Blogbejegyzés illusztráció


Blogbejegyzés illusztrálás Photoshop-ban

Project Leírás

István feladatmegoldása hosszú évek alatt az egyik legjobb, amit kaptunk blogillusztrálásra és rögtön engedélyt kértünk tőle, hogy felhasználjuk alkotását a blogbejegyzésünkhöz.

Ez a kép már önmagában is nagyon izgalmas, és nem csupán nagyszerűen jeleníti meg az üzenetet, hanem azonnal felkelti a figyelmet és a kíváncsiságot.

A kaméleon ragyogó asszociatív választás volt egy olyan bloghoz, ami a 21. századi alkalmazkodásra kényszerítő munka világáról szól. Ez a hüllő az egyik legismertebb átváltozóművész, és az állatvilágon belül is nagyon érdekes stratégiát fejlesztett ki az életbemaradásért.

Ha elolvassátok a Kötelző szabadúszás blogbejegyzésünket, akkor nyilvánvaló válik miért is telitalálat a párhuzam: a munka új világában előbb-utóbb elkerülhetetlen olyan képességek kialakítása, amelyekkel alkalmazkodni tudunk a kihívásokhoz.

A metropolis felhőkarcolói közé blendingelt kaméleon képe emlékezetesen foglalja össze a cikk mondanivalóját. A szavak, feliratok használata és a képpel való kombinálása pedig nagyszerű módja a kulcsfontosságú üzenetet továbbítására.

Egy jó kiemelt kép mágnesként vonzza az olvasókat, tartós benyomást kelt, és hozzáadott értéket biztosít. Ezért újra megköszönjük Istvánnak, hogy elkészítette az illusztrációt a rá jellemző gondolatisággal, érzékenységgel és professzionalizmussal.

Blogbejegyzés illusztrálás - Photoshop alapozó modul- hallgatói munkák
Blogbejegyzés illusztrálás - Photoshop alapozó modul- hallgatói munkák