Clear Start tinikozmetikumok honlapterve


Tinikozmetikumok címoldalterve

Project Leírás

Mentazöld alapszín, vonzó és kicsit bolondos fiatal lányok, sok-sok fehér, üdeség és letisztultság. Így kell egy tiniknek készült szépségipari termékhez weboldal arculatot készíteni.

Andi tinikozmetikumoknak készített weboldaltervet, és alaposan elmélyült a témában mielőtt nekilátott. Az eredmény magáért beszél.

Végzett egy kis kutatást az interneten a kozmetikumokkal foglalkozó honlapok között. Az inspirálódás, konkurenciaelemzés és ötletek gyűjtögetése soha nem hagyható ki a tervezés előtt. Andi például egészen konkrétan megfogalmazta a megfigyeléseit és így kezdett neki a honlap vizuálitását megalkotni.

A tinédszer célközönségnek gyakran terveznek élénk és vidám hangulatú arculatot és sok fehéret használnak a háttérben, a termékek csomagolásán. A tisztaság, egyszerűség és vidámság üzenetét szerette volna Andi megfogalmazni a vizuális látványon, ami tökéletesen megvalósult.

Egy tipikus termékcsaládot választott és ennek alapján állította össze a színpalettát. Kigondolta, hogy melyik legyen az egyetlen vezető szín, amit következesen alkalmazott és ügyesen összehangolta a fotós anyag színeit a weboldal elemek színeivel. Jó ötletek, szép grafikák, egységesség, határozott tervezői gondolkodás jellemzi a tervet.

Címoldalterv kozmetikai témában - Starvonal Webdesign Tanfolyam- hallgatói munkák
Címoldalterv kozmetikai témában - Starvonal Webdesign Tanfolyam- hallgatói munkák