Divattervezői névjegykártya újragondolása


Névjegykártya újratervezési feladat - Divat

Project Leírás

A divat világa hálás terep aikor grafikai tervezési feladatról van szó. Hiszen az alap termékvonalnak, a szolgáltatásoknak, magának a tervezőnek már van egy saját stílusa és formavilága. Pont ez jelenti a feladatban rejlő nehézséget is.
Mindig fontos eldöntendő kérdés marad, hogy a saját stílus, illetve kollekció valamely eleme bekerüljön-e az arculatba. Biztonságosabb, és a korszakonkénti esetleges stílusváltástól is független, ha inkább a szakmai tevékenységet próbáljuk meg vizuálisan megjeleníteni. Renáta is emellett döntött végül és sikerült egy tervezői személyiséget kialakítani a névjegyjegykártyán. A grafikai design alapján egy fiatal, nőies, dekoratív streetwear stílusra szakosodott divattervezőt képzelünk magunk elé. A lila-rózsaszín-kék színpalettából pedig sejtjük, hogy a formavilágában ott van egy kis luxus, romantika és titokzatosság.

A feladat eredetileg egy készen megkapott névjegykártya újra tervezése volt. Nagyon gyakori szituáció, hogy már meglévő elemeket kell újra gondolni, és ilyenkor kell egy kis tervezői rutin, hogy az ember el tudjon rugaszkodni az eredeti koncepciótól.