztőt használj?

Mik a HTML építőkövei?

Hogyan építhetsz fel multimédiás tartalmat a képektől a 3D bejárásig?

Hogyan használd a webes fontokat?

Mik azok a stíluslapok?

Milyen elemekből áll a CSS nyelv?

Mi az a CSS doboz modell?

Hogyan kell használni a szelektorokat?

Mi a különbség a fix, fluid és responsive elrendezés között?

Mi az a grid modell?

Hogyan lesz Photoshop design-ból HTML oldal?

Hogyan készíthetsz CSS animációkat?


LETÖLTHETŐ forráskódok

VIDEÓS útmutató

kezdő, online HTML, CSS tanfolyam előnyei - minden leckéhez letölthető forráskódok
Minden leckéhez tartozik egy letölthető forrás-kód csomag, aminek a segítségével gyakorolhatsz, anélkül, hogy a lecke anyagát egy kódszerkesztőbe kellene begépelned.
kezdő, online HTML, CSS tanfolyam előnyei - minden leckéhez oktató videók
A Dreamweaver kódszerkesztő működését élőben, oktató videókon keresztül figyelheted meg. Nem kell hosszas leírásokat áttanulmányoznod. Az oldalak a szemed előtt épülnek fel a kódból.


Példák a CODEPEN-en

HTML, CSS tanfolyam ONLINE

HTML, CSS tanfolyam előnyei - Codepen-es kódok
Az online kód-megosztó felületek segítségével könnyebbé válik a kódok egyeztetése és a kommunikáció. A rövidebb kódrészletek lehetővé teszik, hogy másoktól elleshető trükköket tanulj.
kezdő online HTML, CSS tanfolyam
A tanfolyam teljes mértékben online, azonban ez nem jelenti azt, hogy magadra leszel hagyatva. Aktív oktatói felügyeletet és folyamatos segítséget fogsz kapni.A HTML, CSS tanfolyam neked szól

Leendő webdesigner-eknek

Azoknak, akik félnek a kódolástól, túl nehéznek, távolinak és bonyodalmasnak érzik. Ha a tanfolyam egymásra épülő lépéseit követed, folyamatos sikerélmények mellett fejlődhetsz. A könnyen átlátható, kisebb kód-részletek megértése után vágunk bele az összetett oldal-szerkezetek megvalósításának. A HTML, CSS használata magabiztossá fog tenni.

Gyakorló webdesigner-eknek

Azoknak a már gyakorló honlapkészítéssel foglalkozó szakembereknek, akik a meglévő tudásuk mellett szeretnének átfogó képet kapni egy weboldal működéséről. Ha gőzöd nincs, mit akar tőled a programozó, ha jobban szeretnéd érteni, hogyan kell egy meglévő sablont átdefiniálni, itt a helyed.

Saját honlap tulajdonosoknak

Mindazoknak, aki saját honlapot üzemeltetnek, és eljutottak arra a szintre, hogy már kevésnek érzik a beépített Wordpress/Drupal sablonok lehetőségeit. Szeretnék testre szabni az oldalaikat, szeretnének nagyobb rálátást a honlap működésére, felépítésére. A HTML, CSS kódok értelmezhetővé válnak.

A HTML, CSS3 modullal elérhető eredmények

Kreatív Webdesign Tanfolyam - online HTML, CSS tanfolyam - webdesign tudás

Alaposabb webdesign tudás
Kreatív Webdesign Tanfolyam - online HTML, CSS tanfolyam - csapatmunka

Gördülékenyebb csapatmunka
Kreatív Webdesign Tanfolyam - online HTML tanfolyam - egyedi honlapok

Egyedi, testre szabott saját honlap
Kreatív Webdesign Tanfolyam - online  CSS tanfolyam - magabiztosság

Magabiztosság
Kreatív Webdesign Tanfolyam - online HTML tanfolyam - önálló tanulás

Önálló tanulásra, fejlődésre való képesség
Ki lesz az oktatód?

Kocsis Kata

programtervező matematikus, webdesigner oktató

A legnevesebb magyar szoftverfejlesztő cégeknél kezdett webfejlesztőként, és csak több, mint 10 év aktív kódolói tapasztalat után fordult a tervezés felé. a tartalomkezelő rendszerek megjelenésével párhuzamosan honlapkészítéssel kezdett foglalkozni, ahol óriási előnyt jelentett a programozói múlt. Saját márkájának beindítása és a Kreatív Webdesign Tanfolyam e-learning rendszerének kialakítása mellett továbbra is folyamatosan készülnek a honlapok és zajlanak a kisebb webfejlesztési projektek.

Go to top