Biokozmetika weboldalterv


Címoldalterv kozmetikum márkához

Project Leírás

Ezt a gyönyörűen kidolgozott weboldal tervet érdemes kinagyítva megnézni a részletek miatt. Az egyértelműnek, hogy az összhatás rendkívül látványos, de azt is érdekes, hogy milyen sokban járulnak hozzá a a finomhangolt apró részletek az egységes összbenyomáshoz.

Fő motívuma a méz, amihez gyönyörű képanyagot válogatott össze Andi. A sárga és az aranyló színárnyalatok abszolút derűssé varázsolják a látványt, a weboldalterve nézve azonnal a napfény jut eszünkbe. Pozitív energia áramlik belőle és csöppenő, csurgó textúráktól az egész nagyon kívánatosnak és ellenhallhatatlannak látszik.

Remek ötlet volt a vezető képen megjeleníteni és sugárzóan szépnek láttatni a célközönséget képviselő korosztályt. A vágyott arc, amely ráadásul felhőtlenül boldog érzelmeket kommunikál, kiválóan tolmácsolja egy kozmetikai cég marketing céljait. Vizuálisan nagyon szép színátmenettel dolgozta össze Andi a portrét és anyagszerűséget

Minden képről egy folyékony, krémes anyagra asszociálunk, amit gazdagnak, értékesnek és természetesnek látunk. Nagyon ötletes volt a hatszögű elemekkel kombinálni a designt. Már a képzeletbeli logó is ügyes, és a motívummal való játék az címoldali layout-on valóban ötletes és kreatív megoldás.

A színátmenetes kereteivel nagyon odaillőnek érezzük a hatszögeket és jól működnek együtt a fotókkal. Az egységes és mutatós a látvány, kellőképpen finomak a háttérben kirajzolódó virágok. A tartalom a középpontban marad végig, nem tereli el semmi a figyelmet és éppen annyi információt adagol, ami érdekelheti az embert, amin el lehet indulni, de nem is terhelődik túl a néző.

Egy kérdés merül fel csak a hatszögekkel kapcsolatban. A hatszögekbe maximum egy cím és egy mondatnyi szöveg fér el. Weboldaltervezéskor azonban érdemes a végleges szöveghez hasonló mennyiségű szöveggel dolgozni, mert a szövegmennyiség befolyásolni fogja a designt.

A termékeket, szolgáltatásokat bemutató galéria blokk nagyon szép lett. Külön dicséret jár a háttér grafikáért, ami ebben a tartalomblokkban és a következőben is csendesen, diszkréten húzódik meg, mégis sokat tesz a látványhoz. Andi cselesen válogatta össze a képeket a galériához, nagyon szép ritmusban ismétlődnek a "mézes" alkotóelemek a fotókon.

Szépen záródik a weboldalterv, a barna láblécen csinosak a sárga kapcsolatfelvételi ikonok. Jó a kontraszt, szépen és igényesen kidolgozottak az alkotóelemek.

Címoldalterv biokozmetikum márkához - Starvonal Webdesign Tanfolyam- hallgatói munkák