Ahol a nagy dolgok kezdődnek motivációs poszter műfajban


Motivációs poszter készítése idézethez

Project Leírás

Denisa bátran nyúl a meghökkentés és a humor eszközéhez. Vizuális megfogalmazásait azért is szeretjük, mert kerüli a kliséket, és olyan asszociációkkal rukkol elő, ami bizonyítja különleges képi fogékonyságát.

Van ebben a képben egy nagy felkiáltójel és valami nagyon biztató. Szellemesen figyelmeztet arra, hogy a nagy dolgok is elkezdődnek valahol és nem születünk azonnal szuperhősöknek.

Bernstein gondolatait érzékletes tolmácsolja a kép, és nem Batman a lényeg, hanem az általa képviselt különleges képességek, amelyek szélsőséges ellentmondásban van a tojásból való kikeléssel. A tanulás célját és lényegét meséli el, a folyamatot hangsúlyozza.

Denisa jól kihasználja a kompozíció adta lehetőségeket a szöveg elhelyezésére. Újságbetűket használ, amivel dokumentaristává, és valóságossá teszi Bernstein gondolatait. A lényegkimelést ügyesen oldotta meg, a kurzív és színes betűk alkalmazása jó döntés.

A kép nagyon erőteljes. Remek választás volt az idézethez: plasztikus közelségbe hozza a tanulás fogalmát, érzékelteti a kezdetek és a végeredmény közötti időt és utat, és olyan kontextusba helyezi a tartalmat, ami érzelmeket vált ki.

Motivációs poszter készítése  idézethez - Starvonal Webdesign Tanfolyam- hallgatói munkák