Minőségi honlaptartalom

Minőségi honlaptartalom

Minőségi honlaptartalom online tartalomkészítési tanfolyam

Időtartam: 3 hónap

Az információk tagolt, szórakoztató, szemléletes tálalása ma már szinte külön szakmának tekinthető. A tartalom többet jelent a céges híreknél, a termékleírásoknál, a marketing szövegeknél. Olyan információkról, szövegekről, kép- és filmanyagokról beszélünk, amelyek összefüggő rendszert alkotnak. Ez a modul minden olyan ismeretet átad, ami a minőségi honlaptartalom előállításához elméletben és gyakorlatban szükséges lehet.

Price: 48.260 Ft
Ár: 
48 260

Bár a modul címében a honlaptartalom szerepel, a mai cégek életében már nem a honlap az egyetlen megjelenési lehetőség. A közösségi oldalak, a sajtó megjelenések, a szakmai fórumok, a videó-megosztók, sőt, a munkatársak közösségi oldalai, linkedIn profiljai is szerepet játszhatnak a cégről kialakított kép megformálásában. A modul nem csak a minőségi honlaptartalom előállításához nyújt segítséget. Hasznos módszereket mutatunk a cég teljes online megjelenéséhez szükséges tartalom megszervezéséhez és tárolásához is. A tartalom ugyanis nem egyetlen kézben születik, különböző verziókon, véleményeken keresztül alakul ki a végleges állapot. Nem magától értetődő egy profi, sok-szereplős tartalom-kezelő rendszer létrehozása és üzemeltetése.

A szövegalkotáskor figyelembe vesszük a keresőoptimalizálás szempontjait, és a különböző online platformokon rugalmasan megjelenő szövegek nehézségeire is kitérünk. Azaz a még nagyon kevés helyen tárgyalt responsive tartalom kérdéskörét is körbejárjuk a tanfolyam során. A modul minden ismeretet megad, amire a képek és videók előállításához a kezdetekkor szükség lehet. Ismerteti a fizetős és ingyenes eszköztárakat, a különböző megoldások előnyeit és hátrányait.


Most 10%-kal olcsóbban juthatsz stock képekhez

Most minden egyes modulhoz és tanfolyamhoz az 123RF digitális képügynökség 10%-os kedvezményre jogosító KUPONJA is jár.

Szerezd be kedvezményesen a honlapodhoz szükséges fotókat és a kreatív munkához szükséges vektorképeket.


Leendő webdesigner-eknek

Akik szeretnék megismerni az összes olyan szempontot, amely hatással lehet egy honlap működésére, illetve kinézetére. Ez a modul minden olyan kérdésre kitér, amely a digitális tartalmakkal kapcsolatos lehet. Külön tárgyalja azokat az aspektusokat, amelyek egy webdesigner szempontjából fontosak lehetnek. Kitér a responsive tartalom kérdéskörére, a vizuális és verbális kommunikáció kapcsolatára, tervezésére egy honlap esetén.

Saját honlap tulajdonosoknak

Mindazoknak, aki saját honlapot üzemeltetnek. Szabadúszóknak, illetve olyan kisvállalkozásoknak, akik támaszkodnak az alapvető online marketing eszközökre. Élnek a tartalommarketing lehetőségével, van hírlevelük, megjelennek céges tartalmak a közösségi oldalakon. A modul segít a kisvállalkozások online marketing stratégiájának kialakításában is, de elsősorban a céges tartalmak keletkezésének, szervezésének, tárolásának és publikálásához ad professzionális módszereket. Az itt megismerhető szempontok alapján minőségi honlaptartalmat fog a cég előállítani, amelyet keresnek és várnak az ügyfelek, és nem mellesleg a kereső is díjazni fog.


A Minőségi honlaptartalom modullal elérhető eredmények

Tudatos tartalomkezelés, hatékony munkamódszerek.

Előkelő helyezés a kereső találati listáiban.

Kép- és videókezelő eszközök megismerése.

Minőségi tartalom, amelyet az ügyfelek várnak, keresnek és szívesen megosztanak.

Hatékony, összehangolt kommunikáció verbálisan és vizuálisan egyaránt.

Gyorsabban elkészülő, jobb minőségű marketing szövegek.
Go to top