Crevisual - saját márkás grafikus honlap


Saját arculat és hon lap

Project Leírás

Avar Vanda egyedi illusztrációkkal és a legrendibb grafikai elemek hozzáadásával alkotta meg saját márkájának, a Crevisual-nak a honlapját. Az eredmény rendkívül hatásos és szemet gyönyörködtető látványvilág.


A honlap atmoszféráját erősen meghatározzák az absztrakt grafikus alkotóelemek, melyek önmagukban is megérnének egy külön bejegyzést. Vanda haladó szinten trükközik az effektekkel és extrém hangulatot teremt a weboldalon.
Saját márkás arculat és honlap- hallgatói munkák
Saját márkás arculat és honlap- hallgatói munkák


Optikai illúziók, egymásba alakított komponensek, transzformálások szemtanúi vagyunk, azonban ebben a kicsit szürreális vizuális világban mégis minden mindennel kölcsönhatásba lép.

A művészi szintű art work ábrázolásokat áthatja a fantázia és éppen annyi van belőlük, hogy megéljük a "wow" érzést. Tökéletes arányban és mennyiségben bukkannak fel a honlapon.A weboldal külön érdekessége a görgetésre animált effektek. Az alkotóelemek belépnek, elfordulnak, átúsznak és mozognak görgetésre és ezzel nagyon izgalmas dinamikus tér varázsolódik elénk.

Látogassatok el a Crevisual weboldalra, hogy az animációkat élőben is megfigyelhessétek.

Saját márkás arculat és honlap- hallgatói munkák
Felhasználó élmény szempontjából a honlap kifejezetten jó. A kommunikáció kristálytiszta, a tartalom jól szerkesztett, áttekinthető, a weblap kiválóan navigálható. Egy kattintásra felvillanó lámpa vagy kattintásra megelevenedő laptop képernyő teszi játékossá és interaktívvá a weblapot.

Az egész honlapot egy pazar színátmenet fog össze és alakít egységessé. Finom mélységet és kifinomultságot ad hozzá a látványhoz, az elemek és az effektusok a háttérrel együtt izgalmas kombinációt eredményeznek. A színpaletta kreatív, titokzatos és képzeletet ingerlő.

A tipográfia összesimul a látványelemekkel, a hatalmas betűvel írott címek tökéletesen hozzák egy mai, modern honlap benyomását. Nincs semmi túlgondolva, a kevesebb több elvét okosan használja a honlap.

Saját márkás arculat és honlap- hallgatói munkák