Egyszerre vintage és modern webdesign? Mutatjuk, hogy csináld.


Vintage lakberendezési címoldal tervezése

Project Leírás

Az anyagszerűség és a romantika bravúros egyensúlyát érte el Móni ezen a vintage honlapon. A különböző struktúrájú hátterek keverésével nagyon hatásos és figyelemreméltó hangulatot teremtett.

Rendkívül jót tesz az összhatásnak a monokróm színvilág. Teljesen kordában tartja és összefogja egységgé a látványt, a bézsek és barnák árnyalatai elegánssá és vagánnyá varázsolják a honlap atmoszféráját. A következetes színpaletta visszafogja az indás virágokat, a deszkás hátteret, és a grunge hatásokat, ugyanakkor erőteljessé és emlékezetessé is teszi.

Az eltérő struktúrájú hátterek gyönyörűen kiegészítik egymást, mindegyik más, miközben ugyanolyan. Kifinomult játékot játszik Móni az apró részletekkel, úgy éri el a változatosságot, hogy a különböző textúrákat szinte tapintani tudjuk blokkról blokkra. Nem tolakodik az anyagszerűség, mégis markáns jeleket küld a szemlélődőnek.

Egy ügyes és trendi desingner belsőépítésszel van dolgunk, aki bátran és kreatívan vegyíti a téglafalat, a hajópadlót és a kopott falakat, miközben csajos ornamentikával és vintage alkotóelemekkel mossa össze a grunge stílust.

A tipográfiában egy kiváló script fontot választott a címsoroknak, ami kalligrafikus részleteket és meghatározó kézírásos jegyeket hordoz. Helyes döntés volt a további tartalmakat, a menüpontokat és az alcímeket egy letisztult, talpatlan betűtípussal írni. A két fontcsalád karakteresen ellensúlyozza egymást, tökéletesen érvényesül "a kis különbség nem különbség" ökölszabálya.

Móni megfontoltan kezeli a modern és a vintage hatást, szépen illeszkedik egymáshoz a két stílus. Ez egy szép példa arra, hogyan társítsunk modern ikonkészletet, fotóanyagot, kiegészítő gombokat olyan környezetbe, amely nosztalgikus retró elemekkel tűzdelt.

Vintage lakberendezési címoldal tervezése - Webdesign Workshop- hallgatói munkák
Vintage lakberendezési címoldal tervezése - Webdesign Workshop- hallgatói munkák

Vintage lakberendezési címoldal tervezése - Webdesign Workshop- hallgatói munkák