Pegazus - haladó Photoshop tanfolyam

Pegazus - haladó Photoshop tanfolyam

Pegazus - haladó Photoshop tanfolyam - Bodorkós Tamás

Időtartam: 3 hónap

Kétféle tanulási módszer létezik. Az iskolában sorba vesszük a fogalmakat és a hozzájuk tartozó összefüggéseket. Ez széles látókört eredményez, de a gyakorlati alkalmazás nehézkes lehet.

A másik módszer viszont abból indul ki, hogy mit szeretnél megvalósítani, és az ahhoz vezető legrövidebb utat próbálja megtalálni. Az ilyen tutorial típusú tanfolyamokkal sokkal könnyebb a kezdő szintről a haladó szintre eljutni. Ezért választottuk a haladó Photoshop tanfolyam leckéihez a tutorial-okat. Ha tisztában vagy a színkezeléssel, az ecsethasználattal, a maszkolás, a rétegek, és a blending módok beállítási lehetőségeivel, akkor itt az ideje felsőbb osztályba lépned.

Price: 48.260 Ft
Ár: 
48 260

Mit kapsz a pénzedért?

3 hónapnyi aktív oktatói támogatás

12 multimédiás lecke

12 Photoshop forrás file és a képkomponensek

36 gyakorlati feladat

35 oktató videó

Indulás: 2019. április 1.

Mit tanulhatsz a Pegazus haladó Photoshop tanfolyamon?

A már ismert Photoshop eszközöket és fogalmakat olyan technikákká fűzi össze Bodorkós Tamás, amelyekkel könnyedén megvalósíthatod a manapság népszerűnek számító Photoshop hatásokat és hangulatokat. Összeházasíthatsz különböző állatfajokat, óriássá vagy törpévé teheted a családtagjaidat, és egy egyszerű kertből varázslatos mesevilágot hozhatsz létre.

A fotók retusálása, a fények és színek korrekciója, a képkivágások már nem képezik részét ennek a tananyagnak. A Photoshop Alapozóval ellentétben itt nem az egyes Photoshop funkciókra összpontosítunk. Minden egyes lecke egy konkrét alkotásra épül, és lépésenként sorra veszi azokat a műveleteket, amelyek a megvalósításhoz szükségesek.

Az egyik legfontosabb dolog, amit a példákon keresztül megtanulhatsz, hogyan építs fel egy műveletsort az általad elképzelt vizuális világ megvalósításához. Milyen szempontok szerint keress képi komponenseket az alkotáshoz? Hogyan tervezd meg és építsd fel a saját technikádat, hiszen ugyanazt a dolgot számtalan módon meg lehet valósítani a Photoshop segítségével.


Dutone hatások

Két színből építkező fotók színátmenettel és anélkül. Hogyan valósítsd meg és mire használhatod az ilyen képeket webes környezetben?

Absztrakt mozgás

Hogyan készíts a mozgás érzetét keltő profi fény, víz, vagy rajzolt grafikai elemeket?

3D kiugrások

Egyszerű technika, maximális sikerélmény: keltsd életre a sík felületeket. Bármit elővarázsolhatsz egy mobil képernyőből.

Miniatűrök és óriások

Modern, vagy retro stílusban is készülhet, kicsinyítheted és nagyíthatod is az alakokat, a lényeg a részletekben rejlik.

Kocka trükkök

A lehetetlen ábrázolások egy sajátos megvalósítása, a tört vonalú tájképek késztése. Csak a fantázia szab határt az elképzeléseidnek.

Hibrid teremtmények

Ki tudna ellenállni annak a hatalomnak, hogy új teremtményeket álmodjon meg és sosem látott állatfajokat hozzon létre?

Kétirányú portré

Már az egyiptomiak is képesek voltak egyszerre több perspektívából ábrázolni az ember alakokat, most Photoshop-ban is képes lehetsz erre.

Lehetetlen vagy mégsem?

Itt tényleg sok múlik a képzelőerőn, és minden alkotás különböző. A módszerek a képkomponensekkel együtt változnak.

Komponensek egymásban

Hogyan vágható egy malac paradicsom-szeletekre?

Idegen látványvilágok

Az emberi arcok látványa erős érzelmeket vált ki, éppen ezért a képzeletbeli portrék mindig nagyon népszerűek.

Arcok transzformálása

Az emberi arcok látványa erős érzelmeket vált ki, éppen ezért a képzeletbeli portrék mindig nagyon népszerűek.

Fekete fehér képek világa

A dédi fotóinak retusálásától a történelemhamisításig sok mindenre képes leszel a lecke után.


GYAKORLATI megközelítés

Folyamatos VISSZAJELZÉSEK

Photoshop Alapozó tanfolyam - kezdő online Photoshop tanfolyam
Minden egyes lecke önmagában egy összetett gyakorlati feladatot jelent. A leginkább fejlesztő az lenne, ha a saját ötleteid és képanyagod alapján létrehoznád a lecke módszereivel a saját alkotásodat. De a tutorial minden egyes képelemét biztosítjuk a számodra, ha mégis Tamást követnéd inkább.
Pegazus - haladó Photoshop tanfolyam - folyamatos visszajelzések
A tanfolyam egyik nagy erőssége, hogy folyamatos, egyénre szabott visszajelzéseket kapsz a tanfolyam 3 hónapja alatt. Nem csak az oktatótól, hanem az aktív alkotói közösségtől is biztatást, motivációt, néha pedig a fejlődéshez szükséges, elengedhetetlen szakmai kritikát fogsz kapni.

LÉPÉSENKÉNT követhető tutorial-ok

ONLINE tanfolyam

Pegazus - haladó Photoshop tanfolyam - Photoshop tutorial-okon keresztül
Tutorial-okon keresztül haladunk, ami garantálja, hogy egy percig sem lankad majd a figyelem. Lépésenként követheted a leírásokat és a kiegészítő videókon keresztül nyomon követheted a folyamatokat. A leghasznosabb az volna, ha más képeket választanál, és minden egyes leckénél a saját verzióddal állnál elő.
Photoshop Alapozó tanfolyam - gyakorlati megközelítés
A tanfolyam teljes mértékben online. Akár munka mellett, vagy a gyes alatt is tanulhatsz, mert az e-oktatóterembe bármikor nyitva áll. Az anyagok eléréséhez csak internetre van szükséged. Kényelmesen, a saját ritmusodban haladhatsz, a tanfolyam alkalmazkodik hozzád.
Ki lesz az oktatód?

Bodorkós Tamás

webdesigner, Photoshop oktató

Tamásban ideális módon ötvöződik a művészi kifejezésre való késztetés és a technológiai részletkérdések iránti alázat. Nem könnyű a szárnyaló fantázia képeit Photoshop beállításokra, módszerekre és technikákra lefordítani. Sok évnyi aprólékos munkával a háta mögött, hihetetlen tapasztalatot és tudást halmozott fel a képalkotás területén.Go to top