Denisa Photoshop vizsgamunkái


Photoshop vizsgamunka-Miniatűr világ

Project Leírás

Hallgatóink annyira belemerülnek a Photoshop adta lehetőségekbe, hogy a vizsgafeladatokat örömmunkaként élik meg. Denisa is kifejezetten élvezte a Photoshop "vizsgát", többszörösen túlteljesítette. Composite image és miniatűr vizsgafeladatokat is teljesített.
Közkedvelt választás a miniatűr világ alkotása a Photoshop modul vizsgánkon. Nem véletlenül népszerű, agyunk hallatlanul vonzódik a kicsinyített dolgokhoz. Minden hallagatónk örül, hogy olyan fotó manipulációs technikák ismeretét birtokolja, amivel elő is tudja állítani ezt a hatást Photoshopban.

Denisa munkáinak sikere abban rejlik, hogy keresett egy érdekes nézőpontú képet, ahol egy hatalmas témának az egyik részletére fókuszálunk. Kíváló volt a választás a Photoshop miniatűrök alapjához, mert olyan élethűvé teszi a kész művet. A miniatűrökben az az egyik nehézség, hogy az apró alaknak kell a középpontba kerülni, azaz a viszonylag kis méretű elem van a fókuszban. Nem könnyű elérni, hogy észrevegyük a főszereplőt.

A composite image feladatokban szintén brillírozott Denisa. Különös hangulatú, gyönyörűen kivitelezett fantáziavilágot alkotott. Akár egy filmjelenet is lehetne, szinte várjuk, hogy a szereplők megelevenedjenek.

Gratulálunk a teljesítményhez.

Photoshop alapozó vizsga Composite image feladat- hallgatói vizsgamunkák
Photoshop alapozó vizsga Composite image feladat- hallgatói vizsgamunkák
Photoshop alapozó vizsga Composite image feladat- hallgatói vizsgamunkák