Az egységes arculat


Szórólap és hirdetési blokk tervezés a Forgószél tanácsadó cégnek

Project Leírás

Együtt mutatunk két hirdetési blokkot és két szórólapot Denisa munkái közül. Egymás mellé rakva a különböző kiadványokat gyönyörű egységet alkotnak.

Az arculat egy cég különböző megjelenési formáinak összessége. Az arculati elemek úgy működnek, mint egy kirakós játék darabjai. Együtt és külön-külön is összefüggő vizuális rendszert kell alkotniuk. Legyen szó akár a márka bármelyik kiadványáról, rendezvényéről, vagy akár a blogbejegyzések vezető képeiről. Mindegyiknek hiánytalanul bele kell illeszkednie a nagy egységbe.

Denisa munkáin jól látszik, hogy a pszichológia tanácsadó cég hirdetési blokkjai és szórólapjai ugyanazokat a vizuális jegyeket tartalmazzák. A koncepció egységes, a márka jól beazonosítható, az arculati elemek mindenhol konzisztensen jelennek meg.

Az arculat kialakításánál vannak nagyon kötött elemek, ilyen egy márka logója, színei, betűtípusai. Denisa nem szolgaian ismételte, hanem kreatívan kezelte ezeket a kötött elemeket. Azonnal látszik, hogy ugyannak a cégnek a nyomtatványairól van szó, mégis önálló, egyedi megjelenése van az egyes daraboknak.

Egy nagyon klasszikus és jellegzetes serif fontot alkalmaznak a főcímek. A hirdetési blokkokban azonban a dőlt változata szerepel, míg a szórólapon az álló változatát használja Denisa. A nagy sötétkék hátterek változatos geometria alakot vesznek fel, de a szín mindig ugyanaz és arányaiban egységes képet mutat.

A szórólapok a kék árnyalataival dolgoznak tovább, míg a hirdetési blokkban egy karakteres új szín is bekerül. Ez a piros teljesen beleillik palettába, mégis határozottan megkülönbözteti a hirdetést, és remek figyelemfelkető ereje van. A logó használata konzekvens, a sárga színek hol a tipográfiában, hol szalagszerű kiemelésként jelennek meg

Szórólap tervezés fitnesz témában - Starvonal Webdesign Tanfolyam- hallgatói munkák
Szórólap tervezés fitnesz témában - Starvonal Webdesign Tanfolyam- hallgatói munkák
Szórólap készítése tanácsadó cég rendezvényére - Starvonal Webdesign Tanfolyam- hallgatói munkák
Szórólap készítése tanácsadó cég rendezvényére - Starvonal Webdesign Tanfolyam- hallgatói munkák