Fekete-fehér Photoshop poszter


Motivációs poszter készítése idézethez

Project Leírás

Móni Photoshop-os poszteriből már bemutattunk egy szép sorozatot. Sokat gondolkodtunk, hogy ezt a képet is beleillesszük-e, mert számos ponton odaillőnek éreztük. Mégis szeretnénk külön bejegyzést szentelni ennek a poszternek, mert kiemelkedik a sokaságból.

Az emberi gesztusokban rejlő erőre és a testbeszéd kommunikációjára Móni hallatlanul fogékony, jól érti és jól értelmezi azokat. Munkái alapján ezt már sokszor bizonyította. Amikor ehhez párosul a vizuális érzékenysége is, akkor olyan beszédes, hatásos poszterek kerülnek ki a keze közül, mint ez is.

A fekete háttérből kiragyogó kislány, a kicsit suta, mégis kecses mozdulat és az átszellemült arckifejezés, így együtt egy nagyon szép látnivaló. A fotóművész egy csodaszép pillanatot ragadott meg, a kompozíció magával ragadó és csak úgy tódulnak fel bennünk az érzelmek, amikor nézegetjük a képet.

Sok láthatatlan esemény rejtőzik a kislány mögött, és gondolkodóba esünk, vajon ez a gyerek nem vak-e? Olyan erősen telítődik meg a kép az ő belső utazásával és flow élményével, hogy kétség merül fel bennünk.

A fotó zseniális erejét jól kiaknázza Móni, talán eddig ez az egyik legjobb képválasztás a Coco Chanel idézethez abból a szempontból, ahogyan egymásra hat a kép és az idézet. A kíváncsiság fokozódik, érzelmileg megérint. Nagyon szép vizuális elgondolás Móni tolmácsolásában.

Motivációs poszter készítése  idézethez - Starvonal Webdesign Tanfolyam- hallgatói munkák