mentori támogatás a tanfolyamok ideje alatt

 

Mentori program

3-12 hónap

A saját képességeidhez és céljaidhoz igazítom a feladatok rendszerét. Segítek a motiváció fenntartásában, és a nehézségek áthidalásában egyaránt. Konkrét tanácsokkal látlak el a portfólióépítésben, de az álláspályázatok és a szakmai önéletrajz terén is.

68 000 Ft

webdesigner mentor és webdesigner coach támogatás

Időtartam: a tanfolyam hosszával megegyező

Ár: 
68 000
Price: 68.000 Ft


Mentori program, szakmai és coaching támogatás kezdő webdesignereknek

Ezt kapod a program részeként

egy saját referencia honlap

egy személyre szabott marketing stratégia

egy grafikus önéletrajz

minden webdesignerek számára fontos közösségi megjelenés

saját márkanévvel, logóval és arculat

segítünk pályázni

marketing felületet biztosítunk a számodra

megállapítjuk mik az erősségeid és a fejlesztendő területeid

összeállítjuk az egy éves célkitűzéseid, a határidőket és a mérföldköveket


Mi az a mentori program?

Felnőtt fejjel tanulni egészen más. Szabad elhatározásból érkezik az ember, nem kötelező a tanfolyamot elvégezni, ugyanakkor rengeteg más felelősségteljes szerepkörben kell helytállni. Tapasztalatom szerint az egyik legfontosabb sikerfaktor a kitartás. Nem az lesz webdesigner, aki a legtehetségesebben rajzol, vagy akinek a legmélyebb az informatikai tudása, hanem abból, aki az első megtorpanás, esetleg hosszabb kihagyás után visszaül a gép mellé és folytatja a tanulást.

Több, mint 220 mentoráltam volt az elmúlt 7 évben, akik mind szakmát váltottak, vagy saját vállalkozást alapítva szerettek volna új tevékenységbe kezdeni. Az egyik legnehezebb kihívás számukra és számomra is a motiváció fenntartása volt.

A másik fontos tényező egy sikeres pályaváltás mögött, hogy a homályos álmokat, érzeteket konkrét céllá kell változtatni, a cél felé vezető út kijelölése azonban nem is olyan egyszerű. A mentori program egyik szerepe éppen az, hogy álmok helyett lépésekből álló tevékenységsor válhasson. A szakmaváltás eleinte szinte lehetetlennek tűnik, és az első időszakban az önbizalomhiány a lefenyegetőbb ellenség. Óriási segítséget jelent, ha van egy tapasztalt mentorod, aki tartja benned a lelket, biztat, és konkrét tanácsokkal lát el. A hasonló cipőben járó csoport támogatása is hihetetlen plusz energiát ad.
Tudom, hogy hihetetlen, hogy mindez belefér 68.000 Ft-ba... Hiszen nagyon sok oktatói energiát, figyelmet és munkaórát felemészt. Viszont óriási sikerélményt is ad.

Hiába nyugszik online alapokon az összes tanfolyamunk, a különleges bánásmód miatt egyszerre maximum 5-8 főt tudok mentorként fogadni. Sorakozz fel a startvonalhoz, és a szakmában eltöltött több, mint 20 éves tapasztalatom garantálja, hogy nem fogsz kifulladni félúton.

havonta lehetőséged lesz a személyes konzultációra,

Ráadásként izgalmas meghívott oktatók tartanak vendég előadásokat a tanfolyam ideje alatt.