Photoshop Alapozó - Photoshop tanfolyam

Photoshop Alapozó - Photoshop tanfolyam

kezdő online Photoshop tanfolyam - Photoshop Alapozó

Időtartam: 3 hónap

A Photoshop Alapozó tudásanyaga a honlapkészítés szempontjából nélkülözhetetlen technikákra fókuszál. Kiemelt szerepet kap a honlapokhoz szükséges képek előállítása. Akár a saját honlapod tartalmát szeretnéd feldobni, akár az ügyfeleidnek tervezett webdesign képanyagát és látványvilágát szeretnéd egyedivé tenni, ezekre az ismeretekre mindenképpen szükséged lesz.

Price: 48.260 Ft
Ár: 
48 260

Mit kapsz a pénzedért?

3 hónapnyi aktív oktatói támogatás

14 multimédiás lecke

70 gyakorlati feladat

30 oktató videó

Mit tanulhatsz a Photoshop Alapozó tanfolyamon?

Ma már minden cégnek van honlapja, és a legtöbben a közösségi médiát is aktívan használják a márkaépítésben. Ez azt jelenti, hogy óriásira nőtt a kisvállalkozások képigénye. Mivel a képek nélküli tartalom láthatatlan, a vizuális kommunikáció jelentősége napról napra nő.

A fotók retusálása, a fények és színek korrekciója, a képkivágások és a kép-optimalizálás mellett megtanulhatsz gombokat, háttereket és eladást segítő grafikákat készíteni a Photoshop segítségével. Webdesigner-ként jó hasznát fogod venni azoknak az eszközöknek is, amelyek lehetővé teszik, hogy drótvázakat, teljes weboldal-terveket és infografikákat készíthess.

Bár a weboldalak tervezésének folyamata állandó változásban van, a Photoshop még mindig nagyon fontos eszköz a webdesignerek kezében. Használják a weboldalak végleges kinézetének, vizuális világának megtervezéséhez is. De a weboldalon felhasznált, kisebb képi elemek elkészítésére is alkalmas.

Webdesign

Építsd fel lépésenként a honlap vizuális világát. Tervezz palettát, hangulat-táblát majd alakítsd ki a weboldal végleges felépítését.

Szórólapok

A grafikai tervezés elvét alkalmazva készíts harmonikus arculati elemeket. Kommunikálj hatékonyan szórólapok segítségével.

Infografika

Az adatok szárazak és unalmasak a felhasználó számára. Készíts igényes infografikát, és csábítsd megosztásra a felhasználóidat.

Mi alapján válassz színeket?

Milyen vizuális elemek alkotják a weboldalt?

Hogyan tervezz responsive layout-okat?

Hogyan optimalizáld a Photoshop forrás file-t?

Milyen grafikai elvek mentén tervezz szórólapot?

Hogyan irányítható a figyelem?

Milyen ingyenes grafikai forrásokat használhatsz?

Hogyan használd a Photoshop ecsetek eszközt?

Hogyan tagolj vizuálisan?

Milyen ingyenes forrásokból dolgozhatsz?

Hogyan tervezz infografikát adatok alapján?

Hogyan használd a Photoshop réteg-stílusokat?

Plakátok

A plakát műfaja nem csak nagy méretben és nyomtatott formában érvényesülhet. Tanuld meg, hogyan lehet a figyelmet irányítani.

Honlap képek

Az igazán ütős weboldalak képanyaga szervesen illeszkedik a webdesign stílushoz. Tervezz te is kimagasló, vizuálisan egységes weboldalakat.

Sales grafika

Egy kör alakú garancia pecsétért, vagy egy leértékelést jelző árcímkéért nem kell a szomszédba menned. Tervezz mindenből a honlaphoz illő verziót.

Mitől harmonikus egy kompozíció?

Hogyan használd a fontokat és a feliratokat Photoshop-ban?

Hogyan készíts montázsokat Photoshop-ban?

Hogyan vágj ki képelemeket a háttérből?

Hogyan korrigálhatod a fotók fény-viszonyait?

Hogyan alakítsd át egy fotó színeit Photoshop-ban?

Hogyan tüntesd el a szükségtelen képelemeket?

Hogyan optimalizáld webre a képeket?

Hogyan használd a Photoshop alakzatok eszközt?

Hogyan dolgozz Photoshop palettákból?

Hogyan használd a mockup-okat?

Hogyan tervezz kör alakú pecséteket?


