Canva tanfolyam kisvállalkozásoknak - tanulj grafikai tervezést

+9 izgalmas design kihívás

Ingyenes online Canva kurzus

Ez nem egy sima Canva tanfolyam, mert az eszközön kívül a design elvekre helyezzük majd a hangsúlyt. A tudatos vizulis kommunikáció tanulható, a design készségek jól fejleszthetőek.

A tanfolyam első része az ingyenes online eszközt, a Canvát mutatja be, majd a második részben nagyon sok példával illusztrálva a legfontosabb grafikai tervezési elveket vesszük sorba.

Canva Design Kihívás

Minden egyes leckéhez tartozik egy olyan tervezési feladat, amely segít megérteni az elméletet, és fejleszti a vizuális készségeidet. Ha szereted a kihívásokat, próbáld ki a leckék anyagát a gyakorlatban is. Olvasással nem fog a vizuális készséged, a színérzéked, a kreativitásod fejlődni. 

A tanfolyam és a design kihívás ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Add meg az email címed és fejleszd magad kreátorként ezen a szórakoztató kurzuson. Miközben a design elvekkel ismerkedsz, azonnal használható, kreatívokat készíthetsz saját magadnak.

Alkoss velem 9  napon keresztül, oszd meg az alkotásaidat, és szerezd meg a tanúsítványt. Meglepetés ajándékkal készülök a végén, és egy szerencsés résztvevő megnyerheti a Webdesign Workhsop tanfolyamot is.

Kreátor vagy?

Akár a saját márkádhoz készíted a tartalmakat, akár más kisvállalkozások online marketing felületeiért felelsz, a grafikai tervezési elvek tudatos használatával célirányosabb, látványosabb és nagyobb interaktivitást elérő posztokat tervezel majd. Az elméleti tudás biztos alapokat ad, a tudatos vizuális kommunikáció megsokszorozza az erődet bármilyen eszközzel is dolgozol.

Kisvállalkozásod van?

Ha be kell húzni a fékeket, és saját kézbe kell venni a tartalommarketing feladatokat, akkor a tanulás az egyetlen járható út. Belsős munkatárs is tud eredményeket szállító, jól konvertáló tartalmakat készíteni, így meg tudod fékezni az esetleges forgalom csökkenést, miközben jelentős költséget takarítasz meg.

Canva tanfolyam, Canva kihívás kisvállalkozásoknak

Mit ad neked a Canva tanfolyam?

 • Tudatosabb vizuális kommunikáció
 • Jobban célba juttatott márkaüzenetek
 • Szebb posztok
 • Egyedi blog illusztrációk
 • Kreatívabb közösségi média tartalom
 • Hatékonyabb munkavégzés: kevesebb idő alatt több képes tartalom
 • Sorozatok készítése
 • Arculatba illeszkedő elemek készítése
Online webdesign tanfolyamok

Napi egy videós lecke

Egy rövid, kezdőknek és laikusoknak is érthető nyelven megfogalmazott videós leckét kapsz az elméletről. Majd a gyakorlati feladat ismertetése és a megvalósításhoz szükséges műveletek bemutatása következik. 

Gyakorlati alapú online marketing tanfolyamok

Tervezés és alkotás a gyakorlatban

Az elmélet semmit nem ér a gyakorlat nélkül, ezért minden leckéhez egy önálló tervezési feladatot kapsz emailben, amiben kipróbálhatod a frissen megismert elvek működését, és beépítheted a saját ötleteidet. Nem lemásolnod kell valamit, hanem önállóan tervezned.

online közösségi tanulás a webdesign tanfolyamokon

Küldd be, posztold, mutasd meg

Ha részt szeretnél venni a nyereményjátékban, meg kell osztanod a megadott hashtagekkel az alkotásaidat, hogy a WEBARTERY közösség is lássa a munkád. Szívesen véleményezem is, akár a Facebookon, akár az Instagramon etszed közzé a terveket.

Szánd rá ezt a 9 alkalmat a design készségeid fejlesztésére, ígérem, hogy inspiráló, könnyed szórakozásnak fogod érezni. A 9 nap gyorsan elrepül majd, de a szemléletmód, a technika, a vizuális készségek veled maradnak és segítik a munkád.

CANVA TANFOLYAM TEMATIKA

Canva tanfolyam ingyen - grafikai tervezés kisvállalkozásoknak
 1. Mire való a Canva és mire nem?
 2. A Canva felülete és lehetőségei
 3. Tervezés sablonokból kiindulva
 4. Feliratok és szövegek a Canvában
 5. Tervezés a Canva elemeiből
 6. Design elvek 1. Canvában
 7. Design elvek 2. Canvában
 8. Design elvek 3. Canvában
 9. Design elvek 4. Canvában
 • 9 videós lecke
 • tanúsítvány minden résztvevőnek
 • meglepetés ajándék
 • nyereményjáték

A kihívásban való részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött.
Add meg a neved és az email címed, és máris küldöm a Canva tanfolyam kisvállalkozásoknak részletes ismertetőjét.

Kérem a Canva design tanfolyamot

grafikai tervezés kisvállalkozásoknak

A *-gal jelölt mezőket kötelező kitölteni.

Még bizonytalan vagy?

Soha nem csináltam semmi ilyesmit…

A kihívás leckéinél azt feltételezem, hogy még soha nem foglalkoztál semmilyen grafikai programmal, és nem vettél részt vizuális tervezésben. Akkor is érdemes belevágnod, hiszen kockázatmentesen kipróbálhatod, hogy van-e érzéked, türelmed, kedved az ilyen típusú munkákhoz.

Nem érek rá minden nap…

Minden videót utólag is megnézhetsz. A leckék korlátozott ideig elérhetőek maradnak a számodra, és a kihívásokat bármikor pótolhatod. Alkalmanként kb. 1-2 órádat veszi majd igénybe.

Nincs mit tanulni a Canván…

Nagyobbat nem is tévedhetnél. Bár az eszköz alap funkcióit könnyebb feltérképezni, mint egy profi képszerkesztő esetében, de a grafikai tervezés elvei, a vizuális kommunikáció tudatos alkalmazása új szintre fogják emelni a tudásod.

Nem tudok feladatot beküldeni…

Nem kötelező részt venni a kihívásokban. A gyakorlati feladatok beküldése nélkül is inspirálódhatsz és tanulhatsz. A videós leckék szórakoztatóak, közérthetőek lesznek, kezdőknek is követhetőek, szemléletformálóak.

Canva tanfolyam és canva kihívás

Ki vagyok én?

Kocsis Kata vagyok jelenleg is aktív UX designer, tartalomkészítő kreátor.

Webdesigner oktatóként éppen 10 éve dolgozom kreatív szakemberekkel és márka tulajdonosokkal. Számításaim szerint több, mint 10.000 gyakorlati feladatot véleményeztem: szórólapokat, arculati terveket, weboldalakat, névjegykártyákat, stb. Számtalan Instagram posztot, carouselt, és kis videót segítettem jobbá tenni az instrukcióimmal.

Rengeteg szöveges és videós tananyagot, blogbejegyzéset és infografikát készítek, a tartalomkészítés a munkám és a hobbim egyszerre. Bele sem merek gondolni, hány karaktert ütöttem le életemben, hányszor nyitottam meg a Photoshopot vagy a Canvát… A szabadúszás és a kreatív szakma minden percét imádom, pedig nem volt egyenes az idáig vezető út.

Oszd meg másokkal is