Élményszintű motivációs poszter


Motivációs poszter készítése idézethez

Project Leírás

Két eltérő hangulatú motivációs posztert mutatunk be: ugyanahhoz az idézethez az egyik poszteren egy bájos és az ember arcára mosolyt varázsoló képet választott Zsófi háttérként. A másik poszteren egy komplett mini infografikát láthatunk, amelyen nagyon ötletes illusztrációval festi alá az idézetet.

Egy bolygónyi életet illesztett rá Zsófi az álló biciklire: hegyet, völgyet, folyót, esőt és napsütést, állat- és növényvilágot. Ez a megközelítés nagyon újszerű és bátor kezdeményezés, ügyesen kell az arányokkal bánni, hogy ne legyen túlzsúfolt hatású a kompozíció. Zsófinak sikerült a látványt egységben tartania, nem hullanak szét az elemek, sőt összetartozónak látjuk őket.

A legérdekesebb pedig az, hogy bár a bicikli statikus, mégis mozgást érzékelünk. A felhők elúsznak, a mókus szalad a küllőkön, a katicabogár, a madár és a pillangó pedig elröppen. Az egymást fedő és elforgatott elemek miatt a lendületre és dinamikára asszociálunk.

Egy távolabbi asszociációt is felfedezünk a kép kapcsán. Utazás közben érnek minket igazi élmények, ahol az utazást szó szerint és képletesen is lehet értelmezni. Mozgásban maradni annyit jelent, hogy kalandot élünk át, tapasztalatokat szerzünk.

Motivációs poszter készítése híres idézethez/Webdesign Workshop- hallgatói munkák
Motivációs poszter készítése híres idézethez/Webdesign Workshop- hallgatói munkák