GYAKORLATI megközelítés

ONLINE tanfolyam

Photoshop Alapozó tanfolyam - kezdő online Photoshop tanfolyam
Úgy építettük fel a gyakorlati feladatok rendszerét, hogy a tanfolyam végére ne okozzon gondot a saját honlapod képanyagának kezelése. Webdesigner-ként pedig minden olyan feladatba belekóstolhatsz, amihez érdemes lehet Photoshop-ot használni.
Photoshop Alapozó tanfolyam - gyakorlati megközelítés
A tanfolyam teljes mértékben online. Akár munka mellett, vagy a gyes alatt is tanulhatsz, mert az e-oktatóterembe bármikor nyitva áll. Az anyagok eléréséhez csak internetre van szükséged. Kényelmesen, a saját ritmusodban haladhatsz, a tanfolyam alkalmazkodik hozzád.


RENDSZERBE szedett tudás

Folyamatos VISSZAJELZÉSEK

Photoshop Alapozó tanfolyam - rendszerbe szedett tudás
Nem tutorial-okon keresztül haladunk, mégse számíts tankönyvszagú, unalmas olvasmányokra. A rendszerbe szedett tudás nem fogja azt jelenteni, hogy az elmélet kerül túlsúlyba a gyakorlat helyett. Azonban a Photoshop Alapozó megközelítésével az eddigi sziget-szerű tudásod hirtelen összefüggő rendszerré válik. Képes leszel önálló megoldásokra, kevesebbet fogsz másolni, magabiztosabb, gyorsabb és tudatosabb leszel.
Photoshop Alapozó tanfolyam - folyamatos visszajelzések
A tanfolyam egyik nagy erőssége, hogy folyamatos, egyénre szabott visszajelzéseket kapsz a tanfolyam 3 hónapja alatt. nem csak az oktatótól, hanem az aktív alkotói közösségtől is biztatást, motivációt, néha pedig a fejlődéshez szükséges, elengedhetetlen szakmai kritikát fogsz kapni. Alkotni, kreatív munkát végezni csak építő légkörben lehet. A Photoshop Alapozó közössége pedig maximálisan nyitott, lelkes és pozitív.


A Photoshop Alapozó tanfolyam neked szól

Munka erőpiaci előnyökhöz

Szinte biztos vagyok benne, hogy pár éven belül a digitális képek feldolgozása, átalakítása és retusálása, illetve a grafikai tervezési alapismeretek komoly munkaerő-piaci előnynek fognak számítani. Egész egyszerűen azért, mert a szöveges kommunikációt egyre több területen váltja fel a vizuális kommunikáció. Az első szövegszerkesztők megjelenésekor még csak a titkárnők dolgoztak velük, később azonban már elvárás lett a Word ismerete. Ha nem akarsz lemaradni, már most megkezdheted a Photoshop tanulást.

Művész lelkeknek

Akiket érdekel a képzőművészet, vagy a fotózás, akik rajonganak a színekért és a képekért, azoknak szintén nagy élményt jelent a Photoshoppal való találkozás. Ha nincs olyan jó kézügyességed, de éles a szemed és élénk a fantáziád, akkor érdemes megismerkedned a digitális művészeti ágakkal is. Hosszú az út az első bátortalan próbálkozástól a nem létező fantázia-világok elkészítéséig. Próba-szerencse alapon is működik a tanulás, de az összefüggéseket megvilágító, lépésenként felépülő tananyag le tudja rövidíteni az utat.

Saját honlap tulajdonosoknak

Akinek honlapja van, az előbb-utóbb közelebbi ismeretségbe kerül a digitális képfeldolgozással, még ha eleinte nem is nevezi így magában. "Hogyan kéne kivágnom a termékemet a háttérből?" "Hogyan lehetne fekete-fehér képeket csinálnom a portréfotókból?" "Mivel illusztráljam a blogbejegyzésemet?" "Szeretnék egy jópofa karácsonyi üdvözlő lapot küldeni" "Ebből a képből pont négyzet alakúra lenne szükségem" És ez csak töredéke azoknak a képekkel kapcsolatos feladatoknak, amelyekkel egy honlap gazdája szembesül.

Webdesignerek-nek és grafikusoknak

Minden olyan webdesigneri feladatot érintenek a leckék, amelyekhez szóba jöhet a Photoshop. Drótvázaktól a pixel-pontos weboldal layoutig, szórólapoktól a sales grafikáig mindent kipróbálunk a gyakorlatban is. A Photoshop használatának technikai részleteire koncentrálunk, de komplex, a valódi piaci szituációkból merített feladatokkal dolgozunk. Akinek már saját projektjei vannak, bátran megvitathatja a csoportban a lehetséges verziókat.

