Egy Art Deco Építőművész weboldalterve


Weboldalterv egy belsőépítészeti stúdió számára - Photoshop Alapozó hallgatói munka

Project Leírás

A nyitókép azonnal megadja az alaphangot: luxus környezet, egzotikus tapéták, merész, leegyszerűsített vonalvezetés, erős, tiszta színvilág, modern geometrikus formák. A weboldalterv már a nyitókép szokatlan magasságával képes visszaadni azt a fajta karcsúságot, eleganciát és igényességet, amit a belsőépítész a terek kialakításával ér el.A nyitókép azonnal megadja az alaphangot: luxus környezet, egzotikus tapéták, merész, leegyszerűsített vonalvezetés, erős, tiszta színvilág, modern geometrikus formák. A weboldalterv már a nyitókép szokatlan magasságával képes visszaadni azt a fajta karcsúságot, eleganciát és igényességet, amit a belsőépítész a terek kialakításával ér el.
Impozáns és egyszerű elrendezés, kemény sarkok és élek, sima egyenes vonalak – ezek mind az art deco stílus jegyei és a hallgató gyönyörűen alkalmazta a stílus sajátosságait a weboldaltervben.

Amikor a honlap képanyaga ennyire erős, a webdesignernek csak annyi a dolga, hogy foglalatba helyezze a képeket, semleges maradjon. A képalapú weboldalak esetében, ahol a hangsúly a termékek, vagy a megvalósított projektek fotóira helyeződik, rendkívül fontos a képanyag összeválogatása. A lakberendezési oldalak esetében a webdesign tervezése előtt meg kell ismerni a portfóliót, a kedvenc motívumokat és színeket, amelyekkel a lakberendező dolgozik. Nem csak úgy általában, ha nem a konkrét fotókat is be kell kérni az eddigi munkákról. A fotók közül a használt paletta, a rajta szereplő mintázatok, motívumok, a stílus és hangulat alapján kell választani. Ilyenkor a webdesign fontos része a fotókra vonatkozó koncepció.

Ha ezt nem sikerül az ügyfél felé világosan lekommunikálni a később önállóan létrehozott tartalom stílus-idegen lesz.