A Forgószél válságkezelő tanácsadó saját kiadású könyvének eladási oldalának megtervezése a weboldalon, blokkok kialakítása, eladási oldal szerkesztése

Szerző: Szatmári Virág, klinikai szakpszichológus, a könyv címe: Mindig van kiút - válságkezelés a gyakorlatban. Az eladási oldal az az oldal, amelyet a webshopon keresztül érünk el, és a könyv részletes termékadatait tartalmazza. Illetve fut egy hirdetés is, amiben erre az eladási oldalra mutató linket helyeztek el. Az alábbi adatoknak kell szerepelnie az oldalon:
szerző, cím, szerző arcképe, szerző egy bekezdésnyi bemutatkozása,
kiadó: Forgószél saját kiadása
3 mondatos ajánló Vekerdy Tamástól + Vekerdy kis méretű fotója
2 db két mondatos ajánló celebektől (nekik nem szerepel a képük az oldalon)


Pszichológiai témájú könyv eladási oldala a tanácsadó honlapján
  • 09 feb, 2021
  • webdesign, weboldalterv

Az egészre jó ránézni, és úgy tűnik minden ott van, ahol várja a felhasználó. A blokkok gyönyörűen váltakoznak, könnyed, erőlködésmentes és letisztult a design.


weboldaltervezés, címoldal blokkjainak megtervezése
  • 13 okt, 2016
  • webdesign, weboldalterv, címoldal

A rácsszerkezetű címoldal kialakítás és tagolása szinte vezeti a tekintetet és a figyelmet. A színes képeket a semleges, megnyugtató árnyalatok szinte kiemelik. A Webdesign és a képanyag vizuális világa mindig egységet kell alkosson. Színesebb, karakteresebb design mellé monokróm, vagy pasztell színű képek illenek, míg a karakteres képeket a semleges háttér emeli ki a legjobban. Ilyenkor a Webdesign szinte csak foglalatként szerepel a képanyag mellett.


logótervezési feladat kreatív területen
  • 22 jan, 2016
  • logó tervezés, kisarculat

Minden logótervezési feladathoz tartozik egy fontos évszám, nevezetesen, hogy mikor készült. Ez a logó pontosan tükrözi a 2016-os trendeket, ma már egy kicsit elavultnak látszik.