A Photoshop Alapozó tanfolyammal elérhető eredmények

Kreatív webdesign Tanfolyam - Photoshop Alapozó tanfolyam - naprakész tudás

Naprakész, összefüggő Photoshop tudás

Kreatív webdesign Tanfolyam - online Photoshop Alapozó tanfolyam - Képkivágás, optimalizálás, átalakítás

Képkivágás, optimalizálás, átalakítás

Kreatív webdesign Tanfolyam - online Photoshop Alapozó tanfolyam - Drótváz, mockup, weboldalterv

Drótváz, mockup, weboldaltervKreatív webdesign Tanfolyam - online Photoshop Alapozó tanfolyam - gyorsaság

Gyorsabb megvalósításKreatív webdesign Tanfolyam - online Photoshop Alapozó tanfolyam - Grafikai elemek a honlapra

Grafikai elemek a honlapraKreatív webdesign Tanfolyam - online Photoshop Alapozó tanfolyam - Képszerkesztői szemlélet

Képszerkesztői szemlélet
Ki lesz az oktatód?

Kocsis Kata

programtervező matematikus, webdesigner oktató

A legnevesebb magyar szoftverfejlesztő cégeknél indult a pályája webfejlesztőként. A multik világánál végül vonzóbbnak érezte a műhely-munkát, és a tartalomkezelő rendszerek megjelenésével párhuzamosan honlap-készítéssel kezdett foglalkozni. Saját márkájának beindítása és a Kreatív Webdesign Tanfolyam e-learning rendszerének kialakítása során a gyakorlatban is napi szinten alkalmazza a Photoshop eszköztárát.


Akik már ismerik a Photoshop Alapozó tanfolyamot

Saját honlaphoz"A Photoshop modul során nagyon sok aha-élményre emlékszem. A mélyebb megértésért sokat kellett dolgozni, rengeteg feladatot megcsinálni. Az eredmény az lett, hogy a kezdeti megilletődöttséget folyamatosan és észrevétlenül a magabiztosság váltotta fel. A videók óriási segítséget adtak és már a második leckénél heurékáztam, mert olyan képi megoldást tudtam csinálni, amit remélni sem mertem. Minden feladatra örömmel gondolok vissza, legszebbnek a plakátok, poszterek, szórólapok készítését tartottam, de az igazi csemege az infografika volt. Ezzel a műfajjal új világ nyílt ki előttem, amiért külön hálás vagyok Katának, hogy megismertette velem. Tömérdek kísérletezésre, önálló gyakorlásra, gondolkodásra is szükség van, de megéri, mert a végén azt kérdeztem magamtól: hogyan tudtam én eddig a Photoshop nélkül élni? A tanfolyam alatt Kata okos, szisztematikus feladatsorokkal vezet végig az úton, és juttat el odáig, hogy mindenképpen szeretnék csatlakozni a haladó csoportjához is."

Szunyogh Krisztina

Kezdő webdesigner-eknek

"Mikor elkezdtem a Kreatív Webdesign Tanfolyamot már jó pár év Photoshop gyakorlat volt a hátam mögött. Leginkább fotóretussal foglalkoztam, de néhány plakátot, szórólapot, és egyéb "sokréteges" kreatív alkotást is fel tudtam mutatni, tehát elég rutinosan mozogtam a PS eszköztárában. Legalábbis azon a területen, amit a munkám lefedett. Emiatt kissé elbizakodottan is álltam ehhez a modulhoz, mondván, hogy ez gyors pipa lesz, átpörgetem, haladok, "kisujjból kirázom".Aztán kiderült, hogy tévedtem :) leckéről leckére jött a "jéé, ez erre való? ezt így kell? ezt meg így is lehet?" Kicsit olyan volt,mint amikor az embernek megmutatják, hogy hogyan működik a tojásszeletelő, és rájön, hogy mennyivel praktikusabb, gyorsabb és szebb, ha 50 db szendvicsre nem tompa késsel nyiszatolja a főtt tojást, hanem ezt a remek eszközt használja. Azt kell mondjam, hogy a PS-hatékonysági mutatóm legalább 75%-kal nőtt a modul hatására :)"

Avar Vanda

Művészeknek és alkotóknak"A Moholy-Nagy Művészeti Egyetemen diplomáztam, de az informatikusi végzettségemből éltem csaknem 20 évig. Bár a festészet igazi szenvedélyem maradt, a fotózás is komolyabban érdekel. Portrékat, eseményeket fotóztam itthon, bár most éppen a Londonba költözés köti le az időmet. A Photoshoppal való ismerkedés során persze a digitális művészet sokkal jobban érdekelt, mint a webdesign-nal kapcsolatos feladatok. Szerencsére teljesen egyénre szabott leckéket és feladatokat is kaptam :)"

Paul Laroche
festőművész,
programozó


Stock képek 10%-kal olcsóbban

Most minden egyes modulhoz és tanfolyamhoz az 123RF digitális képügynökség 10%-os kedvezményre jogosító KUPONJA is jár.

Go to top