Mentori program

Mentori program

webdesigner mentor és webdesigner coach támogatás

Időtartam: a tanfolyam hosszával megegyező

Bármelyik tanfolyam mellé igényelheted az extra oktatói és mentori figyelmet. A céljaid pontos ismeretében kapod a személyre szabott feladatokat és konzultációs lehetőségekkel segítelek a célok elérésében.

Price: 31.000 Ft
Ár: 
31 000Aki a mentori program keretein belül tanul, az nem csak a szakmai alapokat sajátítja el, hanem a tanfolyam végére rendelkezni fog

1 egy saját referencia honlappal,


2 egy személyre szabott marketing stratégiával,


3 egy grafikus önéletrajzzal,


4 minden webdesignerek számára fontos közösségi megjelenéssel,


5 saját márkanévvel, logóval és arculattal.


6 A tanfolyam ideje alatt segítünk pályázni,


7 marketing felületet biztosítunk a számodra,


8 megállapítjuk mik az erősségeid és a fejlesztendő területeid,


9 összeállítjuk az egy éves célkitűzéseid, a határidőket és a mérföldköveket,+1 havonta lehetőséged lesz a személyes konzultációra,

+2Ráadásként izgalmas meghívott oktatók tartanak vendég előadásokat a tanfolyam ideje alatt.Tudom, hogy hihetetlen, hogy mindez belefér 31.000 Ft-ba... Hiszen nagyon sok oktatói energiát, figyelmet és munkaórát felemészt. Viszont óriási sikerélményt is ad. A megrendeléskor be kell írnod a megjegyzés rovatba a "plusz mentori program" kuponkódot.

Aki szeptember végéig egyben fizetős Startvonal Webdesign Tanfolyamot vásárol, annak INGYENES a mentori program.

Ha komolyan gondolod, hogy a tehetségedből szeretnél megélni, akkor idén már ennél jobb lehetőséged nem lesz. Bármi is a személyes célod, a tanfolyamot a te egyedi igényeid alapján alakítjuk ki.

Hiába nyugszik online alapokon az összes tanfolyamunk, a különleges bánásmód miatt egyszerre maximum 5-8 főt tudok mentorként fogadni. Sorakozz fel a startvonalhoz, és a szakmában eltöltött több, mint 20 éves tapasztalatom garantálja, hogy nem fogsz kifulladni fél úton.

Go to top