Eladási oldal a weboldalon


Pszichológiai témájú könyv eladási oldala a tanácsadó honlapján

Project Leírás

Nagyon szép eladási oldalt tervezett hallgatónk egy tanácsadó cég saját kiadású könyvéhez. A kommunikáció kristálytiszta, áttekinthető és magátó értetődő a felépítés.

Azt szokták mondani, hogy egy hatékony weboldal olyan, mint egy jól kivilágott bolt. Rögtön tudjuk, hogy merre kell menni a polcok között, és azonnal rátalálunk a keresett termékre. De ha ügyes a boltvezetés, akkor arra is ráveszi a vásárlót, hogy szívesen bóklászni kezdjen a sorok között, mert szép a környezet, mutatós minden, ami körbeveszi, és könnyen megakad a szeme egy-egy figyelemfelhívó részleten.

Dorina látványterve pont ilyen. Közismert, hogy a weben nem olvasunk, hanem böngészünk. A tekintet inkább átfut a látottakon, mintsem részletes olvasásba fognánk. Dorina szépen tagolja a blokkokat, nagy folthatásokat alkalmaz, a szemünk gyorsan átlátja az egészet, de meg is akasztja egy-egy kontrasztos színnel, alakzattal, fotóval. Nagyon jól felépített vizuális hierachia jellemzi a tervet, a lényegre koncentrál és finom eszközökkel fenntartja a figyelmet, miközben az egész nagyon esztétikus, harmonikus látványt nyújt.

A tartalmi blokkok elkülönülése mellett változatosan emeli ki a különböző címsorokat, jól kombinálja az egyszerű grafikai elemeket, vonalakat. A logikailag kapcsolatban lévő elemek összetartozása világos. Úgy osztja fel teret, hogy a felhasználó azonnal tud döntést hozni arról, hogy mi érdekli, és mi az, amiről tudomást sem akar venni. Gratulálunk ehhez a szép és felhasználóbarát oldaltervhez.

Pszichológiai témájú könyv eladási oldala a tanácsadó honlapján - Webdesign Workshop- hallgatói munkák